• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Ringe

Bolig & Livsstil Tøj, Sko & Accessories Smykker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Bedømmelser

7 produkter
7 produkter
Sortér efter: Mest populære
Pilgrim Fingerring Carol Gold Plated
249,95
Optjen 25 point
Pilgrim Ring Bathilda Sølv Belagt
249,00
Optjen 25 point
Pilgrim Ring Skuld Guld Belagt
199,00
Optjen 20 point
Pilgrim Ring Gerda Sølv Belagt
199,00
Optjen 20 point
Pilgrim Ring Felice Sølv Belagt
199,00
Optjen 20 point
Pilgrim Fingerring Reconnect Gold Plated
249,95
Optjen 25 point
Pilgrim Ring Hollis Sølv Belagt
249,00
Optjen 25 point

Mange forskellige ringe

På Matas.dk finder du et bredt udvalg af ringe. Der er både ringe i sølv og i guld. Nogle med små sten, som giver et super fint og eksklusivt look, andre med farvede farvede sten for et festligt look. Nogle ringe, som eksempelvis Everneed Sandra Ring Blossom, prydes af en stor harpikssten. Hvis du ønsker en justerbar ring, kan du også finde dén hos Matas, for flere af vores ringe er nemlig lavet i et super lækkert design, som kan justeres ved at trykke på den.

Hvordan skal ringen sidde?

Når du skal placere din vielsesring på en finger, skal det være på den venstre ringefinger, da en gammel myte foreskriver, at der er en særlig kærlighedsåre kaldet vena amoris, der løber direkte fra hjertet og ned i din venstre hånds ringefinger.

Når du til gengæld skal have din vielsesring på, skal den sidde på den højre hånd, da det den hånd, der traditionelt bruges til at aflægge løfter med.

Men en almindelig ring kan efter sigende også have en betydning, alt efter hvilken finger den sidder på. Har du en ring på din lillefinger, betyder det kommunikation, indføling og intimitet. En ring på ringefingeren betyder – udover kærlighed – også lyst, inspiration og improvisation. Har du ringen på langefingeren, er det et symbol på ansvar og pligt. En ring på pegefingeren udsender et signal om stolthed, ego og ærgerrighed. Har du ringen på tommelfingeren, symboliserer det karakterstyrke, viljestyrke og udholdenhed.

Den perfekte gave

En fingerring er den perfekte gave til en, du holder af. Uanset om det er en gave til konen, kæresten, søsteren, veninden, datteren eller din mor, så er en ring altid et godt valg – for de fleste kvinder elsker flotte smykker. En ring er også en meget personlig gave at give, og derfor vil personen næsten altid blive glad for den.

Stina H.
Materialist
"At passe godt på sin hud er vigtigere end at gemme den væk, og det er aldrig for sent at gøre noget godt for sig selv!".
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...