• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Bumble and Bumble

Bumble and Bumble er et banebrydende og eftertragtet brand, som skaber hårpleje med specialdesignede formler til at styrke dit hår. Produkterne er til dig, som kan lide at lege med stylingprodukter, for med Bumble and Bumble bliver dine hårplejerutiner og hårstyling en leg.

Bumble and Bumble er et banebrydende og eftertragtet brand, som skaber hårpleje med specialdesignede formler til at styrke dit hår. Produkterne er til dig, som kan lide at lege med stylingprodukter, for med Bumble and Bumble bliver dine hårplejerutiner og hårstyling en leg.


Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

77 produkter
77 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Om Bumble and Bumble

Bumble and bumble blev grundlagt i 1977 i New York City og startede som en lille frisørsalon. En frisørsalon, der blev kendt for sin rebel-elegance, og som hurtigt blev destinationen for dem, der søgte en edgy og anderledes klipning med elegant styling.

I dag har brandet to store flagship-saloner og en populær hårplejeserie. Bumble and bumbles to flagship-saloner er placeret på Manhatten i New York City, og derudover benytter over 3000 andre frisørsaloner Bumble and Bumbles hårprodukter. Efter grundlæggelsen i 1977 blev Bumble and Bumble kendt som værende blandt de ledende brands inden for professionel hårpleje og unikke stylingprodukter, der er udviklet af frisører til frisører. Mode er i Bumble and Bumbles DNA, og de har brugt årtier på at udfordre allerede eksisterende looks på markedet. Deres produkter har troligt fulgt med stylister verden rundt til fashionshows, været fast inventar på settet til film og teatre, samt hos influencers og beautynørder over hele verden.

Edgy og unikke produkter

Bumble and Bumbles produktserie startede, fordi stifterne ønskede at skabe et kompromisløst salon-mærke i højeste kvalitet. De følte nemlig ikke, at der fandtes noget på markedet, der var godt nok. I 1991 lancerede de deres allerførste produkt, Brilliantine, der var et produkt, som skulle frembringe den rå tekstur i håret og give nyt liv til et barber-skåret look. Bumble and Bumbles hårprodukt-serie inkluderer i dag shampoo, conditioner og en bred vifte af stylingprodukter. Der testes ikke på dyr, så du kan være tryg og have god samvittighed, når du bruger produkterne.

Plejeprodukter

Bumble and Bumbles sortiment af plejeprodukter består af shampoo, conditioner, tørshampoo, hovedbundspleje, hårfarvepleje og hårmasker. Plejeprodukterne er lette at bruge og giver dig en skøn følelse, præcis som den du får hos frisøren. Produkterne tilbyder dybdegående pleje og fugt til dit hår, en fornyet glans og desuden en anti-frizz-effekt. De styrker også dit hår, så du skåner det for slidtage.

Stylingprodukter

Bumble and Bumbles sortiment af stylingprodukter indbefatter alt fra de populære hårprimers til saltvandsspray, mousser, olier og hårspray. Med andre ord kan du finde alt det, du har søgt efter og mere til, lige her på Matas.dk.

  • Bumble and Bumble Surf Spray giver et sexet, saltet og vindblæst look. Uanset længden på dit hår vil du med dette produkt opnå en struktur, der gør dit hår nemt at håndtere og style. Fremhæv dit naturlige fald eller giv dit hår et lækkert look, som du ellers kun kan opnå efter en skøn dag ved stranden.

  • Bumble and bumble Sunday Shampoo er en detox-shampoo, som du kan bruge på en hvilken som helst dag. Den renser håret for rester af diverse produkter, mineraler fra hårdt vand og alskens anden forurening. Bruger du mange stylingprodukter, er dette derfor en perfekt shampoo. Uanset din hårtype kan du anvende denne shampoo. Den er desuden ideel at bruge lige inden din hårmaske.

  • Bumble and Bumble Grooming Creme er til dig, der gerne vil have et hurtigt produkt til at style et 'I woke up like this'-look. Især et tykt, tørt eller kruset hår vil elske dette produkt. Start med en meget lille mængde og byg op efter behov. Du skal arbejde det gennem det fugtige hår og efterfølgende lade fingrene løbe igennem håret for at separere det.
Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje