BRIOGEO

Briogeo er en hårplejeserie af professionel kvalitet, som indeholder 90-100% naturligt udvundne ingredienser. Alle produkterne i serien er primært veganske og baseret på nærende plante- og frugtekstrakter kombineret med nøje udvalgte syntetiske ingredienser – sammen garanterer denne kombination dig effektive resultater for dit hår og for plejen af din hovedbund. Alle produkter har effektive, men dog blide overfladeaktive stoffer, der ikke tørrer håret eller hovedbunden ud. Briogeo er inspireret af New York Citys pulserende kultur og byens påskønnelse af individualitet, positivitet og gennemsigtighed.
​​​​​​​Briogeo ønsker at tilbyde luksuriøs hårpleje til alle - uanset hårtype.

Briogeo er en hårplejeserie af professionel kvalitet, som indeholder 90-100% naturligt udvundne ingredienser. Alle produkterne i serien er primært veganske og baseret på nærende plante- og frugtekstrakter kombineret med nøje udvalgte syntetiske ingredienser – sammen garanterer dennekombination dig effektive resultater for dit hår og for plejen af din hovedbund.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

51 produkter
51 produkter
Sorter efter: Mest populære
Briogeo Wide Tooth Detangling Comb
129,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Historien bag Briogeo

Da Nancy Twine fik øjnene op for, at forbrugere verden over var begyndt at søge efter naturlige alternativer til hudplejeprodukter, undrede hun sig over, hvorfor man ikke så samme tendens, når det kom til hårplejeprodukter. Samtidig lagde hun mærke til, at mange af de eksisterende naturlige hårplejeprodukter på markedet, ikke var af særlig høj kvalitet og at de ikke leverede gode resultater. Inspireret af sin mor og bedstemor, som hun fra barnsben havde hjulpet med at fremstille hjemmelavede plejeprodukter, tog Nancy sagen i egen hånd og grundlagde i 2013 Briogeo.

Briogeo er dog ikke baseret på familiens opskrifter, men snarere på yderst grundig research. Nancy var nemlig klar over, at de forbrugere der søgte naturlige alternativer, ikke var klar til at gå på kompromis med kvalitet og resultater og at hun derfor skulle have gang i mere avancerede formler.

Navnet Briogeo

"Brio" er et italiensk ord, der betyder "levende og fuld af liv". Det repræsenterer ikke kun den travle by, hvor mærket blev født, men den tankevækkende, energiske og kunstneriske emballage, der huser hver formel. "Geo" er et latinsk ord, der betyder "af jord og natur", som repræsenterer de rene, men alligevel potente opskrifter for hver formel.

Noget for alle

Inspireret af New York Citys dynamiske kultur, der værdsætter individualitet, positivitet og gennemsigtighed, tilbyder Briogeo hårplejeprodukter til alle de små nuancer af hårets struktur, der gør os hver unikke.

Hårplejeserier

Briogeo tilbyder en bred vifte af hårplejeserier til forskellige hårtyper og behov.

Don't Despair, Repair! Reparerer tørt og skadet hår med ingredienser som hybenkerneolie og B-vitaminer. Serien byder bl.a. på en prisvindende hårmaske.

Scalp Revival Beroliger en tør, skallende hovedbund og dulmer irritation og kløe i hovedbunden med ingredienser som kul, tea tree oil og troldnød. I serien finder du bl.a. en dry shampoo, som normaliserer olieproduktionen og holder hovedbunden sund.

Farewell Frizz En fugtgivende anti-frizz serie med en unik blanding af hybenkerneolie, arganolie og kokosnøddeolie. I serien finder du bl.a. shampoo, balsam og leave-in conditioner - alle udviklet til at udglatte kruset hår.

Curl Charisma En serie af produkter formuleret med sheasmør og avocado. Serien er lavet til at tæmme frizz, give masser af fugt og selvfølgelig definere krøllet og bølget hår.

Blossom & Bloom Produkterne i denne serie er formuleret med ginseng og biotin. Her findes bl.a. en shampoo og en balsam, der giver volumen til tyndt, fint hår og en volume spray, som er ideel at bruge inden føntørring.

Anja
Materialist
Anja blev i 2019 uddannet materialist i Matas Skejby Centret, og er særligt interesseret i hudpleje - både indefra og udefra. Hun elsker at hjælpe kunder med at finde de rigtige produkter ud fra specifikke behov og ønsker. Anja bruger desuden meget tid på at holde sig opdateret på nye brand- og produktlanceringer, og h...