COSRX
COSRX er et prisvindende koreansk hudplejemærke, der tilbyder produkter med fokus på effektive og gennemsigtige ingredienser. Alle produkter er allergivenlige og fri for parabener. De er 100 % cruelty-free og udfører ingen dyreforsøg.

COSRX

COSRX er et prisvindende koreansk hudplejemærke, der tilbyder produkter med fokus på effektive og gennemsigtige ingredienser. Alle produkter er allergivenlige og fri for parabener. De er 100 % cruelty-free og udfører ingen dyreforsøg.

Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

35 produkter
35 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 87,-
KUN ONLINE
COSRX Hydrium Moisture Power Enriched Cream
202,95 kr.289,95 kr.Spar 87,-
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Koreansk hudpleje fra Cosrx

Cosrx er et anerkendt koreansk hudplejemærke, der blev grundlagt i 2014. Corsx har udviklet skånsomme og effektive produkter, målrettet alle hudtyper og problemer.

Med stor efterspørgsel fra folk som ønskede at komme deres hudproblemer til livs, blev Cosrx dannet. Det blev deres mission at hjælpe folk af med deres hudproblemer, lige fra en uren, fedet hud, til den tørre, røde og sarte.

Cosrx har derfor udviklet skånsomme og milde produkter, som alle er allergivenlige og fri for parabener, samt 100% cruelty - free.

Expecting Tomorrow

"Expecting Tomorrow" er cosrx motto. Det er meget sigene, da det netop fortæller det vigtigste for cosrx, nemlig missionen om at udvikle effektiv hudpleje, til sine forbrugere, som gør dem begejstrede for at se den positive forandring, morgenen efter anvendelse af deres produkter.

Cosrx bedst sælgene produkter

Cosrx har et bredt sortiment bestående af bl.a. cleanser , mask, toner og cream, her i blandt er at finde nogle enestående produkter, som er blevet nogle af cosrx bedst sælgene.  

Master patch original

Er små ultratynde plastre, som placeres på bumser. Plasteret  går ind og reducere betændelsen. Blot efter et par timer krymper bumsen bemærkelsesværdigt, uden at efterlade ar.

Advanced Snail 92 All in one cream

Denne creme er en af cosrx absolut bedst sælgene produkter. Cremen indeholder 92% snegle ekstrakt, som er rigtig effektivt til at dulme rød og irriteret hud, samtidig med at det giver en intens fugt.

BHA Blackhead Power Liquid

Cosrx har stor erfaring indenfor produkter mod uren hud. De har udviklet denne flydende peeling som hjælper med at opnå en klar og acnefri hud. Den indeholder BHA som trænger dybt ned  og opløser tilstoppet porer, samt exfoliere huden, så den får en flot ny glød.

Low pH Good Morning Gel Cleanser

Denne milde, men effektive gel rens, er også gået hen og blevet en af bedst sælgerne fra cosrx. Den har en lav pH værdi der sørge for at bevare en sund hud, samtidig med at den effektivt renser og bekæmper urenheder, uden at udtørre.