Rejsetilbehør

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

148 produkter
148 produkter
Sorter efter: Mest populære
UltraSoft Silikoneøreprop 2 par
36,95 kr.
2 FOR 12,-
Nygaard Skumørepropper 2 stk
stk. 6,95 kr.
Gillian Jones Check-in-bag
stk. 34,95 kr.
Nygaard Sovemaske Sort
52,95 kr.
UNIQ Luksus Sovemaske Sort
189,95 kr.
Quies Voks Ørepropper 8 par
57,95 kr.
Matas Striber Rejseflaske 100 ml
stk. 13,95 kr.
UNIQ Luksus Sovemaske Champagne
189,95 kr.
BioEars Silikonørepropper 3 par
97,95 kr.
UNIQ Luksus Sovemaske Rose
189,95 kr.
Nygaard Silikone ørepropper 1 par
stk. 26,95 kr.
Seaband Akupressurarmbånd 2 stk
139,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Rejsetilbehør

En velfortjent ferie er værd at se frem til! Men ferien starter allerede på rejsen, og sådan skal det også føles. Gør din rejse mere behagelig med rejsetilbehør, som er tilpasset til at forbedre din rejse - hvad enten det er til lands, til vands eller i luften.

Slip af med hævede ben og fødder

Et af de produkter, som især kan gøre en stor forskel for din rejses behagelighed - er støttestrømper. Støttestrømper, knæstrømper eller rejsestrømper som de også kaldes, er en strømpe, som er specialdesignet til at sætte gang i dit blodomløb i ben og fødder. Når man sidder ned i samme position for længe, har man mere tildens til hævede ben og fødder, hvilket både kan være generende, men også yderst smertefuldt og ens sko kan sågar komme til at klemme. Især gradvide vil også have god gavn af støttestrømperne. Strømperne giver et let tryk, som går blodet til at købe tilbage og sætter gang i blodomløbet. Strømperne anbefales allerede ved rejser som varer 4 timer eller mere.  

Få en ordentlig søvn - både på rejsen og på ferien

Vores søvn er essentiel for vores trivsel, så hvorfor ikke starte rejsen ud med en god og behagelig søvn? En sovemaske giver et mørkt udgangspunkt og lukker af for lys fra dine omgivelser, hvilket gør det nemmere at falde i søvn uden forstyrrelser. Skal du rejse sydpå kan masken også være rar at anvende til nattesøvnen, da der sjældent er lige så mørkt om natten som vi har i Norden.

Tilføj et par ørepropper til håndtasken, så er du sikret en søvn uden lydforstyrrelser. Høje lyde, snak fra medpassagerer og lignende kan give en forstyrret søvn, også selvom du måske ikke vågner. Ørepropper findes i skum eller silikone og fordelene er forskellige. Skumpropperne er billige, bløde og smide samt gode til engangsbrug hvis du ønsker at dæmpe støjen omkring dig.

Er du ude efter et ultra tætsiddende produkt, så skal du have sat i ørepropperne i silikone. Den bløde silikone kan formes og tilpasser dit øre helt perfekt. Ørepropperne isolerer lyden og er derudover både vand og vindtætte. Det betyder, at de også kan anvendes hvis du skal ud at svømme.

Slip af med transportsyge

Mange lider desværre af transportsyge, som kan give en rigtig dårlig start på rejsen. Heldigvis er der lys forude. Hos Matas finder du både armbånd og kosttilskud som kan afhjælpe din transportsyge så du kommer tættere på en god start på en velfortjent ferie.

Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.