• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Carbomin 200 g
Carbomin 200 g

Plantamed Carbomin 200 g

Plantamed Carbomin 200 g
209,95 kr.
Du optjener 21 point hos Club Matas
Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 1-2 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
Gem som favorit
Beskrivelse

Kosttilskud
Brugsanvisning og forholdsregler: 1 tsk. carbomin opløses i et krus lunkent vand eller saft, som drikkes om morgenen 20 min. før morgenmad.Kan gentages ved sengetid.

Ingredienser: NatriumbikarbonatCalciumkarbonatMagnesiumlaktatKaliumcitratMagnesiumcitratZinklaktat

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% Økologisk

Brugsanvisning og anvendelse: For voksne og børn fra 11 år:1 tsk. dagligt.Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Detaljer
Ingredienser
  • NatriumbikarbonatCalciumkarbonatMagnesiumlaktatKaliumcitratMagnesiumcitratZinklaktat

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Levering & returnering

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Vores rådgivere er klar med rådgivning igen fra kl. 9.00 til 21.00