EZPZ

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

33 produkter
33 produkter
Sorter efter: Mest populære
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Service til babyer og børn

Ezpz har udviklet service til babyer og børn, der bl.a. består af skåle og tallerkner, i perfekt kombination med en dækkeserviet.

Ens for alle Ezps produkter her på siden, er at de er produceret af højeste EU standart silikone (100%)  som er helt fri for BPA, phthalater, eller PVC. Produkterne er sikre at bruge med både kolde, lune og varme væsker og fødevarer. De tåler opvaskemaskine og  synes helt nye efter hver vask. Produkterne kan fås i forskellige støvede farver, så de både er pæne at have til at stå fremme, og samtidig er spændene for børnene at kigge på.

Stort sortiment af forskellige produkter fra ezpz

Ezps har udviklet forskellige gode serveringsløsninger til babyer og børn, så måltiderne bliver nemmere og sjovere - her er nogle af dem.

Happy Mat

Ezpz har lavet en kombination mellem en tallerken, skål og dækkeserviet, som er udviklet i et materielle der suger sig helt fast til bordpladen, og dermed gør det umuligt for dit barn, at rykke rundt med. Glæd dig derfor,  over en hel del mindre oprydning og rengøring efter måltiderne.

Tallerken er indelt i 3 rum, formet som et ansigt, der gør det nemt at skabe sjove og kreative måltider for barnet.

Ezpz happy mat findes også i en mindre udgave, der hedder ezpz happy mini mat, så man kan få den størrelse, der passer bedst til ens behov.

Ezpz happy bowl

Ezpz happy bowl er en - alt  i en - skål og dækkeserviet i et. Happy bowl suger sig på samme måde som happy - og mini mat, fast i bordet, så barnet ikke kan tippe eller vippe skålen.

Skålen har en højde på næsten 4 cm. hvilket gør den perfekt til servering af grød, suppe, yoghurt eller morgenmadsprodukter med mælk.

Ezpz mini cup

Ezpz mini cup er et smart begyndersæt, der giver barnet en god overgang i at drikke selv. Koppen kan bruges med eller uden låg, samt med det medfølgende sugerør. Sugerøret har små sanseknopper og et lille knæk, der gør det nemmere for barnet at lære at drikke af sugerør.

Ezpz bestiksæt

Ezpz bestiksæt støtter barnet i at lære at spise selv, og er designet til at passe barnets lille mund og hænder. Produktet er udviklet med et stærkt nylonhoved, som gør det nemt at stikke og gribe fat om maden.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.