• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Renseservietter

Hudpleje Ansigtspleje Renseprodukter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Specialbehov

Egenskaber

Indhold

Certificeringer

Form

Størrelse

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

34 produkter
34 produkter
Sortér efter: Mest populære
(56)
Ecooking Wet Wipes 30 stk.
39,95
Optjen 4 point
(100)
Allison Ansigtsrenseservietter Q10 25 stk.
stk. 9,95
Optjen 1 point
ImseVimse Øko.ansigtsservietter, 3 stk.
149,95
Optjen 15 point
(9)
Sensai Sponge Chief
99,95
Optjen 10 point
(27)
Ole Henriksen So Nurturing Cleansing Cloths 30 stk.
129,95
Optjen 13 point
(36)
Plaisir Cleansing Facial Wipes 25 stk.
39,95
Optjen 4 point
(16)
Nivea Essentials Micellar Wipes 25 stk.
24,95
Optjen 3 point
MAC Gently Off Wipes + Micellar Water 80 stk
229,95
Optjen 23 point
(26)
Nivea Essentials Sensitive Wipes 25 stk.
24,95
Optjen 3 point
(17)
Plaisir All Gone Micellar Wipes 25 stk.
39,95
Optjen 4 point
Rodial Vit C Brightening Pads 70 ml
444,95
Optjen 45 point
SKYN Iceland Glacial Cleansing Cloths 30 stk.
124,95
Optjen 13 point
Benecos Cleansing Wipes 25 stk.
39,95
Optjen 4 point
e.l.f. Makeup Remover Cleansing Cloths 20 stk.
Medlemspris 35,96
Ikke medlem 44,95
Optjen 4 point
e.l.f. Hydrating Water Cleansing Cloths 20 stk.
Medlemspris 47,96
Ikke medlem 59,95
Optjen 5 point
MAC Gently Off Wipes + Micellar Water - Sized To Go 30 stk.
Medlemspris 83,96
Ikke medlem 104,95
Optjen 9 point
MAC Bulk Wipes 100 stk.
229,95
Optjen 23 point

​​​​​​​Vi kender det alle sammen - tingene skal gå lidt stærkt og man orker egentlig heller ikke altid rense ansigtet med vand og sæbe, men man vil selvfølgelig stadig gerne lige have fjernet de sølle makeuprester fra en travl dag. Her kommer renseservietter ind i billedet - de er nemlig den helt perfekte nødløsning! Renseservietter er en fantastisk løsning, når tingene går lidt hurtigt, hvis man skal ud og rejse, på festival, i håndtasken eller hvis man ikke lige har vand og sæbe i nærheden.

Svært ved at kende forskel på renseservietterne? Læs med her!

Matas Striber Mild Renseservietter

Er du på udkig efter et nemt og parfumefrit alternativ til din renserutine, er Matas Mild renseservietter perfekte til dig. Renseservietterne er særligt udviklet til dig med en sensitiv hud. Det er skånsomme og bløde servietter der fjerner hurtigt skidt, snavs og makeup uden at udtørre huden. Indholdet af havreekstrakt beroligere huden og modvirker hudirritation på samme tid med, at glycerin og provitamin B5 plejer og fugter huden.

Shiseido Refreshing Cleansing Sheets

Shiseido er kendt for deres fantastiske renseprodukter - og det ses også i deres renseservietter, som er baseret på 100% ultra blød bomuld, hvilket gør dem meget skånsomme og fjerner alt makeup. Servietterne er oliefrie, så de er perfekte til brugere af øjenvippeserum, som har burg for et nemt alternativ til den daglige renserutine. Servietterne renser derudover også ekstra godt, da de indeholder samme rensende indhold som deres alt-i-en rens. Grundet deres nytænkende PH-formel og fugtende indhold af glycerin, kan servietterne bruges af alle hudtyper, da den ikke udtørrer huden, men fugter og skaber balance på hudoverfladen.

Ole Henriksen Truth On The Glow Cleansing Cloths

Renseservietterne fra Ole Henriksen renser, fugter og giver udstråling til din hud ved hjælp af blandt andet C-vitamin og jojoba frøolie. Servietterne fjerner både din makeup, skidt og snavs og er super nemme at anvende. Tag spa følelsen med hjem med en forfriskende duft af citrus som opfrisker både sanser og hud. Din teint bliver øjeblikkeligt smuk og gennemfugtet med et sundt og strålende "Ole Glow".

Ecooking Wet Wipes

Ecookings renseservietter er bløde vådservietter til dit ansigt, din hals og dit bryst, der renser din hud for makeup, snavs og fedt. Vådservietterne indeholder aloe vera-ekstrakt, som virker plejende og blødgørende, så de ikke tørrer din hud ud. Og så kan de også bruges til at rengøre snavset hænder.

Cimmie D.
Materialist og Matas LIVE Ekspert
"Jeg har altid være en beauty-pige med stor interesse for makeup, men jeg har med tiden også fundet ud af, at den perfekte makeup, starter med en god hudplejerutine, så huden får den næring den har brug for. Makeup er for mig, dér hvor jeg kan være kreativ og hvor kun fantasien sætter grænser."
Cimmie er 23 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 4 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...