Berthelsen

Berthelsen er et dansk farmaceutisk brand, der har produceret kosttilskud i mere end 38 år. Det betyder, at Berthelsen er en af de mest erfarne virksomheder i Danmark inden for produktion af kosttilskud.

Berthelsen

Berthelsen er et dansk farmaceutisk brand, der har produceret kosttilskud i mere end 38 år. Det betyder, at Berthelsen er en af de mest erfarne virksomheder i Danmark inden for produktion af kosttilskud.


Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

26 produkter
26 produkter
Sorter efter: Mest populære
Berthelsen Kobber 200 stk
159,95 kr.
Berthelsen Mangan 250 tabl.
179,95 kr.

Historien om Berthelsen

Berthelsen er et dansk brand, der producerer kosttilskud i høj kvalitet. Deres produktfilosofi er at levere kvalitetsprodukter og tilbyde dig de bedste kosttilskud.

Berthelsen vægter forskning højt, og derfor kan du være sikker på at få produkter, der altid er opdateret efter den nyeste viden og forskning. Berthelsens naturprodukter er desuden fremstillet miljøvenligt, hvilket blandt andet betyder, at vitaminpillerne og mineralerne sælges i så små æsker som muligt og uden brug af PVC.

Berthelsen Naturprodukter

Serien er oprindeligt udviklet af ingeniøren Viggo Berthelsen, som udførte omfattende forsøg med mineraler gennem mere end 25 år. Herunder finder du nogle af de mest populære kosttilskud fra Berthelsen.

Det er vigtigt at fremhæve, at kosttilskud ikke kan erstatte en sund og varieret kost, men kosttilskud kan absolut bruges til at hjælpe kroppen i balance.

  • Silica Extra er en kombination af B-vitaminer, agerpadderokke, zink og A-vitamin, som bidrager til vedligeholdelse af hud og negle.

  • Chrom indeholder krom i form af organisk bundet og letoptageligt chrompikolinat. Berthelsen Chrom bidrager til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau.

  • Magnesium er et vegansk og letoptageligt magnesiumtilskud, baseret på to veldokumenterede magnesiumkilder; aminocheleret magnesiumbisglycinat og magnesiumoxid. Magnesium bidrager til at vedligeholde muskelfunktionen og nervesystemet.

  • Zink er et vegetabilsk kosttilskud med organisk bundet og letoptageligt zink citrat. Zink bidrager til immunsystemets normale funktion.

  • Kalium er et vegansk og letoptageligt kaliumtilskud. Kalium er et vigtigt mineral, der bidrager til vedligeholdelse af normalt blodtryk, muskelfunktion samt nervesystem.

Filosofien bag Berthelsens produkter er, at alle skal have mulighed for at passe på sit helbred. For at efterleve dette er priserne på produkterne på et niveau, hvor de fleste kan være med. Berthelsen tilbyder et bredt sortiment af vitaminpiller og forskellige mineraler, der alle er vigtige byggesten i vores krop. Find alle produkterne her på Matas.dk.

Emma
Materialist og Helserådgiver
Emma blev i 2022 uddannet materialist, og har en stor passion og bred viden indenfor hudpleje. Emma er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at fordybe sig i sundhed og velvære.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.