Boody

0 produkter
0 produkter
Sara
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Boody: Tøj med bæredygtighed i højsædet

Boody er ikke bare endnu et tøjmærke derude. De skiller sig nemlig ud ved at have ekstra stor vægt på både bæredygtighed og at skåne miljøet. Det gør de ved at bruge økologisk bambus for at skabe den bedste kvalitet til hverdagstøjet.

Boodys certificeringer

Fordi bæredygtighed er et stort emne ved Boody, har de forskellige certificeringer som gør det nemt og overskueligt at se hvad der er fokus på. Den økologiske bambus der bliver brugt til fremstillingen af tøjet er ECOCERT certificeret. Skovene som bambussen kommer fra er samtidig FSC certificerede.

En anden vigtig certificering er OEKO-TEX som sikrer at tekstilet er helt uden farlige kemikalier. Det er en international certificering som er kendt og brugt mange steder verden over.

Bambus som materiale

Bambus bliver mere og mere populært at anvende til tøj, og med god grund. Bambus er nemlig antibakterielt, åndbart, temperaturregulerende og super blødt. Hos Boody bliver der anvendt økologisk dyrket bambus for at få den bedste kvalitet. Det gode ved bambus er nemlig også at det ikke kræver gødning, kunstvanding eller pesticider for at vokse godt.

Fokus på komfort

Når man bruger det økologiske bambus vælger man at have fokus på komforten, og det gør det derfor oplagt at bruge til tøj som sidder tæt til kroppen. Der er derfor et stort udvalg af tøj som bh, leggings, bikini briefs, altså undertøj og faktisk også børnetøj til de helt små. Du kan se hele vores sortiment af Boody her på matas.dk.​​​​​​​

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.