CANTU

Cantu er et af de største hårplejemærker til krøllet hår i USA og Storbritannien, med adskillige prisvindende produkter. Produkterne er fremstillet med ultra fugtgivende ingredienser af høj kvalitet, som opfylder krøllede hårtypers behov. Produkterne indeholder 100% rent sheasmør, der skånsomt renser, blødgør og definerer håret. Omfavn dine bølger og krøller med Cantu.

Cantu er et af de største hårplejemærker til krøllet hår i USA og Storbritannien, med adskillige prisvindende produkter. Produkterne er fremstillet med ultra fugtgivende ingredienser af høj kvalitet, som opfylder krøllede hårtypers behov.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Indhold

Bedømmelser

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Mest populære
Cantu Sturdy Detangling Comb
59,95 kr.

Den gyldne ingrediens - Sheasmør

Cantu udvikler unikke produkter speciallavet til krøllet og kruset hår. Deres prisvindende hårpleje sammen med  en lang række af fantastiske produkter, hjælper dig med at få kontrol over dit krusede og krøllede hår!

Deres produkter udvikles med 100% ren Sheasmør. En ingrediens som ikke er ny på markedet, tværtimod! Sheasmør er en kending som er blevet brugt i flere årtier, blandt andet i Afrika hvor det både bruges som skønhedsprodukt, råvare og hårpleje.

Hos Cantu bliver Sheasmør brugt af flere grunde, det kendte smør er nemlig højt på listen over fugtgivende og reparerende ingredienser, som du kan bruge i dine skønhedsrutine. Smøret fungerer ikke kun som en fugtgivende ingrediens, men også som en af grundene til, at håret ser glansfuldt ud og dine krøller bliver definerede og strukturerede.

Udover Sheasmør indeholder Cantus effektive produkter også andre plejende ingredienser, såsom både A- og E-vitamin, kokosolie, fedtsyrer og andre naturlige vitaminer. Vitaminerne er vigtige for dit hår, da de er reparerende og genopbyggende. Fedtsyrerne er med til at samle og fugte dit hår, hvilket er essentielt til krøllet hår, hvor det sidste man ønsker, er tørt og kruset hår. Har du store krøller, bølget hår eller lækre små slangekrøller? Så er Cantu helt sikkert et must-have til dit hår! ​​​​​​​

Dit krøllede hårs bedste ven

Cantu har en længere række af essentielle produkter til dit krøllede hår. Alle produkterne er skræddersyet og udviklet specielt til krøllet, kruset og ustyrligt hår. De har udviklet forskellige slags shampooer, balsam, hårkur, curlcream mm. Og hvis dit hår lyder som en af overstående, så kan du være sikker på, at finde et produkt som passer perfekt til dit hår! Udover de effektive hverdagsprodukter som skal skylles ud, laver de også uundværlige leave-in produkter som definerer og beskytter dit hår hele dagen. Deres leave-in produkter får dine krøller til at se slanke, glansfyldte og lækre ud – dit hår vil takke dig for det!

Curly Girl Approved

Har du hørt om Curly-girl metoden? Hvis ikke, så åbnes der nu en helt ny verden for dine krøller! Metoden går ud på, at give dit krøllede hår så meget kærlighed og pleje som muligt, så dine krøller ser smidige og lækre ud – hvér dag! Her skal du blandt andet bruge sulfat- og/eller silikonefrie produkter, skille dig af med børster og kamme, droppe varm føntørring og meget mere. Dine krøller skal nemlig have så meget pleje som muligt, og så lidt skade som muligt, for at dine krøller kommer til sin rette form. Cantu er perfekt til denne metode, da de er ’curly-girl-approved’! Sheasmørren i shampooen renser og plejer dit hår ved enhver hårvask og deres leave-in, plejende og definerende produkter gør dit hår klar til endnu en god hårdag. Du kan trygt bruge produkter fra Cantu, hvis du leder efter den perfekte curly-girl hårrutine!

Michelle
Frisør
Michelle har den 4-årige frisør uddannelse, hun blev udlært i 2015, da hun altid har haft en stor interessere for hår og hud. Derefter gik hun direkte videre med en 2,5 årige kosmetolog uddannelse hvor hun blandt andet også tog kursus i CND shellack og eyelash extentions, både single og volume lashes. Michelle blev udlært kosmetolog i 2018.
Min ekspertise er:
Hårpleje