• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

ELEVEN AUSTRALIA
Gennem arbejde i saloner, på fotoshoots & runway shows opstod et behov for en produktserie som var let forståelig for alle. Ved at forene ingredienser med høj ydeevne i simple let anvendelige produkter, blev ELEVEN Australia skabt.  

- Haircare doesn't have to be complicated, it just needs to work

Gennem arbejde i saloner, på fotoshoots & runway shows opstod et behov for en produktserie som var let forståelig for alle. Ved at forene ingredienser med høj ydeevne i simple let anvendelige produkter, blev ELEVEN Australia skabt.  

​​​​​​​- Haircare doesn't have to be complicated, it just needs to work

BESTSELLER

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

70 produkter
70 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Historien om Eleven Australia

Eleven Australia blev stiftet i 2011, og det første Eleven Australia produkt var Miracle Hair Treatment, der blev skabt af frisør og stylist Joey Scandizzo. Gennem Joeys arbejde i saloner, på fotoshoots og runway shows, følte han et behov for en produktserie inden for hårpleje, styling og lidt hudpleje, der let kunne forstås af både hans personale og kunder. Ved at forene ingredienser med høj ydeevne i simple og let anvendelige produkter, blev Eleven Australia skabt.

Siden har det taget fart, og i dag består Eleven Australia af 47 produkter, der er lette at forstå og anvende.

Hårprodukter fra Eleven Australia

Hårprodukterne fra Eleven Australia er inddelt i kategorier, så det er let at finde den kategori, der passer til ens hår. Kategorierne består af seks overordnede serier: Hydrate My Hair, Repair My Hair, I Want Body, Smooth Me Now, Keep My Color Blonde og Deep Clean.

Alle produkterne fra Eleven Australia er cruelty-free, parabene fri, sulfat fri og de er samtidig farvebevarende.

Derudover er emballagerne lavet af 100% genanvendelige materiale.

Hydrate My Hair

En fugtgivende serie, der er velegnet til et tørt og dehydreret hår, der mangler fugt og pleje. Hydrate My Hair består af en shampoo, en treatment og en conditioner. Håret efterlades velplejet og i bedre stand. Den ultimative fugtgiver, som kan anvendes til alle hårtyper. Dufter af vandmelon.

Repair My Hair

Er dit hår skadet efter f.eks. farvebehandlinger eller brug af varmeredskaber, så er det denne serie du skal vælge. Den hjælper med at genopbygge og styrke et skadet hår, så det efterlades stærkere og mere modstandsdygtigt. For at få den maksimale genopbyggende effekt, anbefales det at bruge både shampoo og conditioner fra Repair My Hair serien. Dufter af bergamot, grapefrugt, jasmin, cylame, musk og cedertræ.

I Want My Body

Mangler du fylde og volume i dit hår, så er denne serie helt sikkert noget for dig, fordi den opbygger volumen, tilfører glans og giver en bouncy effekt til håret. I serien er der en shampoo, en conditioner og tre stylingsprodukter: Volume Powder, Volume Foam og Texture Spray. Perfekt til et fint hår eller hvis man ønsker et volume boost. Dufter af lime og basilikums te.

Smooth Me Now

Har du et kraftigt eller skrøbeligt hår, der har en tendens til at kruse, så er denne serie noget for dig. Serien Smooth Me Now bekæmper de to hovedårsager til kruset hår – skader og tørhed. Dit hår fugtes og næres samtidig med at det udglattes og krus reduceres. I serien er der en shampoo og en conditioner, der har en lækker duft af kokos og lime.

Keep My Color Blonde

Er du naturlig blond eller lysnet hår, så er denne serie noget for dig. Den modvirker gyldne toner i et blondt hår, fordi den indeholder blå- og violette pigmenter, der går ind og neutraliserer de gyldne toner, der ligger i håret. Håret efterlades mere klar og kold i farven samt stærkere. Serien indeholder en shampoo og en balsam, der er et must have for alle, som ønsker det perfekte kolde look. Dufter af vandmelon.

Deep Clean

Deep Clean Shampoo er den ultimative afrensning til hår og hovedbund, hvor der opstår produktophobninger. Håret og hovedbunden efterlades med en ren fornemmelse. Formlen indeholder appelsinolie, som giver en dybdegående afrensning, samtidig med at den efterlader hår og hovedbund sund og hydreret. Til alle hårtyper og kan anvendes én gang om ugen eller efter behov. Dufter af appelsin og lavendel.

7 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Hairstudio

7 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Af Ida Hinchely Kyhn

Du kender dem (måske) nede fra din nærmeste frisør: de der helt særlige hårprodukter, der giver et velduftende nyt liv til håret. Heldigvis kan du finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas – yay! I denne artikel dykker vi ned i syv af de professionelle hårpleje-brands, vi her på redaktionen er helt vilde med.

Læs Mere
Træt af tyndt hår?

Nyhed

Træt af tyndt hår?

Af Matas

Giv dit hår nyt liv og få din normale hårvækst tilbage

Læs Mere
Redaktionen guider: Hårpleje til tørt hår

Hairstudio

Redaktionen guider: Hårpleje til tørt hår

Af Ida Hinchely Kyhn

Er du i tvivl om, hvor du skal sætte ind, når håret føles lidt ekstra tørt? Så frygt ej! Vi har samlet de mest populære produkter til tørt hår her, så du kan blive klogere på, hvilke af dem du skal forkæle lokkerne med, så det kan komme tilbage på sporet igen.

Læs Mere