• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Matcha te (green tea powder) Ø 50 g
Matcha te (green tea powder) Ø 50 g

Diverse Matcha te (green tea powder) Ø 50 g

Diverse Matcha te (green tea powder) Ø 50 g
99,95 kr.
Du optjener 10 point hos Club Matas
Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 11-12 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
Gem som favorit
Beskrivelse

Grøn te-pulver.
Brugsanvisning og forholdsregler: Sådan tilberedes en perfekt kop Matcha-te:Du skal bruge:* Piskeris af bambus* Ske af bambus* Matcha skål* Si - evt. lille kopsi.1. Varm skålen op med lidt varmt vand og tør den af2. Tag to mål med lille top med skeen og si ned i skålen. (cirka halv teske).3. Tilsæt 1,5 - 2 dl. 75-80 grader varmt vand i skålen.4. Pisk i ca. et minut. Først hurtigt og til sidst meget langsomt for at lukke lufthuller i det skum, der dannes.

Ingredienser: Grøn te pulver*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% Økologisk

Detaljer
Ingredienser
  • Grøn te pulver

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Levering & returnering

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

ONLINE LIGE NU
Vi står klar med ekspertrådgivning