• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Glæd dig - 28. okt får du 20% på gaveæsker*
psst... fra 28. okt får du 20% på udvalgte gaveæsker*

CLEAN

CLEAN blev grundlagt i 2003 og var det første parfumebrand med en filosofi om bæredygtig skønhed. CLEANs parfumer er inspirerede af de enkle glæder i livet og hverdagens velkendte dufte – et varmt håndklæde,der lige er taget ud af tørretumbleren, nyvasket sengetøj, forårets første blomster eller duften af et forfriskende regnskyl.  CLEANs parfumer kendetegnes ved enkelthed. De indeholder kun det allervigtigste, og de lette dufte er perfekte at kombinere. For CLEAN har det altid været vigtigt at passe på vores jordklode og menneskerne, der bor på den. Derfor anvender CLEAN miljøvenlig produktion til at fremstille dufte med ansvarligt indkøbte, bæredygtige og veganske ingredienser og med øko-bevidst emballage. CLEAN er mere end blot parfume – det er en livsstil med et løfte om enkelthed i en kompliceret verden.

BESTSELLERS

(31)
Clean Rain Eau de Parfum 60 ml
599,95
Du optjener 60 point
(13)
Clean Cool Cotton Eau de Parfum 60 ml
599,95
Du optjener 60 point
(9)
Clean Flower Fresh Eau de Parfum 60 ml
599,95
Du optjener 60 point
(18)
Clean Skin Eau de Parfum 60 ml
599,95
Du optjener 60 point
(21)
Clean Warm Cotton Eau de Parfum 60 ml
599,95
Du optjener 60 point
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

29 produkter
29 produkter
Sortér efter: Mest populære
(11)
Clean Rollerball Layering Set 5x5 ml
249,95
Du optjener 25 point
(70)
Clean Rain Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
(40)
Clean Warm Cotton Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
(26)
Clean Skin Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
Clean Rollerball Trio Gaveæske
124,95
Du optjener 13 point
Clean Celebrate Our Earth Gaveæske
249,95
Du optjener 25 point
(24)
Clean Flower Fresh Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
Clean Fragrance Layering Trio Gaveæske
549,95
Du optjener 55 point
(18)
Clean Clean Sunshine Eau de Toilette 60 ml
424,95
Du optjener 43 point
(18)
Clean Fresh Laundry Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
(19)
Clean Simply Clean Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
(14)
Clean Clean Pure Soap Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
(10)
Clean Cool Cotton Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
(16)
Clean Shower Fresh Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
(18)
Clean Fresh Linens Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
(18)
Clean Original Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point
(13)
Clean Blossom Eau de Parfum 30 ml
399,95
Du optjener 40 point

CLEAN - duften af renhed og sæbe

Alle produkter er baseret på friske, rene ingredienser af højeste kvalitet. Hver duft indfanger mindet om de enkle glæder i livet, og er derfor helt unikke i både duft og navn.

  • Enkel: CLEAN dufte indeholder kun det væsentlige - intet mere.
  • Pålidelig: Nyd ro i sindet ved at vide, at ingredienserne sætter din sikkerhed først.
  • Bevidst: CLEAN er altid opmærksom på vores planet - og dig.

CLEAN Classic-serien består af simple dufte, der kun indeholder det vigtigste og intet andet. Duftene er troværdige og giver ’peace of mind’ med ingredienser og formler, der sætter din sikkerhed i højsæde. Emballagen er øko-bevidst og ingredienserne er veganske og ansvarligt indkøbt.

CLEAN er inspireret af et helt simpelt stykke sæbe. Drømmen bag CLEAN var tanken om en duft der var frisk og ren, og som havde samme skønne duft og aroma, som når du lige er trådt ud af badet - frisk og ren. CLEAN har siden 2003 leveret dufte til den afslappede og selvsikre mand eller kvinde. Alle dufte er baseret på rene ingredienser af højeste kvalitet. Duftene er hver især helt unikke, og er inspireret af de små ting i hverdagen, og de enkle glæder i livet.

Clean og Clean Reserve er en parabenefri duftserie inspireret af duften af renhed og sæbe, som når du netop er trådt ud af badet - frisk, ren og indbydende!

Bæredygtige parfumer og emballage

Hver duft er formuleret med de bedste ingredienser. Uanset om det er bæredygtigt fremskaffede eller afprøvede syntetiske stoffer. Clean sætter altid dig og miljøet først.

Duftene fra CLEAN er 100% parabenefri, fri for sulfater, fri for kunstige farvestoffer, fri for mineralske olier, fri for animalske ingredienser og er ikke testet på dyr.

Prøv fx CLEAN Rain, der er inspireret af duften af en mild regnvejrsdag, hvor regnens dråber lander på bladene, og luften føles forfriskende og ren. Eller prøv CLEAN Warm Cotton, der er en ren og frisk duft, inspireret af den forfriskende duft af et varmt håndklæde, som lige er taget ud af tørretumleren. Du kan også få CLEAN til mænd, fx CLEAN Men Shower Fresh, der er en duft inspireret af friskheden når han lige er trådt ud af badet - en sexet, enkel og ren duft.

Forskellige varianter

CLEAN findes i mange forskellige varianter, som hver især indeholder en række særlige duftnoter.  Der findes varianter lige fra Warm Cotton til Rain og Skin osv.

CLEAN Warm cotton

Warm Cotton dufter bogstaveligt talt af varm bomuld: duften giver samme fornemmelse som nyvasket tøj der lige er kommet ud af tørretumbleren – og det er altså ret lækkert! Parfumen indeholder duftnoter af citrus, syren og jasmin kombineret med rav og musk.

CLEAN Rain

Rain er modsat Warm Cotton meget frisk men stadig mild og dufter som den fineste forårsdag hvor regnen netop har passeret. Den har en fin og frisk duft lige fra påskeliljer til melon og til den reneste moskus.

CLEAN Skin

Skin er en af de mest populære parfumer fra CLEAN, og det er ikke uden grund. Duften føles rund, ren og cremet. Den giver en konstant fornemmelse af nyvasket varm hud der kommer lige fra et langt brusebad. Duften er en blanding af havvand, cremet vanilje, lys moskus og rav. Det er intet mindre end en fantastisk fornemmelse.

Skab din egen unikke duft

Bland dine Clean parfumer på din krop og få din helt egen personlige duft. Clean er egnet til at lægge duftstoffer oven på hinanden til at skabe helt nye dufte. For når du først har fundet din personaliserede duft, hvorfor skulle du så gerne have, at den skulle ændre sig? Bland, match og lav dine egne kombineringer med 2 forskelige CLEAN dufte.

Hvem laver Clean parfume?

Grundlæggeren bag Clean duftene er Randi Shinder, som drømte om en duft der var ren, enkel og anderledes. Hun savnede en duft der var let og sofistikeret og samtidig ren og frisk - en universel "lige trådt ud af badet" duft inspireret af et stykke sæbe. Hun fandt ingen duft med disse egenskaber, og besluttede sig for at udvikle en selv og kalde den "Clean".

I dag er CLEAN ikke bare en duft – det er en livsstil! Køb CLEAN dufte her på matas.dk.