• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Shampoo

Hos Matas har vi et stort udvalgt af fantastiske shampooer til alle behov! Hvad enten du søger en shampoo til tørt, farvet, krøllet, blondt eller fedtet hår, har vi det hele på Matas.dk. Shampoo verdenen er stor, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken shampoo du har brug for. Find inspiration nederst på siden.

Hår Hårpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 13
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Form

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

500 produkter
500 produkter
Sortér efter: Mest populære
(129)
MAUI Shea Butter Shampoo 385 ml
89,95
Førpris 119,95
Optjen 9 point
(79)
HairLust Hair Growth & Repair Shampoo 250 ml
179,95
Optjen 18 point
Rudolph Care Blossom Shampoo 390 ml
274,95
Optjen 28 point
(57)
John Frieda Go Blonder Shampoo 250 ml
89,95
Optjen 9 point
(145)
Gun-Britt Britt Shampoo Blonde 250 ml
164,95
Optjen 17 point
Rudolph Care Herbal Mint Shampoo 390 ml
274,95
Optjen 28 point
Moroccanoil Extra Volume Shampoo 250 ml
199,95
Optjen 20 point
Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 250 ml
189,95
Optjen 19 point
Australian Bodycare Sampak Hair Clean Hårpleje
299,95
Optjen 30 point
Moroccanoil Hydrating Shampoo 250 ml
189,95
Optjen 19 point
(6)
HairLust Hair Growth & Repair Shampoo Men 250 ml
179,95
Optjen 18 point
(169)
Juhldal PSO Shampoo No 4, 200 ml
139,95
Optjen 14 point
(50)
John Frieda Frizz Ease Dream Curls Shampoo 250 ml
89,95
Optjen 9 point
(10)
HairLust Hair Growth & Repair Shampoo Blondes 250 ml
179,95
Optjen 18 point
(39)
Ecooking Volume Shampoo 250 ml
127,95
Førpris 169,95
Optjen 13 point
(56)
Gun-Britt Shampoo Volumizing 250 ml
164,95
Optjen 17 point
(13)
Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo 250 ml
229,95
Optjen 23 point
Redken All Soft Shampoo 300 ml
164,95
Optjen 17 point
(44)
Ecooking Plejende Shampoo 250 ml
127,95
Førpris 169,95
Optjen 13 point
(6)
Kevin Murphy Angel.Wash Shampoo 250 ml
217,95
Optjen 22 point
(78)
Björn Axén Shampoo Cool Silver 250 ml
159,95
Optjen 16 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 13
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Hvilken shampoo skal jeg vælge?

Det kan være ret overvældende, at skulle vælge hvilken shampoo man skal købe, da der er findes så mange forskellige. Når du skal finde den perfekte shampoo, skal du først og fremmest kigge på hvilket hår du har; Har du farvet hår? Blondt hår? Krøllet hår? Tyndt eller kraftigt hår?

Farvet hår

Hvis du har farvet hår, så bevarer du bedst farven og glansen, ved at bruge en shampoo beregnet til farvet hår. Grunden til det er, at de ofte indeholder vitaminer og plejende ingredienser som styrker farven og gør, at farven i dit hår holder længere tid. Der er dog forskel på, om dit hår er farvet mørkere, eller om det er afbleget. Afblegning er meget hårdt for håret, og her vil en shampoo med vitaminer gøre underværker. Mange vitaminer hjælper nemlig håret med at blive genopbygget, og plejer håret så det ser sundere ud.

Blond hår

Har du blond hår, og oplever du, at dit hår ser gult eller orange ud - så skal du overveje en såkaldt silver shampoo. En silver shampoo indeholder lilla og blålige toner, som neutraliserer de gule toner i blondt hår. Silver shampoo kan både bruges til naturligt eller afbleget blond hår.

