1 / 1
Freshen Up Probiotic Odour RemoverFig Milk 75 ml
hjælp med at anmelde produktet
79,95 kr.
Varen er udsolgt i vores webshop
Varen kan kun købes online
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Freshen Up probiotisk lugtfjerner med duft af figenmælk.
Freshen Up er en revolutionerende lugtfjerner med probiotika, der er udviklet til at reducere ubehagelig lugt i dit tøj, sko og andre artikler.

Med Freshen Up får du en unik mulighed for at springe en vask over. Det er både sundere for tøjet og miljøet, da du ofte kan nøjes med at genopfriske, pletfjerne eller hænge ud i frisk luft. Du kan endda bruge lugtfjerneren til sengen, sofaen, tæpperne og meget andet.

Det er hurtigt og nemt at bruge Byoms imponerende lugtfjerner. Spray produktet direkte på tøjet eller skoene. Efter 20 minutter vil de gode bakterier allerede gøre en forskel, så du vil opleve mindre lugt. Når der er gået 24 timer, vil du have den fulde effekt, som kan vare i helt op til otte dage.

Du kan endda bruge sprayen præventivt, hvis du vil undgå at lugt i tøjet opstår. Byoms lugtfjerner modvirker alle former for intime lugte, der kan være til stor gene i hverdagen.

Freshen Up er for dig, der forventer lidt ekstra af dine lugtfjernerprodukter. Lugtfjerneren er dermatologisk testet og allergitestet, hvilket vil sige at den er helt fri for konserveringsmidler og andre allergifremkaldende stoffer. Flaske og etiket er lavet af 100 % genbrugt plastik. 98,9 % er af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Ingen konserveringsmidler.

Produktspecifikationer
  • Revolutionerende lugtfjerner med probiotika
  • Spring en vask over, nøjes med at genopfriske
  • Spray produktet direkte på tøjet eller skoeneVand, Alkoholer, Zink-ricinoleat, Sekvestranter, Opløsningsmidler, Denatureringsmiddel, Mikroorganismer, Parfumer uden allergener

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Indhold75 ml
Enhedspris1.066 kr./l
MærkeByoms
KategoriRengøring
Se altByoms Rengøring
Varenummer794415
LeverandørMatas Specialvarelager
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

Kundeanmeldelser

4
Baseret på 2 anmeldelser
100% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
51
40
31
20
10
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Sorter efter
AS
Anja Schremmer, 44 årKøbenhavn s
1 år
Rejsevask og slut med sure sportsskoSure fodboldstøvler og skistøvler er passé. Det virker virkelig godt til at modvirke stinkende sportssko. Og på ferien er den perfekt til at genopfriske tøjet, så kufferten ikke behøver at være proppe...
G
Grith, 59 årOdense n
1 år
Geniale produktetElsker alle deres produkter
Viser 2 af 2
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.