1 / 1

Størrelse:150 ml

289,95 kr.
Optjen 29 point hos Club Matas

Kan afsendes med det samme.

Du har opnået fri fragt til butik

Kun 209,05 kr. fra fri hjemmelevering ·

På lager i 1 butik ·

Giver glans
Krøllet hår
Tørt hår
Et ikke så perfekt og livligt look, kommer let med denne styling creme, der fugter og giver hold og et satinblødt og elegant look, der ikke skinner for meget.

Hvem: Alle, særlig godt til tykt, kruset, tørt og uregerligt hår. Den er god til minimalister eller til dig, der kun har et minut til at style håret.

Hvornår: Når som helst efter brug af Prep eller Tonic Lotion, for sig selv eller med andre produkter for at tilføre tekstur og glans.
Hvordan: Start med en meget lille mængde og byg op efter behov, klem en smule i håndfladen, arbejd gennem det fugtige hår og lad fingrene løbe gennem håret for at løsne og red det igennem for det renskurede look.
EgenskaberGiver glans, Fugtgivende
HårtypeKrøllet hår, Tørt hår, Kruset hår, Tykt hår
HårlængdeMellem (skulderlangt), Langt
HoldLet
Water\Aqua\Eau [] Petrolatum [] Cetearyl Alcohol [] Polysorbate 60 [] Dipropylene Glycol [] C12-15 Alkyl Benzoate [] Persea Gratissima (Avocado) Oil [] Ricinus Communis (Castor) Seed Oil [] Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil [] Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil [] Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil [] Benzophenone-4 [] PEG-12 Dimethicone [] PEG-10 Soy Sterol [] Sorbitan Stearate [] Carbomer [] Caprylyl Glycol [] Hexylene Glycol [] Disodium EDTA [] Phenoxyethanol [] Sodium Hydroxide [] Geraniol [] Alpha-Isomethyl Ionone [] Linalool [] Benzyl Salicylate [] Fragrance (Parfum) [] BHT [] Tocopherol

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

  • Cruelty Free

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday
Stylebox by Matas” er navnet på vores professionelle frisørsalon i Rødovre Centrum og på Købmagergade i København. Hos ”Stylebox by Matas” får du adgang til de professionelle hårpleje og -styling produkter, som hårstylister og frisører arbejder med. Vi har gjort det nemt for dig, at finde de professionelle produkter her på siden, da alle professionelle produkter nu er markeret med ikonet ”Stylebox by Matas.

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Eksperten guider

Frisør med speciale i Hårstyling og Grooming

Se profil
Giv din frisure et stærkt hold og en masse struktur, der holder hele dagen.

Bumble and Bumble Prep
Denne næringsrige Prep hjælper med at din frisure holder længere, og dit hår tager bedre imod styling produkter, derved får du en style, der holder længere på fylden.
Bumble and Bumble Grooming Creme
Et ikke så perfekt og livligt look, kommer let med denne styling creme, der fugter og giver hold og et satinblødt og elegant look, der ikke skinner for meget.
Bumble and Bumble Does it All styling spray
Does it All Styling Spray er en lak med et let hold, der bruges i tørt hår inden du går i gang med varmestyling med glattejern eller krøllejern. Perfekt til bløde styles.
250 ml
Bumble and BumblePrep Primer
237,95 kr.
Nuværende produkt
150 ml
Bumble and BumbleGrooming Creme
289,95 kr.
300 ml
Bumble and BumbleDoes it All Styling Spray
289,95 kr.
817,85 kr.

Optjen 82 point at handle for

Tips & tricks