• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

GOSH

GOSH COPENHAGEN har et formål om at levere kvalitet, kreativitet og overkommelige priser, og derfor finder du det nyeste fra skønhedsverdenen indenfor hudpleje, hår og makeup til alle pengepunge. Alle produkterne fra GOSH er produceret med respekt for brandets nordiske arv og danske rødder, og derfor indeholder produkterne plejende, nordiske ingredienser. Vi forhandler et bredt sortiment af produkter fra GOSH COPENHAGEN og du kan finde alt fra mascara, læbestifter og neglelak til eau de toilette, deodorant og øjenskygge. GOSH COPENHAGEN producerer produkter til både mænd og kvinder.

- BESTSELLERS -

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

294 produkter
294 produkter
Sortér efter: Mest populære
(52)
Gosh Copenhagen Brow Lift Lamination Gel 001
129,95
Du optjener 13 point
(32)
Gosh Copenhagen Mascara Just Click It!
139,95
Du optjener 14 point
(53)
Gosh Copenhagen Mascara Catchy Eyes Black
109,95
Du optjener 11 point
(52)
Gosh Copenhagen Mascara Volume Waterproof
109,95
Du optjener 11 point
(24)
Gosh Copenhagen Eye Shadow Primer
119,95
Du optjener 12 point
(37)
Gosh Copenhagen Eye Brow Kit
109,95
Du optjener 11 point
(31)
Gosh Copenhagen Growth Serum Brows
249,95
Du optjener 25 point
(40)
Gosh Copenhagen Mascara Show Me Volume Black
129,95
Du optjener 13 point
(28)
Gosh Copenhagen Blyantspidser
39,95
Du optjener 4 point
(25)
Gosh Copenhagen Eye Brow Pencil 01 Brown
69,95
Du optjener 7 point
(21)
Gosh Copenhagen BB Powder 02
99,95
Du optjener 10 point
(19)
Gosh Copenhagen Boombastic Mascara Black
129,95
Du optjener 13 point
Gosh Copenhagen Catchy Eyes Gaveæske
65,97
Førpris 109,95
Du optjener 7 point
(15)
Gosh Copenhagen Metal Eyes 002 Moonstone
99,95
Du optjener 10 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Historien om GOSH COPENHAGEN

Det hele startede i 1945 hvor GOSH COPENHAGEN blev grundlagt af Einar Tjellesen. Det startede faktisk slet ikke som en skønhedsvirksomhed, men som en forretningsmulighed indenfor farmaceutiske virksomheder i sundhedssektoren. Idag er sønnen af Einar Tjellesen, Bo Tjellesen direktør for GOSH COPENHAGEN.

I 1950'erne blev produktionen altså udvidet med skønhedsprodukter. Det første produkt fra GOSH COPENHAGEN blev introduceret i 1979, hvilket har vist sig at være et godt strategisk valg. Så på få år blev virksomheden forvandlet fra et agentur, til en produktionsvirksomhed som udelukkende koncentrerede sig om sit eget mærke, GOSH COPENHAGEN.

Hvad er GOSH COPENHAGEN?

GOSH Copenhagen er en dansk innovativ virksomhed. GOSH producerer en lang række produkter. Heriblandt finder du alt fra dufte, makeup- og kropsplejeprodukter. Derudover går GOSH rigtig meget op i, at deres produkter skal være veganske, parfumefri og allergicertificerede, og har derfor et stort udvalg heraf.

GOSH har valgt at deres produktudvikling og distribution skal gå fra hovedkontoret hvor fabrikken også er. På den måde kan GOSH sikre at alle produkterne under mærket afspejler deres værdier og identitet. Hele 70% er produkterne er produceret i Danmark og de resterende 30% i Europa.