Hvis dit hår er farvet blond, er det oplagt at bruge en balsam som er meget genopbyggende sammen med, da blondering af håret er mere skadeligt og dit hår har derfor brug for ekstra pleje. Folk med gråt hår, kan også nyde godt af en silver shampoo, for at få det helt kolde og blålige skær i håret.

Krøllet hår

Krøllet hår er en videnskab for sig selv. Hvis du har et krøllet og tykt hår, som har tildens til at kruse meget, så vil en plejende og fugtgivende shampoo være perfekt til dig. De plejende ingredienser samler nemlig de små hår, og får krøllerne til at se flottere og sundere ud. Det betyder også, at du mindsker chancen for frizz i håret.

Har du derimod et tyndt og krøllet hår, så vil en volume shampoo være god til dig! En volume shampoo løfter håret helt nede ved hårrødderne og får håret til at se fyldigere og krøllerne synes større. Her vil en volume balsam også være idéel sammen med, da krøllerne stadig har brug for plejende og fugtgivende ingredienser, men uden at balsammen får håret til at se fladt ud.

Tyndt hår

Når vi ser på tyndt hår, er det ofte mangel på volume som er problemet. Derfor vil en volume shampoo også være god her. Shampooen løfter håret ved hårrødderne og får det til at se fyldigere og kraftigere ud.

Det tynde hår har dog også brug for en masse pleje, så spidserne ikke knækker. Derfor er en balsam et must! Når man har tyndt hår, er balsam ofte ikke et produkt man har lyst til, at bruge, da man har en følelse af, at det tynger ens hår. Her kommer volume balsam ind i billedet. Den er nemlig lige præcis lavet til, ikke at skulle tynge håret, men løfte det, på samme tid med, at det plejer håret i dybden.

Desto mere du kigger og mærker på dit hår for at afgøre struktur og udfordringer, desto nemmere gør du det for dig selv, når du skal vælge et produkt til løsningen.

Hvad gør min shampoo?

En shampoo har den funktion, at den både med plejende og aktive ingredienser, effektivt renser og nærer vores hovedbund, hårstrå og samtidig fjerner skidt og snavs. Der er ikke noget konkret svar på, hvor ofte du skal vaske det, eftersom vores hår ikke er ens. Mens nogle vasker hår ofte, er det nok for andre kun at gøre det et par gange om ugen.

Du afgør helt selv, om du har to favoritprodukter du vil skifte imellem - så længe de opfylder dine krav til, hvad dit hår har behov for.

En shampoo går ind og åbner dine hårstrå samt renser mod skidt og snavs. Hvoraf en balsam beskytter, plejer og fugter hårstråene og lukker håret igen på en måde, der modvirker udefra kommende skader. Forkæl gerne dit hår med en hårkur en gang imellem, og brug den imellem dine steps med shampoo og balsam. Lad den gerne virke i mellem 3-5 minutter.

Irriteret hovedbund

En hovedbund med skæl, eksem eller tørhed er der et hav af mænd og kvinder som har problemer med i dagligdagen. Det både klør og irriterer, men kan i værste tilfælde også drysse ned på dit tøj. Et problem som disse kræver lidt ekstra og nænsom pleje. Vælg derfor en shampoo, der er rettet mod sensitiv hud, men som også hjælper til at genopbygge, pleje og beskytte den tørre og irriterede hovedbund.Det er vigtigt, at du ikke prøver at udtørre din hovedbund endnu mere ved at bruge shampooer som ikke er beregnet til den tørre hovedbund.

Find alle produkterne på Matas.dk eller i vores fysiske Matas butikker.

Maj D.
Frisør
"Når det kommer til styling af håret, så er det kun fantasien der sætter grænser! Med den rette pleje og de rigtige tools, kan du komme rigtig langt med stylingen derhjemme. Mange ser hårstyling som noget uoverskueligt og svært, men med mine tips og tricks kan du ikke gå helt galt i byen".
Maj er oprindeligt uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive o...
Min ekspertise er:
Hårpleje