• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

BLACK WEEK

Fredag d. 25. november 2022 inviterer vi endnu en gang til Black Friday i Matas og på Matas.dk! I den forbindelse er der nok flere af jer der håber på at vi igen også inviterer til Black Week - for det var I da helt vilde med i 2021. Vi kan desværre ikke allerede love noget - men hold øje med Matas.dk, vores sociale medier og mails fra Club Matas, og følg med i når vi afslører om der igen i år 2022 bliver holdt Black Week. Vi er ligeså spændte som jer ;-)

Mens du venter...

...Shop blandt vores favoritter

(818)
Biotherm Baume Corps Oil Therapy 400 ml
149,95
Du optjener 15 point
(249)
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml
55,95
Du optjener 6 point
(167)
Paco Rabanne 1 Million Deodorant Spray 150 ml
124,95
Førpris 229,95
Du optjener 13 point
(97)
Beauté Pacifique A-Vitamin Creme 50 ml
399,95
Du optjener 40 point

...Lad dig inspirere af spændende læsning

Redaktionens store Black Friday ønskeliste

Vi guider

Redaktionens store Black Friday ønskeliste

Af Amalie Schiller

Lige rundt om hjørnet venter julen og én af årets største shoppingdage – i hvert fald hvis du spørger os fra redaktionen! Jeg hentyder naturligvis til den årlige Black Friday, og i samme anledning har jeg lavet en liste over de beauty produkter, jeg skal holde ekstra godt øje med.

Læs mere
Live video: Frisøren guider til hjemmehårfarve

Matas LIVE

Live video: Frisøren guider til hjemmehårfarve

Af Matas

Frisører landet over holder lukket, men det afholder jo ikke vores hår fra at gro eller vores hårfarve fra at falme. Har du brug for hjælp til at friske din hårfarve op, skjule en udgroning eller dække de irriterende grå hår, så se med når frisøren Maj guider dig til hvordan du opnår et vellykket resultat, når du farver håret derhjemme. Maj vil dele ud af sine bedste tips – og du kan helt sikkert bruge dem, uanset om du har prøvet det før eller ej!

Læs mere
Curly Girl-sikker hårstyling: Sådan gør du

Matas LIVE

Curly Girl-sikker hårstyling: Sådan gør du

Af Matas

Curly Girl metoden er populær som aldrig før, så i dag deler vores helt egen curly girl, Christina Petersen, sine bedste tips til hvordan du kan style dit hår Curly Girl-venligt, samt deler sine anbefalinger til hvilke produkter du skal bruge.

Læs mere
7 skønne fund fra materialisten

Vi guider

7 skønne fund fra materialisten

Af Nanna Skousbøll

Det kan være svært at navigere rundt i skønhedsuniversets mange stjerner - i hvert fald hvis du spørger os fra Stories redaktionen. Der findes nemlig et ocean af produkter, der behager kroppen, giver håret ekstra volumen, tilfører fugt til den tørre hud og makeupprodukter i flere nuancer til øjne og læber. I søgen efter produkter, der passer ind i sæsonens trends, har vi spurgt én af Matas’ materialister, hvilke 7 fund hun har gjort sig i de kolde og mørke efterårsmåneder.

Læs mere