1 / 1
289,95 kr.
Optjen 29 point hos Club Matas

Kan afsendes med det samme.

Du har opnået fri fragt til butik

Kun 209,05 kr. fra fri hjemmelevering ·

Forhandles kun online

• Skru op for det sjove, 50 gange
• Strækbart, blødt, fleksibelt sleeve
• Vandtæt
• Diskret rejsepose, nem at rengøre
• Genanvendelig indpakning

Større nydelse
Designet til at forstærke den seksuelle oplevelse. Skru op for det sjove op til 50 gange!

Sleeve af høj kvalitet
Blød. Elastisk. Med struktur. Prikket. Uanset om der også er en partner, kan du virkelig blive ophidset på mange forskellige måder. Nem at rengøre uden problemer, så du altid er klar til at lege!

100% vandtæt
Du kan få styret din lyst hvor som helst - i brusebadet eller badekarret.

Perfekt til nybegynderen
Førstegangsbrugere/begyndere, Intensiver din "mig-tid" eller sjov sammen med din partner med Durex vandbaseret glidecreme. Tag nydelsen med dig alle vegne med vores diskrete rejsepose (medfølger) - rejs med stil!

Disket levering
Leveres i diskret emballage uden varemærker eller angivelse af pakkens indhold.

Verdens førende kondom- og glidecrememærke**
Mere end 90 år med Holdbarhed, Pålidelighed og Kvalitet. *Baseret på salgsdata Durex Play Masturbation Sleeve er skabt til at være det perfekte legetøj der giver dig ekstra nydelse til din alene leg. Masturbation Sleeven er blød, elastisk, tekstureret og prikket, hvilket giver dig følelsen af en partner samtidig med, at du stadig kan forme den nøjagtigt, som du kan lide det. Indfør, udforsk og nyd!

Husk altid at bruge Durex glidecreme for maksimal nydelse med sleeven. Den sanselige og teksturerede Masturbation Sleeve, der er fremstillet af blød termoplastisk elastomer (TPE), er en alsidig følgesvend, der kan bruges til leg i brusebadet, badekarret eller poolen takket være det 100 % vandtætte design. Det er altid godt at være informeret, så læs altid de medfølgende instruktioner først.

Sikkerhedsinformation
Dette er sexlegetøj kun til voksne. Opbevares utilgængeligt for børn. Vi ønsker, at du skal føle dig i kontrol og sikker, så læs brochuren og instruktionerne, inden du går i gang, og behold den, så længe du har legetøjet.

Directions for Use
Vi ønsker, at du skal føle dig i kontrol og sikker, så læs informationen i brochuren.

Vedligeholdelse
Hold den ren, hold den sjov:
1. Skyl sleeven med varmt vand og en mild sæbe (må ikke indeholde alkohol, oliebaserede opløsningsmidler eller acetone). Du kan vende den på vrangen for at rengøre den grundigt.

2. Tør sleeven med en fnugfri vaskeklud eller et håndklæde. Anvend ikke en varmekilde til at tørre den med.

3. Rengør altid grundigt før og efter hver brug. Opbevar forsvarligt for at holde gang i det sjove: Opbevar dit sexlegetøj i vores pose og på et køligt, tørt, støvfrit, ventileret sted væk fra direkte sollys (sexlegetøjet kan miste farve, hvis det opbevares i direkte sollys over længere tid), varmekilder, høje temperaturer og fugt. Det er bedst at holde det væk fra sexlegetøj af andre materialer.

Du vil måske bemærke, at produktet over tid krymper en smule eller bliver lidt deformeret, mister noget af farven og afgiver lidt olie. Dette er helt normalt for dette produkt. Denne sleeve kan bruges 50 gange, hvis den rengøres og opbevares ordentligt, så husk at passe på dit sexlegetøj.

Ansvarlig bortskaffelse:
Bortskaf sexlegetøjet med almindeligt husholdningsaffald.

Husk: Behold denne brochure, da den indeholder vigtige oplysninger om brug og bortskaffelse af produktet. Denne pakke er anbrudssikret. Tjek apparatet før brug. Brug ikke produktet, hvis det er beskadiget.

Sexlegetøj er til sjov, udforskning og nydelse. Hvis det føles ubehageligt, stramt eller smertefuldt at bruge denne onanisleeve, skal du straks stoppe. Hvis symptomerne fortsætter, skal du kontakte en læge. Slide & Ride er ikke et præventionsmiddel og forhindrer ikke seksuelt overførte infektioner. Det er vigtigt for os, at du har det sjovt, men vi anbefaler, at du ikke deler dette sexlegetøj med andre.

Hvis du beslutter dig for at dele sexlegetøjet med en eller flere partnere, må du ikke gøre det uden at følge rengøringsinstruktionerne. Rengør legetøjet mellem hver sexleg og mellem hver partner. Sexlegetøjet består primært af termoplastisk elastomer (TPE). Brug ikke skarpe redskaber eller fingre til at kradse i sexlegetøjets overflade, da det er fremstillet af meget blødt TPE og kan komme til at se grimt ud.

Du kan bruge det sammen med alle Durex vandbaserede glidecremer (medfølger ikke i pakken). Brug ikke oliebaserede eller silikonebaserede glidecremer, massageolie, håndcreme etc. sammen med dette produkt.
StimuleringspunktPenis
Sådan gør du:

1. Gør dig klar ved at tage sleeven ud af rejseposen og fjerne emballagepapiret. Når du åbner emballagen første gang, vil der måske være lidt babypudder på overfladen af sexlegetøjet, så sørg for at vaske det godt inden første brug.2. Glid ind i onani-sleeven ved at smøre indersiden og indføringsstedet med en Durex vandbaseret glidecreme for at optimere oplevelsen. Pres eventuel overskydende luft ud!3. Sleeven er blød, elastisk, tekstureret og prikket, hvilket giver dig følelsen af en partner samtidig med, at du stadig kan forme den nøjagtigt, som du kan lide det. Indfør, udforsk og nyd!Dette produkt er ikke til analbrug.
Indhold1 stk
Enhedspris289,95 kr./stk
MærkeDurex
KategoriOnaniprodukter
Se altLyserød Onaniprodukter
Se altDurex Onaniprodukter
Varenummer832015

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere