Estée Lauder

Træd ind i Estée Lauders verden af tidløs skønhed, der strækker sig tilbage til 1946, hvor vores ekspertise inden for natpleje af huden begyndte at tage form. Vi byder kvinder i alle aldre velkommen til at opleve vores omfattende sortiment af hudpleje og kosmetik. Hver eneste ingrediens er omhyggeligt udvalgt med en dedikation til forskning, kvalitet og ekstraordinære resultater.

Mest populære
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Tilbud m.m.

Nyheder

Bedømmelser

Farve

På abonnement

127 produkter
127 produkter
Sorter efter: Mest populære
30 ml
Estée LauderRevitalizing Supreme Anti-Aging CC Creme SPF 10
649,95 kr.
(81)
SPAR 20%ABONNÉR
15 ml
Estée LauderAdvanced Night Repair Eye Gel cream
594,95 kr.
(21)
50 ml
Estée LauderRevitalizing Supreme+ Night cream
1.049 kr.
(31)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Estée LauderDayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15
534,95 kr.
(362)
SPAR 20%ABONNÉR
Normal/Combineret, 50 ml
Estée LauderDayWear Anti-Oxidant Cream SPF 15
534,95 kr.
(132)
Black
Estée LauderSumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara
334,95 kr.
(121)
SPAR 20%ABONNÉR
Estée LauderAdvanced Night Repair Serum
Fra 394,95 kr.
(223)
20 ml
Estée LauderAdvanced Night Repair Rescue Solution Serum
694,95 kr.
(3)
Estée LauderPleasures Eau de Parfum Spray
Fra 419,95 kr.
(75)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Estée LauderNightWear Plus Anti-Oxidant Night Cream
589,95 kr.
(36)
09 Dark Brunette
Estée LauderBrowperfect 3-in-1 Brow Styler
249,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
Black
Estée LauderDouble Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara
334,95 kr.
(132)
Estée LauderPure Color Envy Color Replenish Lip Balm
324,95 kr.
(8)
KUN ONLINE
Estée LauderDouble Wear Stay-in-Place Pump
74,95 kr.
(24)
SPAR 20%ABONNÉR
200 ml
Estée LauderPerfectly Clean Hydrating Toning Lotion
284,95 kr.
(35)
01 Black
Estée LauderTurbo Lash Volume + Length Mascara
334,95 kr.
(4)
SPAR 20%ABONNÉR
15 ml
Estée LauderDayWear Sheer Tint SPF 15 Mini
144,95 kr.
(11)
08 Brunette
Estée LauderBrowperfect 3-in-1 Brow Styler
249,95 kr.
7 gr
Estée LauderDouble Wear Eye Shadow Base
224,95 kr.
(55)
SPAR 20%ABONNÉR
400 ml
Estée LauderSoft Clean Hydrating Lotion
314,95 kr.
(12)
50 ml
Estée LauderRevitalizing Supreme+ Bright Power Soft Crème
914,95 kr.
(7)
70 ml
Estée LauderAdvanced Night Cleansing Balm
389,95 kr.
(6)
100 ml
Estée LauderAdvanced Night Cleansing Gelee
319,95 kr.
(7)
SPAR 20%ABONNÉR
15 ml
Estée LauderAdvanced Night Repair Eye Concentrate Serum
684,95 kr.
(25)
VÆRDI 1.535,-
Estée LauderAdvanced Night Repair Mother's Day Set
1.089 kr.
(4)
Estée LauderAdvanced Night Repair Serum & Eye
1.475 kr.
Estée LauderAdvanced Night Repair Serum Mini
149,95 kr.
30 ml
Estée LauderBeautiful Eau de Parfum Spray
549,95 kr.
(38)
NYHED
Estée LauderBeautiful Magnolia Eau de Parfum
Fra 594,95 kr.
(1)
50 ml
Estée LauderBeautiful Magnolia Intense Eau de Parfum
824,95 kr.
52 ml
Estée LauderBeautiful Magnolia L'Eau Eau de Toilette
824,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Estée LauderBronze Goddess Eau Fraiche Skinscent
824,95 kr.
(10)
Estée LauderBronze Goddess Highlighting Powder Gelee
449,95 kr.
(5)
SPAR 20%ABONNÉR
Estée LauderBronze Goddess Powder Bronzer
449,95 kr.
Estée LauderBrow Now Brow Defining Pencil
234,95 kr.
(17)
02 Light Brunette
Estée LauderBrow Now Volumizing Brow Tint
219,95 kr.
(7)
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up

Historien om Estée Lauder

“I never dreamed about success. I worked for it.” Lyder citatet fra Estée Lauder som er stifteren af Estée Lauder brandet som bærer hendes eget navn. Estée Lauder var en visionær og en rollemodel, som smukt viste at hvis du drømte om noget, så kunne du også gøre det, så længe du havde modet til at gå efter det. Hun elskede skønhed og jonglerede derfor både det at være familie mor samtidig med at lede en kæmpe stor prestigefyldt virksomhed.

Hun er født under navnet Josephine Esther Mentzer, og navnet Estée Lauder kom af en kombination af hendes kælenavn Esty og hendes senere mands efternavn. Hendes passion for hudpleje startede allerede tidligt. Når hendes onkel kom på besøg, blev der skabt fløjlsbløde cremer i køkkenet og senere i et laboratorie.  

