Håndpleje

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/18
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Form

Specialbehov

Solfaktor

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

Dermatologisk

699 produkter
699 produkter
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Hvilken håndcreme passer til dig?
TAG TESTEN
SPAR 60,-
Clarins Hand And Nail Treatment Cream 100 ml
149,95 kr.209,95 kr.Spar 60,-
SPAR 40%
VÆRDI 520,-
Meraki Adventskalender
299,97 kr.499,95 kr.Spar 200,-
MEDLEMSTILBUD
Spar 25% på Clinique, Estée Lauder og Origins
SHOP HER
NYHED
Biotherm Biomain Gaveæske
199,95 kr.
SPAR 23,-
Weleda Skin Food Light 75 ml
91,95 kr.114,95 kr.Spar 23,-
NYHED
Moroccanoil Hydration Kit
399,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 18
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Håndmaske og håndcreme

Oplever du i perioder at dine hænder tørrer mere ud end normalt? Måske oplever du det i forbindelse med vejrskiftet mellem sommer og vinter, nye hygiejnevaner eller noget helt tredje. Uanset hvad der gør, at dine hænder bliver tørre, kan håndcremen eller håndmasken komme dine hænder til undsætning! Begge dele er fyldt med plejende og nærende ingredienser, som booster hænderne med sund næring og blødgør dem på ingen tid.

Håndsæbe

Din håndsæbe har meget at sige i forhold til dine hænders ve og vel. Bruger du en for skrap håndsæbe, vil det få de naturlige olier i huden til at gå tabt, og det gør, at dine hænder bliver mere tørre end ellers. Du bør derfor benytte en mild og fugtgivende håndsæbe, så du også her optimerer dine hænders velbefindende.

Sygdomme og tilstande

Vinterhænder/tørre hænder

Hyppig håndvask, skiftende temperaturer og håndsprit er tre af de største årsager til tørre hænder. Oplever du, at huden på dine hænder tørrer ud, selvom du jævnligt giver dem et godt lag håndcreme, er det sandsynligvis på grund af håndvasken, spritten eller den kolde vind.

For at forebygge så meget som muligt bør du bruge en mild håndsæbe og så desuden undgå at vaske hænder i for varmt vand – det virker nemlig udtørrende på huden. Når hænderne er tørre og rene, så forsøg at duppe hænderne tørre i stedet for at skrubbe løs på dem med håndklædet. For den komplette håndpleje kan du afslutte håndvasken med en fugtgivende håndcreme.

Det er dog ikke altid, at en håndcreme kan løse problemerne. Særligt ikke, hvis du har en tilstand i huden, som forvilder problemerne. Her er tre relativt almindelige tilstande, der giver gener i huden.

Udslæt

Oplever du udslæt på dine hænder, er det i mange tilfælde grundet håndeksem. Tilstanden kan både være konstant eller komme, når du har kontakt til bestemte materialer som f.eks. nikkel. Håndeksem ses ofte som rødme, irritation, væskende blærer samt sprækker i huden.

Oplever du udslæt i form af håndeksem i mere end en måned, bør du kontakte egen læge.

Psoriasis

Psoriasis er en kronisk autoimmun sygdom, hvilket betyder, at det er din egen krop, som forvolder problemerne – ikke en udefrakommende bakterie/virus.Har du psoriasis, danner din hud nye hudceller hurtigere end din krop kan nå af afskaffe de gamle. Der vil ses en tykning af huden, ofte med rødme og skællende overflade.

Svamp

Er du ramt af en svampeinfektion, vil det ofte kun ses på den ene hånd. Det kan dog stadig ramme begge hænder. Det første tegn på en svampeinfektion er kløe, ubehag og skællende hud. Er du ramt af håndeksem, bør du også tage et ekstra kig på fødderne. Hånd- og fodsvamp går tit hånd i hånd,  så man er ofte ramt af begge samtidig.

Neglepleje

Negleolie

Med velplejede hænder følger flotte negle. Med en negleolie vil du opleve, at dine negle styrkes og bliver mere modstandsdygtige over for f.eks. stød og udtørring fra håndvask. Negleolie kan benyttes på selve neglepladen, men også rundt om neglen på neglebåndet. Dit neglebånd er det sidste, din negl ser, før den vokser ud på fingeren, og dette bånd spiller derfor en stor rolle for neglens sundhed.

Plejende neglelakHos OPI finder du et bredt udvalg af plejende neglelak, som alle arbejder på at løse forskellige problemtikker. Det kan være tynde og svage negle, negle der flosser, eller negle som knækker let. Ved hjælp af bl.a. hvedeprotein, antioxidanter og kalcium genopbygges en naturligt stærkere og mere modstandsdygtig negl.

Neglesvamp

Ved neglesvamp er infektionen afgrænset til neglepladen, da det er her, bakterien vokser. Infektionen ses ofte som gule/gullige negle, som vokser i neglens tempo. Neglepladen vil med tiden fortykkes og blive mere ujævn og rillet i overfladen. Ved længerevarende infektion vil neglen kunne løsne sig fra neglelejet. Neglesvamp er meget lidt smitsomt, men bør dog behandles, så snart det opdages, da dette kan lede til andre infektioner som f.eks. betændelse i hulrummet under neglen.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.