• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Styling Cream

Hår Hårstyling
Standard

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

Bedømmelser

Aktuelt

106 produkter
106 produkter
Sorter efter: Standard
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvad er en Stylingcreme?

Styling Cream er en plejende stylingcreme til forskellige frisurer. Styling creme er fleksibelt og nemt at arbejde ind i håret, og det giver dig mulighed for at skabe mange forskellige frisurer. Former krøller, bølger og korte frisurer. Glatter håret og efterlader det blødt og genfugtet. Hårcreme findes i forskellige variationer, om du ønsker stærkt hold, medium hold eller ingen holdt, men blot glans og pleje til dine lokker.

Opfrisk din frisure

Hvis frisuren ikke lige vil, som du vil om morgenen, kan Matas Shine Cream hjælpe dig til at få fuld kontrol over dit hår, og tilfører samtidig lokkerne masser af glans og liv. Restyle eller genopfrisk din frisure ved at fugte hænderne med vand og tilføj en smule stylingcream. Hårcremen er en god ven i nøden til de travle morgener, da den er nem at påføre i håret. - Slut med de dårlige hårdage!

Frizz og krus

Meget høj luftfugtighed kan øge krus og gøre dit hår mere frizzy! En stylingcreme har nemlig den gode egenskab, at den tæmmer og forebygger frizz og krus. Du vil typisk opleve frizz hvis du har normalt, kraftigt eller krøllet hår. Disse hårtyper har tendens til at blive meget kruset, hvor en stylingcreme tilfører masser af fugt og eliminerer kruset, og hvis du lidt fald i håret, så samler stylingcremen dine krøller/bølger.

Hvordan anvender jeg styling cream?

Du kan bruge en styling cream i et håndklædetørt eller tørt hår. Fordel produktet i dine hænder Stryg fingrende igennem hele håret. Herefter kan du style det yderligere eller bare lade dit hår lufttørre. Den er velegnet til både kort og mellemlangt hår.

I matas har vi et stort udvalg af forskellige typer styling cream. Du kan med fordel besøge din lokale matas-butik, hvor vores personale står klar til at vejlede dig i, netop hvilken styling cream der er bedst for dig og dine ønsker og behov. Du finder et yderligere større udvalg af produkter her på matas.dk.

Maj D.
Maj D.
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje