Loading...
1 / 1
HEVI Bodysugaring 375 g. 375 g
50 anmeldelser
Optjen 19 point hos Club Matas
Kan afsendes med det samme.
På lager i 5 butikker -
Fri fragt ved køb som abonnement
HEVI Sugaring
Økologisk
Mere miljøvenlig
Uden parfume
Med økologisk indhold
Til ansigt
Til krop
Sampakken indeholder alt hvad du skal bruge for at lave sugaring behandlinger derhjemme – 375 g sukkervoks, 15 strips og 2 spatler. HEVI Body Sugaring fjerner skånsomt og effektivt hårene på hele kroppen – også i ansigtet og intimområdet. Giver et glat og hårfrit resultat i ca. 4 uger. Hårfjerningsproduktet er økologisk certificeret og allergivenligt. I modsætning til andre voksprodukter rykkes hårene ud med roden i hårets naturlige groretning, hvilket gør sugaring mindre smertefuld og slutresultatet bedre og flottere med mindre risiko for knækkede hår og dermed også indgroede hår og røde knopper. Et så skånsomt produkt, at det kan anvendes af alle hudtyper. Hårfjerning med sukkervoks giver en peelende effekt under voksning, fjerner alle døde hudceller og efterlader huden silkeblød. I modsætning til andre voksprodukter hæfter sukkervoks kun på hår og døde hudceller, så huden vil ikke tage skade under behandling. Derudover er sukkervoksen vandopløselig, som gør det nemt at fjerne sukkervoksrester, blot med lunkent vand. Det er vigtigt, at huden er ren og tør inden påføring af sukkervoks. Dertil anbefaler vi HEVI Powder, som sikrer en helt tør hud og det bedst mulige resultat. HEVI Body Sugaring kan opvarmes i HEVI varmer, mikroovn eller vandbad. HEVI varmer sikrer en konstant temperatur under hele behandlingen. Optimal arbejdstemperatur med sugaring er 45-50 grader, som føles behagelig på huden og ligner tyktflydende sirup. Certificeret af Ecocert og AllergyCertified samt produceret i Danmark. Din garanti for naturlige, allergi- og miljøvenlige produkter. Mere information • Sukkervoksen bør ikke anvendes umiddelbart efter solbadning, på sår samt irriteret eller betændt hud. • Hårene bør være ca. 5 mm for bedste resultat. • HEVI Body Sugaring kan anvendes på hele kroppen, dvs. ben, ryg, bryst, arme, ansigt, intimt og armhuler. • Det anbefales, at man er fortrolig med strips og spatel metoden inden anvendelse af HEVI Body Sugaring intimt, i armhulerne og i ansigtet. • Tag låg og forsegling af bøtten inden opvarmning. • For optimal hudpleje efter hårfjerning med sukkervoks anbefaler vi vores Aloe Vera Gel, Sugar Scrub og Body Balm, som hhv. er antibakteriel, eksfolierende og fugtgivende. Perfekte i kampen mod indgroede hår.
HEVI Body Sugaring fjerner skånsomt og effektivt hårene på hele kroppen – også i ansigtet og intimområdet. Giver et glat og hårfrit resultat i ca. 4 uger. Hårfjerningsproduktet er økologisk certificeret og allergivenligt.I modsætning til andre voksprodukter rykkes hårene ud med roden i hårets naturlige groretning, hvilket gør sugaring mindre smertefuld og slutresultatet bedre og flottere med reduceret risiko for knækkede hår og dermed også indgroede hår og røde knopper. Et så skånsomt produkt, at det kan anvendes af alle hudtyper.
AnvendelseKrop, Ansigt
 • Ecocert
 • Svanemærket
 • Allergy Certified
Indhold375 g
Enhedspris613,20 kr./kg
MærkeHEVI Sugaring
KategoriVoks & Strips
Se altHEVI Sugaring Voks & Strips
Varenummer691123
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri fragt: Ved køb for min. 499 kr.
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Levering til butik
 • Privatadresse/arbejdsplads/pakkeshop
 • Privatadresse
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday

Vores kunder siger:

Hårfjerning uden AV !
Kræver lidt tilvænning at håndtere, men det gør simpelthen slet ikke ondt , som voks ellers gør. Lidt klistret de første par gange, men super effektivt. Lækkert at strips kan genbruges efter skylning!

Se flere anmeldelser

Brug for hjælp?

Få rådgivning af vores eksperter til produkter i morgen fra kl. 10.00

Har du spørgsmål til produkter? Spørg en materialist, farmakonom eller frisør her.

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

4.1
Baseret på 50 anmeldelser
80% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
528
49
36
22
15
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Sorter efter
M
merian, 33 årOdense c
2 mdrVerificeret køb
God!Fjerner hårene uden af efterlade røde knopper
LN
Louise Nørskov, 36 årAabybro
6 mdrVerificeret køb
Fantastisk produktSå nemt at bruge. God vejledning medfølger. Turen til den kommende voksbehandling hos kosmetolog er blevet annulleret :)
M
Maja, 36 år
7 mdrVerificeret køb
Super produkt!Jeg er virkelig pylret, men jeg synes ikke det gør ondt - jeg tror det er fordi man skal rive MED hårene. Man undgår også indgroede hår. Det er den eneste type voks, jeg bruger fra nu af.
N
Nanna, 30 årSolrød strand
7 mdrVerificeret køb
God oplevelseFungerer SÅ godt til bikinilinjen, hvilket for mig var hovedformålet med produktet! Havde givet den 5 stjerner, hvis det også fungerede godt til benene, men det gør det altså bare ikke. Det får ikke r...
Viser 4 af 50
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.