• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Læsebriller

Bolig & Livsstil Tøj, Sko & Accessories Briller & Solbriller
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

84 produkter
84 produkter
Sortér efter: Mest populære

Hvornår skal du bruge læsebriller?

I takt med at du bliver ældre, forværres dit syn, og øjets evne til at fokusere på kort afstand nedsættes markant. Dette kaldes alderssyn. Det sker typisk i 40-50-årsalderen, og det er helt almindeligt. Det er her, læsebrillen kommer ind i billedet. Mange udsætter købet af en læsebrille alt for længe, og dette kan give problemer som blandt andet hovedpine og muskelspænderinger. Det kan derfor være en god idé at anskaffe sig et par læsebriller, så snart du oplever besvær med at fokusere, når du læser en bog, sider ved computeren eller kører bil.

Styrken i brillerne

Det kan være svært at vide, om du er nærsynet eller langsynet. Hvis du er nærsynet, kan du se skarpt på kort afstand, men ting i horisonten bliver tågede. Her skal du bruge en brille med minus i styrke. Hvis du er langsynet, ser du ting, som er tæt på, halvtåget, men på afstand er ting skarpe. Her skal du bruge en plus-brille. Start altid med en lav styrke og gå op gradvist, hvis der er behov.

For mange kan det være svært et finde den rigtige styrke til brillerne, fordi den ene styrke synes for skarp, men den anden for svag. Her vil læsebriller med glidende overgang måske være løsningen. Her har du mulighed for at bruge den samme brille, når du læser en bog, og når du ser tv. Det kan være, at du skal et smut forbi din optiker for at vide præcis, hvilken styrke du skal bruge. Den rigtige styrke er nemlig vigtig, når det gælder briller.  

Mange nye forskellige designs

Men bare fordi at synet bliver dårligere, behøver udseendet ikke at blive det. Vi har briller til enhver smag. Smalle briller, letvægtsbriller, briller uden ramme eller briller med guldstel.

Husk altid et etui til dine briller for optimal beskyttelse.

Julie M.
Julie M.
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...