Startskuddet på skønheds emperiet startede i skønhedssaloner hvor Estée Lauder gik rundt og demonstrerende hendes produkter imens kvinderne sad i frisørstolen. I 1946 lancerede hun sammen med hendes mand Joseph Lauder selve firmaet og derfra tog det fart. Hun havde nemlig gode instinkter for hvad kvinder havde brug for. Og sammen med hendes forrygende sælger egenskaber var det starten på firmaets høje service. Estée Lauder troede nemlig på, at for at få et godt salg, skal man røre ved kunde, og vise kunden effekten af produkterne på huden. Derudover var det også Estée Lauder der startede ideen med GWP'er, som står for 'Gift with purchase' altså at man får en gave med når man foretager et køb.  

Innovation

Indtil 1950'erne var parfume en sparsom vare. Det var et særlig kostbart produkt som manden købte til hans kone, og som kun blev brugt ved helt særlige lejligheder. Det lavede Estée Lauder om på! Estée Lauder lancerede nemlig i 1953 Youth Dew som var en badeolie, der også fungerede som en parfume - med den filosofi at enhver kvinde skulle kunne købe hendes egen parfume. Denne innovation tog skønhedsbranchen ved storm og ændrede hele måden parfumer blev solgt på.

Estée Lauder var også nyskabende indenfor skønhedspleje, og det var fx Estée Lauder der skabte verdens første serum. Du kender den måske? Den nu ikoniske Advanced Night Repair - der tilbage i 1982 blot blev kaldt Night Repair var den aller første serum der kommer på hylderne. Estée Lauder har sidenhen udviklet flere hudplejeserier, et stort udvalg af makeup, samt nogle skønne og friske dufte.

Estée Lauder companies værdier

Meget har ændret sig siden brandet blev stiftet i 1946, men kerneværdierne for firmaet er de samme. Dette er blot nogle af de værdier som vægtes højt hos Estée Lauders companies:

 • Forpligtelse til kvalitet og ekspertise. Fra exceptionelle og banebrydende produkter til oplevelser leveres af prestige mærkerne under Estée Lauder huset.
 • Kreativitet og innovation gennem alle aspekter af virksomheden, fra produktudvikling til emballage, salg, markedsføring og merchandise.
 • At udvikle talenter i verdensklasse. Der bliver hele tiden ledt efter måder at udnytte styrkerne hos de talentfulde medarbejdere.
 • Omfavne og inkludere mangfoldigheden på en arbejdsplads.

Produkter af høj kvalitet

Hos Estée Lauder bliver der lavet produkter og formler af høj kvalitet, både når det gælder makeup, hudpleje og dufte. Bag hver enkelt produkt ligger lang tids forskning, som sikrer den absolut bedste kvalitet og oplevelse for kunderne. Trods et stort sortiment af produkter, er der dog nogle nogle produkter som igennem årene hænger ved og fortsætter med altid at være bestseller produkter.

 • Advanced Night Repair Serum – Giver øjeblikkelig glød, intensiv fugt ved hjælp af hyaluronsyre og reducerer markant synlige ældningstegn. Den maksimerer hudens naturlige reparation om natten ved hjælp af eksklusiv ChronoluxCB™-teknologi.

 • Advanced Night Repair Eye Cream Matrix - Ultranærende øjenkoncentrat som reducerer synligheden af linjer i alle øjenområder og virker målrettet på flere problemer i øjenområdet. Øjnene bliver smidigere og ser yngre, livligere og sundere ud.

 • Revitalizing Supreme + creme – Let og nærende multifunktionelle fugtighedscreme. Den eksklusive og effektive RevitaKey™ Technology, indeholdende moringaekstrakt, fremmer hudens naturlige produktion af kollagen og elastin. Linjer og rynker synes reducerede og huden føles tydeligt mere fast, stram og elastisk.

 • Double Wear Stay-In-Place Makeup Foundation - En matterende foundation, som giver et perfekt og naturligt look - i op til 24 timer. Den udjævner hudtonen og skjuler urenheder med opbyggelig og medium til fuld dækning.

 • Futurist Foundation - Åndbar makeup, der giver fuld dækning, plejer huden og giver 12 timers strålende glød. Denne fugtgivende makeup er spækket med ionladede vand samt probiotika-teknologi og ekstrakt af chiafrø. Fuld dækning, fejlfri, strålende finish.

 • Day Wear Creme – Denne effektive fugtighedscreme forebygger for tidlig ældning og mindsker synlige ældningstegn, takket være effektive antioxidanter. Den tilfører huden masser af fugt og holder i 24 timer.

 • Day Wear Sheer Tint Release SPF 15 - Denne lette, farvede dagcreme tilfører enhver hudtone en sund og jævn glød. DayWear beskytter huden mod solens skadelige stråler med en solfaktor 15.

 • Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Creme - Fornyende og luksuriøs creme, beriget med eksklusive ekstrakter og regenererende teknologier. Huden synes opstrammet og føles fastere, styrker huden og forebygger synlige ældningstegn. Giver huden en fantastisk glød.

 • Idealist pore minimizing skin refinisher - Et hurtigtvirkende serum som giver en smuk ensartet og blød hud. Serummet mindsker øjeblikkeligt synlige porer og over sigt også pigmentforandringer. Giver huden fugt og får den til at stråle med fornyet glød.

Dette er blot nogle af de bedst sælgende hudpleje produkter der findes fra Estée Lauder. Derudover er der også et stort sortiment i makeup, med deres populære Pure Color Envy Lipstick, Double Wear Concealer og Sumptuos Extreme Mascara. For ikke at glemme de fantastiske, velduftende parfumer som Beautiful, Pleasures og Modern Muse.

Se resten af udvalget på matas.dk