Cantu

Cantu er et af de største hårplejemærker til krøllet hår i USA og Storbritannien, med adskillige prisvindende produkter. Produkterne er fremstillet med ultra fugtgivende ingredienser af høj kvalitet, som opfylder krøllede hårtypers behov. Produkterne indeholder 100% rent sheasmør, der skånsomt renser, blødgør og definerer håret. Omfavn dine bølger og krøller med Cantu.

Cantu​​​​​​​

Cantu er et af de største hårplejemærker til krøllet hår i USA og Storbritannien, med adskillige prisvindende produkter. Produkterne er fremstillet med ultra fugtgivende ingredienser af høj kvalitet, som opfylder krøllede hårtypers behov.

Mest populære

Kategorier

Vælg filtre

Serier

Indhold

Bedømmelser

15 produkter
15 produkter
Sorter efter: Mest populære
KUN ONLINE
340 g
CantuShea Butter Coconut Curling Cream
99,95 kr.
(17)
KUN ONLINE
340 g
CantuAvocado Leave In Condtioning Cream
89,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
340 g
CantuShea Butter for Natural Hair Deep Treatment Masque
99,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
CantuSturdy Detangling Comb
59,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
340 g
CantuAvocado Curl Activator Cream
99,95 kr.
(9)
KUN ONLINE
340 g
CantuAvocado Curling Cream
99,95 kr.
(6)
KUN ONLINE
400 ml
CantuAvocado Hydrating Cream Conditioner
89,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
400 ml
CantuAvocado Hydrating  Shampoo
89,95 kr.
(5)
KUN ONLINE
400 ml
CantuShea Butter Cleansing Cream Shampoo
89,95 kr.
(4)
KUN ONLINE
355 ml
CantuShea Butter Comeback Curl Next Day Curl Revitalizer
99,95 kr.
(10)
KUN ONLINE
355 ml
CantuShea Butter Hair Moisturizing Curl Activator Cream
99,95 kr.
(5)
KUN ONLINE
400 ml
CantuShea Butter Hydrating Cream Conditioner
89,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
453 g
CantuShea Butter Leave in Conditioning Repair Cream
89,95 kr.
(13)
KUN ONLINE
355 ml
CantuShea Butter for Natural Hair Conditioning Creamy
99,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
248 ml
CantuShea Butter for Natural Hair Wave Whip Curling Mousse
89,95 kr.
(5)

Den gyldne ingrediens - Sheasmør

Cantu udvikler unikke produkter speciallavet til krøllet og kruset hår. Deres prisvindende hårpleje sammen med  en lang række af fantastiske produkter, hjælper dig med at få kontrol over dit krusede og krøllede hår!

Deres produkter udvikles med 100% ren Sheasmør. En ingrediens som ikke er ny på markedet, tværtimod! Sheasmør er en kending som er blevet brugt i flere årtier, blandt andet i Afrika hvor det både bruges som skønhedsprodukt, råvare og hårpleje.

Hos Cantu bliver Sheasmør brugt af flere grunde, det kendte smør er nemlig højt på listen over fugtgivende og reparerende ingredienser, som du kan bruge i dine skønhedsrutine. Smøret fungerer ikke kun som en fugtgivende ingrediens, men også som en af grundene til, at håret ser glansfuldt ud og dine krøller bliver definerede og strukturerede.

Udover Sheasmør indeholder Cantus effektive produkter også andre plejende ingredienser, såsom både A- og E-vitamin, kokosolie, fedtsyrer og andre naturlige vitaminer. Vitaminerne er vigtige for dit hår, da de er reparerende og genopbyggende. Fedtsyrerne er med til at samle og fugte dit hår, hvilket er essentielt til krøllet hår, hvor det sidste man ønsker, er tørt og kruset hår. Har du store krøller, bølget hår eller lækre små slangekrøller? Så er Cantu helt sikkert et must-have til dit hår! ​​​​​​​

Dit krøllede hårs bedste ven

Cantu har en længere række af essentielle produkter til dit krøllede hår. Alle produkterne er skræddersyet og udviklet specielt til krøllet, kruset og ustyrligt hår. De har udviklet forskellige slags shampooer, balsam, hårkur, curlcream mm. Og hvis dit hår lyder som en af overstående, så kan du være sikker på, at finde et produkt som passer perfekt til dit hår! Udover de effektive hverdagsprodukter som skal skylles ud, laver de også uundværlige leave-in produkter som definerer og beskytter dit hår hele dagen. Deres leave-in produkter får dine krøller til at se slanke, glansfyldte og lækre ud – dit hår vil takke dig for det!

Curly Girl Approved

Har du hørt om Curly-girl metoden? Hvis ikke, så åbnes der nu en helt ny verden for dine krøller! Metoden går ud på, at give dit krøllede hår så meget kærlighed og pleje som muligt, så dine krøller ser smidige og lækre ud – hvér dag! Her skal du blandt andet bruge sulfat- og/eller silikonefrie produkter, skille dig af med børster og kamme, droppe varm føntørring og meget mere. Dine krøller skal nemlig have så meget pleje som muligt, og så lidt skade som muligt, for at dine krøller kommer til sin rette form. Cantu er perfekt til denne metode, da de er ’curly-girl-approved’! Sheasmørren i shampooen renser og plejer dit hår ved enhver hårvask og deres leave-in, plejende og definerende produkter gør dit hår klar til endnu en god hårdag. Du kan trygt bruge produkter fra Cantu, hvis du leder efter den perfekte curly-girl hårrutine!

Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje