• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Håndcreme

Hudpleje Kropspleje Håndpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/8
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Form

Specialbehov

Solfaktor

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

303 produkter
303 produkter
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Håndcreme
TAG TESTEN
Forrige
Gå til side
1
ud af 8
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Pas på hænderne

Du skal have dem med dig hele livet, og de er det første, nye bekendtskaber konfronteres med, når du hilser. Alligevel er de nemme at forsømme. Dine hænder er især udsat for hyppig håndvask, brug af håndsprit, og i de kolde efterårs- og vintermåneder oplever langt de fleste danskere at få tørre hænder.

Men hvorfor bliver vores hænder så påvirkede?

Huden på hænderne – især på håndryggen – er ekstremt tynd, og derfor bliver den ekstrapåvirket af kulde og tør luft. Vores to bedste tips mod tørre hænder om vinteren er derfor at bruge handsker, når du er udenfor, og så brug en god håndcreme! Rigtig mange hænder lider, fordi de mangler fugt.

Allergivenlige håndcremer

For at mindske risikoen for udvikling af allergier kan du med fordel kigge efter Astma-Allergi- eller Allergy Certified-mærkningerne. Hvis en håndcreme er mærket med en af disse mærkninger, ved du, at det er et produkt, der er skånsomt og fri for unødvendig kemi. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at især børn bruger håndcreme efter hver håndvask, eller så tit som det er muligt. Derudover anbefales det, at håndcremen, der anvendes, er uparfumeret og med en fedtprocent, der ligger mellem 40 og 70%.

Vask dine hænder i lunkent vand, og brug en håndcreme efter hver håndvask. Håndcreme tilfører nemlig masser af fugt og beskytter hænderne mod udtørring. Er du ekstrahårdt ramt af tørre hænder, kan du med fordel bruge en federe creme om natten, og for at huden kan suge så meget næring fra cremen som muligt, kan du sove med bomuldshandsker ud over. På den måde sikrer du, at dine hænder får lov til at optage så meget af cremen som muligt – og du undgår at få creme på sengetøjet.

Forskellige varianter

Håndcreme til mænd, med solfaktor, med anti-age effekt, med glycerin eller med naturlige ingredienser. Uanset hvilke kriterier du har for din håndcreme, finder du en variant, der passer dit behov, her på Matas.dk.

Håndcremer er i udgangspunktet ofte unisex, men vi har lavet en håndcreme specifikt til de kære mænd, som absorberes lynhurtigt og efterlader hænderne bløde og gennemfugtede, så den ikke fedter.

Vores hænder er et af de første steder, hvor aldersforandringer ses. Derfor findes der også håndcremer med solfaktor samt anti-age-effekt. En håndcreme med spf er den bedste forebyggelse mod alderstegn, mens anti-age-produkter arbejder med at udbedre de alderstegn, der allerede er kommet.

Glycerin er et vidundermiddel til de tørre og ru hænder, da det både hjælper med at holde på fugten i huden og tilfører ny fugt. Desuden er der et stigende fokus på naturlige ingredienser, som har sat sit spor i de forskellige typer af håndcremer. Du finder bl.a. håndcremer fra Ecooking, Rudolph Care, Tromborg, Raunsborg og mange flere, hvor cremerne er baseret på naturlige ingredienser.

Hvilken håndcreme skal du vælge?

Vi kan hurtigt konkludere, at der findes nærmest ligeså mange forskellige håndcremer, som der findes fisk i havet. Dette er naturligvis en fordel, da du har mulighed for at finde lige præcis dén håndcreme, som passer allerbedst til dine behov og ønsker. Det kan dog også være en jungle at navigere rundt i, for hvilken af de mange håndcremer er egentlig den bedste for dig?

Vores dygtige, uddannede personale står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rette produkter. Besøg din lokale Matas og få al den vejledning, du har brug for.  

Mette Line
Materialist
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...