i say

Mest populære

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

På abonnement

Bedømmelser

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære
Linea
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Skab balance i underlivet med I Say

De fleste kvinder oplever fra tid til anden, at der kan opstå en form for ubalance i det intime område eller at maven bare er oppustet og træls! I Say tilbyder en hjælpende hånd til kvinder - fra kvinder.

I Say er produkter til kvinder, fremstillet af kvindelige forskere. Hos I Say er filosofien, at vi siger farvel til tabubelagte emner, såsom vaginal tørhed, oppustethed og IBS samt symptomer på ubalance i vagina.

I Say har fire produkter på markedet, der alle er gennemtestede og med kliniske resultater bag sig. Samtidig er alle produkterne veganske, bæredygtige, og de er ikke testet på dyr.

Gode råd til dit underliv

Hvis du gentagende døjer med symptomer i vagina som kløe, lugt, tørhed eller generelt ubehag, er der flere ting du kan prøve at gøre; 

  • Vælg bomuldsundertøj - bomuld er kendt for at være et åndbart materiale, hvilket kan hjælpe, hvis du døjer med gentagende gener. Nogle kunststofmaterialer kan gøre det svært for huden at ånde igennem, og det kan påvirke den sarte balance i underlivet.
  • Sov uden trusser - samme princip som med bomuld. Hvis vores underliv er "lukket inde" 24/7, kan det genere balancen. Giv derfor dit underliv lidt luft om natten.
  • Undgå sæbe eller andre rensemidler - Vagina er selvrensende, og du behøver derfor ikke en masse forskellige sæber og rensemidler til at holde underlivet rent. Produkter, der ikke er lavet til intimområdet, har en anden pH-værdi end du har i underlivet. Derfor kan disse produkter forstyrre den naturlige balance, og det kan føre til gener og symptomer i vagina. Hvis du ønsker at bruge sæbe til at vaske dig med, bør du altid vælge en intimsæbe uden parfume og med en tilpasset pH-værdi.
  • Minimer brugen af trusseindlæg - trusseindlæg kan være komfortabelt at finde frem, hvis man døjer med øget udflåd. Det kan dog være selvforstærkende, da underlivet ikke kan ånde igennem et trusseindlæg. Hvis du bruger disse for ofte, kan du altså risikere at gøre problemet med øget udflåd eller kløe værre.

Produkter fra I Say

I Say har følgende produkter:

Vaginal infektion

Vaginal infektion er til dig, der døjer med vaginal svampeinfektion eller bakteriel vaginose. I Say kan både behandle og forebygge tilstandene og behandler symptomer som øget udflåd, kløe og brændende fornemmelse. Vaginal infektion genopretter den naturlige pH-balance i skeden, så svamp og bakterier ikke kan overleve.

Produktet er lavet som vaginale tabletter, som nemt kan sættes op i skeden til aften og virke over natten.

Tranebærkapsler

Tranbærkapsler er et kosttilskud med tranebærkoncentrat, der kan anvendes af både mænd og kvinder. Det er almindelige tabletter, der blot skal synkes med vand. Studier har vist, at tranebær kan medvirke til at forebygge og urinvejsinfektioner, men det kan dog aldrig stå alene. Hvis du døjer med blærebetændelse, skal du altid følge din læges anvisninger.

Oppustethed og IBS symptomer

Oppustethed og IBS symptomer indeholder det aktive stof Simethicone, der afhjælper luft i maven og oppustethed. Det er vegetabilske kapsler, der skal synkes. Oppustethed og luft i maven kan skyldes mange ting, men mange kvinder oplever det, hvis de har IBS (irritabel tyktarm) eller i forbindelse med menstruation.

Vaginal tørhed

Vaginal tørhed er en fedtfri og vandbaseret gel, der giver øjeblikkelig lindring til tørhed i vagina. Gelen har en pH-værdi, der svarer til pH-værdien i vagina, og samtidig er den fri for parfumer, parabener og hormoner. Gelen kan også anvendes som glidemiddel ved samleje.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.