• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Træningsmåtte

Hos Matas har vi et bredt udvalgt af forskellige trænings- og yogamåtter, som passer til netop dit behov. Måtterne er ideelle både til hjemmetræning og til at tage med til holdtræning eller fitness, så du undgår at bruge slidte og beskidte måtter som mange andre også har brugt. Der findes forskellig måtter til både styrketræning, genoptræningsøvelser og yoga.

Bolig & Livsstil Sport Træningsudstyr
13 produkter
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

13 produkter
Sortér efter: Mest populære
(7)
Reebok træningsudstyr Pilates Måtte Black
449,95
Optjen 45 point
MEDLEMSTREATS
(6)
Homedics Yoga Stretch Måtte
Medlemspris 1.249,50
Ikke medlem 2.499,00
Optjen 125 point
Reebok træningsudstyr Studiomåtte
369,95
Optjen 37 point
Casall Yogamåtte 4 mm
449,95
Optjen 45 point
Casall Yogamåtte 5 mm
899,95
Optjen 90 point
Casall Træningsmåtte 3 mm
279,95
Optjen 28 point
Casall Yogamåtte 4 mm
449,95
Optjen 45 point
Casall Yogablok Sort/hvid
179,95
Optjen 18 point

Et absolut must-have

Ligemeget om du allerede dyrker fitness eller om du overvejer, at begynde på hjemmetræning, yoga eller genoptræning er det oplagt med din helt egen trænings- eller yogamåtte, som lægger base for en god træning. Måtten giver mulighed for utrolig mange øvelser og gør udstrækning bedre og mere effektiv, da den beskytter din krop imod skader og samtidig er med til at give dig en bedre balance og komfort. Træningsmåtten skåner derudover også de udsatte områder når du træner, så som ryg, knæ og albuer, som alle er udsatte for belastning.

Med din egen måtte kan du medbringe den i dit lokale fitness eller på holdtræningerne, og undgå at bruge måtterne i træningscentrene, som ofte er slidte efter hyppig brug. Udover det undgår du bakterier og sved fra andre som har brugt måtten før dig. Med hjemmetræning er måtten er også ideel til at tage med ud i haven når vejret er godt, og få ekstra energi af den friske luft. Vi anbefaler selvfølgelig at der skal være tørvejr og at du ikke bruger måtten på våde områder.

Træningsmåtte eller yogamåtte?

Der er mange forskellige måtter at vælge imellem og kan være svært at se forskellen på de mange måtter der findes i sortiment. En yogamåtte er typisk tyndere end en almindelig træningsmåtte. En yogamåtte er normalt omkring 3-5 mm tyk, mens en træningsmåtte normalt er minimum 1 cm i tykkelsen, og ofte lavet med skum. Hvis du skal dyrke yoga, ville det formentlig være sværere at holde balancen på en træningsmåtte, grundet det tykke underlag. Omvendt beskytter en yogamåtte ikke knæ og albuer lige så meget når man laver træningsøvelser, da den som nævnt tidligere er tyndere.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage