Vi guider
HelseStriberne udvides med inner beauty
Skønhed kommer ikke længere kun udefra via hudplejeprodukter og makeup. Nej, i dag kan skønhed i høj grad også komme indefra. I forbindelse med relanceringen af Matas HelseStriber har vi udviklet to nye inner beauty produkter.

Vi kan vist godt blive enige om, at når vi har det godt indeni, så ses det tydeligt udenpå. For skønhed og velvære er meget mere end det, vi plastrer på udvendigt. Udover en sund og varieret kost og regelmæssig motion, kan den naturlige skønhed hjælpes på vej af to spændende nyheder fra Matas HelseStriberne i kategorien ’indre skønhed’.

Nyhederne er udviklet i forbindelse med relanceringen af HelseStriberne, der netop er kommet over i et flot, moderne stribe-design, som matcher resten af Striberne til ansigt, krop og hår.
Fælles for de to nyheder er, at de er et godt supplement til en sund livsstil, der begge nemt kan indgå i dine daglige skønhesrutiner.


Matas Biotin​​​​​​​

Biotin er et vandopløseligt vitamin, som hører til B-vitamin familien. Biotin spiller en rolle i den normale omsætning af de makronæringsstoffer vores krop har brug for fra vores kost. Foruden at understøttet det normale energistofskifte, bidrager Biotin til at vedligeholde en normal hud og et normalt hår. Nyheden Matas Biotin har et meget højt indhold af biotin med 5000 µg biotin pr. tablet, som svarer til 10.000 % af referenceindtaget. Den anbefalede daglig dosis er 1 tablet.

SPAR 36,-
Matas Striber Biotin 5 mg 100 tabl.
108,95 kr.144,95 kr.Spar 36,-

Matas Kollagen + C-vitamin

Den anden nyhed er Matas Kollagen + C-vitamin. Det er ingen hemmelighed, at hudcellerne allerede fra 30-års alderen har sværere ved at danne kollagen, der bevirker, at huden vil blive mere slap, og vi udvikler rynker og fine linjer. Flere kvinder oplever også en stor reduktion i kollagenproduktionen efter overgangsalderen   på grund af det dalende østrogenniveau. Her kan et supplement med Matas Kollagen + C-vitamin være en mulighed. Vitamin C bidrager nemlig til kroppens normale dannelse af kollagen, som har betydning for en normalt fungerende hud. Produktet indeholder 833 µg hydrolyseret kollagen fra Verisol® og 27 µg C-vitamin pr. tablet. Det anbefales at spise 3 tabletter dagligt.

​​​​​​​

Læs mere om Verisol® kollagen her

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Kvinde, kend dine kosttilskud

Vi guider

Kvinde, kend dine kosttilskud

Af Nya Vecht

Hvis du er en kvinde i din bedste alder, ved du sikkert også, at der er nogle tilskud, som er gode for dig over 40 år.

Læs Mere
Godt tilpas med Matas Striberne

Bag om brandet

Godt tilpas med Matas Striberne

Af Matas

Stort set alle danskere har en Matas Stribe stående på badeværelseshylden eller liggende i skuffen. Matas Striberne er blevet et dansk ikon med associationer til velvære og hverdagsliv; en sand familieklassiker på tværs af generationer.

Læs Mere
RockPaperDresses er Stribernes nye ambassadør

Nyhed

RockPaperDresses er Stribernes nye ambassadør

Af Cathrine Widunok Wichmann

Cathrine Widunok Wichmann er ny ambassadør for Matas Striberne. Læs med, når hun deler ud af sine favoritter og hendes oplevelse med den splinternye hårplejeserie fra Striberne til tørt og beskadiget hår.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.