GOSH COPENAHGEN har et bredt og stort udvalg af mange produkter i forskellige kategorier i beauty branchen. Heriblandt finder du makeup, parfumer, hårpleje, hudpleje, kropspleje og lægemidler. Derudover er de faktisk også producent af individuelle mærker som b.la. de populære Pudderdåserne, Irina The Diva, Isabell Kristensen og Caroline Fleming. Førhen har du måske også lagt mærke til, at de har lavet samarbejde med influencere / Youtubere Kristine Sloth, samt nyeste samarbejde med skuespiller Stephania Potalivo.

Det brede sortiment gør det altså muligt for forbrugerne at finde lige netop dét produkt de søger og som matcher deres individuelle behov og stil. De er altid med på de nyeste skønheds trends og er under konstant forandring. De er super innovative og dette danner GOSH COPENHAGENs grundsten som virksomhed. De lytter nemlig til forbrugernes ønsker og går med tidens trends og tager dem til sig i firmaet, så de kan overfører dem til nye og spændende produkter i deres sortiment.

TEKNOLOGI

Produkterne som GOSH COPENHAGEN producerer bliver fremstillet ved hjælp af den aller nyeste teknologi og viden. De har nemlig et tæt samarbejde med råvareleverandører som sikrer, at det kun er kvalitets produkter der bliver videregivet til slut forbrugeren.

Selve målet for GOSH COPENHAGEN er, at de kan tilbyde deres kunder de mest trendy og populære produkter i høj kvalitet til fornuftige priser. Visionen er at være et af de førende mærker i det semiselektive marked.

BRYN

Hvis man virkelig skal se på GOSH som en innovativ virksomhed, så kan man bl.a. se på deres nyeste produkt på markedet: Brow Lift Lamination Gel.

Produktet har taget forbrugerne med storm og et egentlig et forholdsvis simpelt men genialt produkt. Produktet er nemlig et produkt du kan sammenligne med at få et professionelt 'brow lift'. Produktet tager nemlig dine ustyrlige brynhår og udglatter dem, samt rejser dem i den helt rigtige retning som du ønsker.

Så ligegyldigt hvilke problemer du har med dine bryn, om de er hullede, tynde, små eller helt ustyrlige og buskede, så er Brow Lift Lamination Gel et forsøg værd at prøve. Den løfter og definerer dine bryn på blot få minutter, skjuler små huller og gør at dine bryn synes større. Derudover kan det være et godt alternativ til andre mere omkostningsfulde / permanente løsninger såsom brow lift hos beautysalonerne. Så kan du også se, om det et resultat du ønsker hele tiden eller kun når du selv styler dem til dagligt.

Tips og tricks til perfekte bryn:

  • Step 1: Sørg for, at dine bryn er helt rene.
  • Step 2: Start med at børste hårene igennem og opad med brynbørsten (i låget). Påfør derefter BROW LIFT Lamination Gel til alle brynhår er dækket.
  • Step 3: Brug derefter brynbørsten (i låget) igen til at ”laminere” brynet og rede hårene op ad, så de udglattes og sætter sig fast på huden.
  • Step 4: Afslut med at style brynet. Har du lyse bryn, kan du tilføje lidt farve – enten permanent eller med hjælp fra en af vores mange andre brynprodukter.

​​​​​​​Pluk afslutningsvis brynet efter behov.

Makeup fra GOSH COPENHAGEN

Ønsker du at afprøve det brede udvalg af produkter fra GOSH så kan du altså finde alt fra primer til cc cream, foundation, concealer, pudder, mineralpudder, solskinspudder, blush, highlighter, bryn produkter i forskellige former og størrelser, øjenskygge, mascara, eyeliner, lipgloss, læbestift, neglelakker og meget mere fra GOSH COPENHAGEN!

Hvis du ønsker at udforske mere til det store udvalg af veganske, parfumefri og allergicertificerede produkter fra GOSH COPENHAGENS, så kan du finde dem her på Matas.dk eller i vores butikker.

Julie M.
Materialist
"Skønhed er for mig vigtigt at føle indeni og udenpå. Dette gør vi alle på forskellig vis, men én ting er sikker - man kommer rigtig langt med de korrekte produkter".
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...