Ab Wheel

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Sportsgren

Bedømmelser

Aktuelt

2 produkter
2 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 20%
KUN ONLINE
Titan Life træningsudstyr Ab Wheel
Medlemspris
103,96 kr.129,95 kr.Spar 26,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Casall Ab Roller
Medlemspris
223,96 kr.279,95 kr.Spar 56,-
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Træn maven med Ab Wheel

Ordet ab wheel, eller ab roller kommer af, at øvelsen med hjulet er meget målrettet mavemusklerne. Udover mavemusklerne, aktives muskler i arme, skuldre, bryst og ryg også, når du laver øvelsen. Du opnår altså en virkning som rammer bredt.

Når du bruger et ab wheel er du nødt til at spænde op i hele coren, for at kunne lave øvelsen, hvilket bestemt kan mærkes, på den gode måde, de efterfølgende dage! Derfor er det en effektiv måde at tage dit mave program til nye højder.


Hvordan bruges et ab wheel?


Et ab wheel bruges ved, at du sidder på knæene og holder ved håndtagene på hver side af hjulet, mens du, på jorden, langsomt kører hjulet væk fra kroppen, til kroppen er udstrakt, men ikke rører gulvet, og derefter tilbage igen. Er du meget øvet kan dette også laves stående.

Hjulet køres ligefrem for at ramme de lige mavemuskeler og mere skråt frem for at ramme de skrå mavemuskler.

​​​​​​​Lav altid øvelsen langsomt og kontrolleret, for at få det bedste udbytte af øvelsen og undgå skader. Den nederste del af ryggen vil naturligt forsøge at lave et svaj, og det er præcis hér det er vigtigt at du spænder ekstra op i coren for at mindske svajet. Hvis du er begynder og synes det er svært at undgå svajet, så lav i stedet øvelser, hvor du undgå at køre hjulet så langt ud, før din core er stærk nok.

Eksperten Guider: Hudplejerutine til uren hud

Nyhed

Eksperten Guider: Hudplejerutine til uren hud

Af Matas

Forstørrede porer, fedtet hud og bumser. Uren hud kan være rigtig irriterende, men heldigvis er der i mange tilfælde råd for det. Se med i denne LIVE, hvor farmakonom Stephanie Berg gæster studiet for at rådgive om de helt rigtige produkter, ingredienser og vaner, som giver den urene hud kamp til stregen.

Læs Mere
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs Mere
7 hudplejebrands med naturlige ingredienser

Vi guider

7 hudplejebrands med naturlige ingredienser

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret hørt om, at du kan få både makeup og hudpleje med naturlige ingredienser. Men hvad indebærer det helt præcist, og hvilke produkter skal man kigge efter, hvis man ønsker naturlige ingredienser i sin hudpleje? Det har vi taget et kig på i denne artikel.

Læs Mere
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.