Stor nyhed fra Plaisir: Kosttilskud med kollagen

Har du set, at Plaisir har tilføjet en helt nye kategori til sortimentet? Plaisir Inner Beauty er en serie af veldokumenterede kosttilskud til dig, som ønsker et godt supplement til dine daglige skønhedsrutiner, der også tager højde for den indre skønhed. Yes siger vi bare! Læs med, når vi kigger nærmere på det første kosttilskud i rækken - Collagen Optimizer - der ideel til dig, der ønsker en velplejet og glat hud.

Vi skal være de første til at sige, at vi elsker fugtgivende dagcremer, astringerende skintonics og opstrammende sera, men skønhed er jo mere end det, vi plejer det ydre med. Med Plaisirs nye lancering af Inner Beauty – en serie af tre kosttilskud til indre skønhed – tilbyder Plaisir nu en 360 graders tilgang til skønhed, der både byder på luksuriøs hudpleje til det ydre og veldokumenterede kosttilskud til det indre. 

Vejen til sund og glat hud


Lad os lige slå fast, at kosttilskud aldrig kan erstatte en varieret kost, men skal ses som et godt supplement. Så langt, så godt. Lad os så komme i gang med at kigge nærmere på nyheden Plaisir Collagen Optimizer.


Kosttilskuddet går ind og medvirker til en glat, frisk og ungdommelig hud. Som navnet nok afslører, er en af hovedingredienserne kollagenpeptider, der reducerer fine linjer. Kollagen-peptiderne stammer fra den veldokumenterede og patenterede ingrediens VERISOL®. Kollagen er en af hudens vigtigste byggesten, men vores egen naturlige kollagenproduktion begynder at aftage i 35-års alderen. Det er en helt naturlig proces, der rammer os alle, men netop derfor kan det være godt med et supplement fra dette kosttilskud, når du er rundet de 35 år eller tidligere.


Med Collagen Optimizer får man et tilskud af kollagen på 2500 mg, som bidrager til at holde huden mere ungdommelig og frisk, fordi studier viser en effekt ved reducering af fine linjer ved en mængde på 2500 mg kollagen.

Fakta om kollagen


Kollagen er en af kroppens vigtigste byggesten og udgør en tredjedel af alle proteiner i kroppen. Dét kollagen, som dannes i kroppen, skaber nemlig fundamentet for blandt andet dine muskler, knogler, blodkar og sener. I de senere år har kollagen sneget sig ind alle steder i hudpleje. Proteinet er nemlig med til at opretholde huden og dens mange strukturer ved bl.a. at holde den elastisk, fast og erstatte døde hudceller. Dannelsen af kollagen falder dog med årene og er bl.a. med til at give rynker, det er et helt normalt aldringstegn, men som nogen ønsker at reducere fremkomsten af.

SkinAx² ™

Udover kollagen indeholder kosttilskuddet ingrediensen SkinAx² ™, som består af vindruekerneekstrakt, melonekstrakt, vitamin C og Zink – alt sammen med til at bidrage til hudens udstråling indefra. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde en normal hud.

Plaisir Inner Beauty Collagen Optimizer 120 tabletter
SPAR 20%ABONNÉR
120 tabletter
PlaisirInner Beauty Collagen Optimizer
299,95 kr.

Anvendelse

Dette produkt er egnet til voksne. Anbefalet daglig dosis er 4 tabletter i forbindelse med et måltid. I de 4 tabletter får du hele 2500 mg kollagen og 150 mg SkinAx² ™, som må siges at være et højt niveau i et kosttilskud.

Et godt råd

Stil dit nye Inner Beauty kosttilskud sammen med din hudpleje, så du også husker plejen indefra. Ligesom en konsekvent hudplejerutine er vigtig dagligt, er det også vigtigt at tage kosttilskuddet hver dag, hvis du vil se resultater.


Plaisir Inner Beauty er på hylderne i alle Matas butikker fra uge 23, 2021. Du finde alle tre nyheder lige her.

Relaterede produkter

Plaisir Inner Beauty Collagen Optimizer 120 tabletter
SPAR 20%ABONNÉR
120 tabletter
PlaisirInner Beauty Collagen Optimizer
299,95 kr.

Relaterede artikler

Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
HelseStriberne udvides med inner beauty

Vi guider

HelseStriberne udvides med inner beauty

Skønhed kommer ikke længere kun udefra via hudplejeprodukter og makeup. Nej, i dag kan skønhed i høj grad også komme indefra. I forbindelse med relanceringen af Matas HelseStriber har vi udviklet to nye inner beauty produkter.

Læs Mere
15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Vi guider

15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Af Amalie Schiller

Hudplejeprodukter med fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser er i høj kurs i disse dage. Men det kan måske være lidt svært at hitte ud af, hvor du kan finde den bedste naturlige hudpleje? Bare rolig - vi har samlet 15 skønne brands til dig her, som enten indeholder økologiske og naturlige ingredienser eller er veganske eller bæredygtige, så du kan lade dig inspirere til dit næste køb. Lad os se på dem her!

Læs Mere