Nyhed
Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle
Jeg gætter på, jeg er ikke den eneste, der godt kunne bruge lidt hjælp til at få skønne negle og et skinnende hår? Selvfølgelig kan vi til dels hjælpe hår og negle godt på vej med målrettede ydre produkter, men du kan faktisk også pleje indefra og ud. Plaisirs nye Inner Beauty kosttilskudsserie består af tre nye produkter, hvoraf det ene – Hair and Nail Power - giver dig hjælp til velplejede negle og glansfuldt hår ved et indtag af bare en tablet om dagen. Vi kigger nærmere på den gode nyhed.

Vi er mildest talt ret begejstrede for, at Matas’ eget luksusmærke Plaisir har udvidet sortimentet med en helt ny Inner Beauty kosttilskudsserie. For nu tilbyder Plaisir både lækker ydre skønhed med rens og hudpleje og indre skønhed med tre nye kosttilskud. Vi kigger nærmere på Plaisir Inner Beauty Hair and Nail Power, der er et godt hjælpemiddel til at opnå velplejede negle og et glansfuldt hår i det daglige.

Kosttilskuddet er ligesom de resterende to nyheder fra Plaisir bygget op omkring dokumenterede, aktive ingredienser, hvilket vil sige, at der er lavet studier på effekten af indholdet. Lige såvel som din daglige rutine med at rense og pleje huden, kan de tre kosttilskud blive en naturlig del af din skønhedsrutine, der måske også får en fast plads på badeværelseshylden. 

Velplejede negle og glansfuldt hår


Ønsker vi ikke alle at vågne op med velplejede negle og glansfuldt hår? Og måske har vinterhalvåret også sat sine spor på dine hår og negle? Så er det nye Plaisir Hair and Nail Power godt nyt. Kosttilskuddet indeholder bl.a.:

  • Biotin, som er en af hovedingredienserne, hjælper med at vedligeholde et normalt hår. Der er et højt indhold af biotin i produktet – hele 5000 µg.


  • Zink er også på ingredienslisten, som bidrager til at vedligeholde normale negle.

Fakta om biotin:

Biotin er et B-vitamin, som er vandopløseligt og du finder det i fødevarer som f.eks. æg, fisk, broccoli, og bælgfrugter. Biotin er vigtig for kroppen, da kroppen bruget stoffet til at omsætte fedt, kulhydrater og aminosyrer.Vores celler har også brug for biotin for at kunne fungere optimalt. Det har isæt betydning for udvikling af nyt hår og hud. Mangler vi biotin i kroppen, kan det medføre tidligt hårtab. Derfor har nogle brug for et ekstra tilskud af biotin - enten i sin rene form eller gennem et kombineret kosttilskud, hvis de ikke optager nok gennem kosten. Biotin bliver optaget i vores tyndtarm, og indtager vi for store doser gennem kosten, udskilles det overskydende biotin helt automatisk i urinen.

Fakta om zink:

Zink er et mineral, der fungerer som sporstof i kroppen. Det kaldes sporstof, fordi kroppen kun har behov for meget få milligram om dagen. I kosten finder du zink i bl.a. fuldkornsprodukter, bælgfrugter, skaldyr og nødder.
Zink findes i alle kroppens celler, og i alt indeholder kroppen ca. 2-4 gram zink. Kroppen bruger mineralet i stofskiftets omsætning af kulhydrater, protein og fedt, som er en vigtig proces for at kroppen fungerer optimalt. Derudover hjælper zink også med at vedligeholde normale knogler, normal hud og negle samt beskytter cellerne mod oxidativt stress og hjælper immunforsvarets normale funktion.


Anvendelse

Plaisir Hair and Nail Power er et produkt er egnet til voksne, som ønsker et tilskud til hår og negle. Anbefalet daglig dosis er 1 tablet i forbindelse med et hovedmåltid.

Du finder hele Plaisir nye Inner Beauty serie lige her.


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Inner Beauty: Vi guider til de bedste produkter

Vi guider

Inner Beauty: Vi guider til de bedste produkter

Af Ida Marie Winge

En række produkter brander sig på at styrke skønheden indefra ved at give lidt ekstra kærlighed til hud, hår og negle. Vi har taget et kig på en række inner beauty-produkter her, så du kan lade dig inspirere.

Læs Mere
HelseStriberne udvides med inner beauty

Vi guider

HelseStriberne udvides med inner beauty

Skønhed kommer ikke længere kun udefra via hudplejeprodukter og makeup. Nej, i dag kan skønhed i høj grad også komme indefra. I forbindelse med relanceringen af Matas HelseStriber har vi udviklet to nye inner beauty produkter.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.