• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Læbepleje

Læber er svære at holde fugtige og bløde i vinterens kulde og i sommerens hede, og derfor er en læbepomaden et vigtigt værktøj at have med i tasken eller lommen til læbepleje on the go.

Hudpleje Ansigtspleje
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Specialbehov

Egenskaber

Indhold (1)

Vegansk

Certificeringer

Form

Størrelse

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

28 produkter - ud af 255
28 produkter - ud af 255
Sortér efter: Mest populære
(22)
Ecooking Lip Balm Tube Rose
99,95
Optjen 10 point
(15)
MIILD Skin & Lip Care Deeply Nourishing 15 ml
139,95
Optjen 14 point
(14)
Ecooking Lip Balm Tube Nude
99,95
Optjen 10 point
(34)
Matas Striber Læbepomade med E-vitamin 2 x 4 g
32,95
Optjen 4 point
(9)
Ecooking Lip Balm Tube Glimmer
99,95
Optjen 10 point
(7)
e.l.f. Lip Exfoliator Clear
44,95
Optjen 5 point
e.l.f. Gotta Glow Lip Tint Perfect Peach
89,95
Optjen 9 point
(17)
Matas Striber Menthol Læbepomade 2 x 4 g
32,95
Optjen 4 point
MÁDARA Plum Plum Lip Balm 15 ml
94,95
Optjen 10 point
SKYN Iceland Berry Lip Fix 12 Ml
94,95
Optjen 10 point
ACO Lip Cerat 5 ml
29,95
Optjen 3 point
Evolve Lip Treat 30 ml
119,95
Optjen 12 point
IDUN Minerals Repair Cream/Lip Balm 15 ml
104,95
Optjen 11 point
SÆBEVÆRKSTEDET Økologisk Sheasmør Raw 14 g
44,95
Optjen 5 point
e.l.f. Tinted Lip Oil Kiss Nude Kiss
89,95
Optjen 9 point
e.l.f. Tinted Lip Oil Kiss Pink Kiss
89,95
Optjen 9 point
SKYN Iceland Plumping Lip Gels 12,5 G
250,95
Optjen 26 point

Hvorfor læbepomade?

Brug en læbepomade på dine tørre læber. Du kan ikke fugte dine læber ved at slikke på dem, for det udtørrer bare læberne endnu mere, når fugten fordamper. En læbepomade derimod kan hjælpe på de tørre læber, og du kan forebygge ved at drikke masser af vand. Det er godt for huden, og det er godt for dine læber.

Hvordan virker en læbepomade?
En læbepomade virker ved at ligge et beskyttende lag fedtstof på dine læber som en forsegling. Fedtlaget beskytter mod vind og vejr, og derfor er en læbepomade god til at give dine læber fugt. Huden er meget anderledes på læberne end på resten af kroppen. Læberne er røde, fordi huden her er tynd, og blodkarrene skinner igennem. Det betyder altså, at læberne er sartere end resten af kroppen og kan hurtigere udtørre.

Hvad er læbepomader lavet af?
Mange læbepomader indeholder stoffet ethylhexyl, som også bruges som UV-filter i solcreme. Det er en antioxidant, der gør, at læbepomaden kan holde længere. De fleste læbepomader er lavet af vaseline, mineralolie, voks og parfume. Dog kommer der flere og flere læbepomader på markedet, som er lavet på planteolier eller bivoks. Jojobaolie, olivenolie og sheasmør er nogle af de naturlige ingredienser, der bliver brugt.

Hvilken skal du vælge?

Der findes et hav af læbepomader, nogle med smag, nogle med farve, nogle der klistrer, andre der ikke gør. Nogen det hele på én gang. Børn er ellevilde med at få deres helt egen læbepomade, og derfor er der også lavet læbepomader til børn. På Matas.dk kan du få et overblik over det store udvalg, så kig ind og lad dig inspirere.

Læbepomader uden vand
Vandet trænger ind i læberne og svulmer op, men fordamper igen. Det gør læberne tørre. Hvis du er ude i koldt vejr med kraftig vind, kan læbepomader med vand i faktisk fryse til på læberne. Gå i stedet efter en pomade på enten paraffinolie eller vaseline.

Læbepomader med solfaktor
Solen er en af de største faktorer, som giver tørre læber. Derfor er det altid en god idé at vælge en læbepomade med SPF. Beskyt dine læber mod vejret ved at bruge en læbepomade med solfaktor, når du er på skiferie eller på sommerferie – eller til hverdag, hvis du vil være på den sikre side.

Mentholatum
Den friske duft af menthol er kendetegnende for Mentholatums klassiske læbepomade. Den findes både som stift og i krukke. Læbepomaden dækker dine læber med et let skinnende lag og beskytter effektivt. Og så ligger den i et prisleje, hvor alle kan være med. En konkurrent til Mentholatum er desuden Carmex, som også laver en menthol-prikkende læbepomade, som beskytter godt – og ligger i et prisleje, hvor alle kan være med.

Læbebalsam
En læbebalsam kommer oftest i en lille krukke. Den er er blødgørende og giver en masse shine til dine læber. Brug den under din læbestift for at udligne linjer i dine læber og få dem til at synes velfugtede under en læbestift, der ellers godt kan virke udtørrende. Læbebalsam virker desuden reparerende og er gode at bruge om aftenen for ekstra pleje, mens du sover.

Caroline J.
Materialist
"Hudpleje er alfa og omega for mig. Det er fantastisk, hvad man kan udrette med de rigtige produkter og ingredienser - kemi er den rene magi!".
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...