• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Kevin Murphy

Kevin Murphy har etableret sig som et ikon og en sand hårets mester ved modeshows, i modemagasiner og film, og har hele tiden opretholdt sin niche inden for branchen som ”Ham man henvender sig til”, når det kommer til det ‘ikoniske strandhår’.

Kevin Murphy

Kevin Murphy har etableret sig som et ikon og en sand hårets mester ved modeshows, i modemagasiner og film, og har hele tiden opretholdt sin niche inden for branchen som ”Ham man henvender sig til”, når det kommer til det ‘ikoniske strandhår’.


Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

82 produkter
82 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180


Kevin Murphy - Et verdenskendt ikon

Kevin Murphy er en prisvindende designer og stylist fra Australien. Han er anerkendt verden over, for sine fantastiske resultater inden for modeverdenen.

Han blev udlært fra en Vidal Sassoon salon i London og blev hurtigt anerkendt tilbage i Australien, som en af landets mest eftertragtede stylister. Han har derfor arbejdet med flere store stjerner, som blandt andet Kylie Minouge, Heidi Klum og Beyoncé. Derudover bliver Kevin Murphy og hans produkter ofte brugt i tv reklamer, film, modeshows og modemagasiner. Han er nærmest fast med i den Australske udgave af Vouge.

Starten på Kevin Murphy

Det var i modebranchen at Kevin Murphy blev motiveret til at skabe sine egne hårprodukter. Han erfarede nemlig at mange hårprodukter ikke levede op til de lange dage for modellerne på diverse fotoshoots og catwalks. Deres hår blev i løbet af dagen tungt, kedeligt og livløst. Det blev inspirationen til de produkter vi kender i dag og har siden brandets start i 2004 været elsket af både mænd og kvinder verdenen over.

Udover at skabe effektive produkter var det samtidig vigtigt for Kevin Murphy, at hans produkter var milde for hovedbunden og skånsomme for miljøet. Alle produkterne er skabt ud fra principperne i hudpleje og er bygget op af naturlige og økologiske ingredienser.

Naturlig og miljøbevidst hårpleje og styling

Alle Kevin Murphy produkter er fri for parabener og sulfater. De er med naturlige og nærende ingredienser, sørger for at produkterne får de bedste vilkår for både hår og hovebund.

Mango- og murumuru smør tilfører fugt til hår og hovedbund og gør at hårrødderne bliver mere smidige samt blødgører håret. Dette sikrer en sund hovedbund og øger forekomsten af nye hår. Ekstrakter fra Peruviansk bark, baobab, bambus og orangeblomst tilfører håret masser af fugt uden at håret tynges ned. Antioxidanter fra kakadublomat, orkidé, lotusblomat og ørkenlime mindsker risikoen for knækkede hår og virker reparerende på skadet hår.

Produkterne

Alle Kevin Murphys produkter er udviklet til at opfylde et givent behov. Om det handler om produkter til at skabe fylde, fremme krøller, genopbygge skadet hår eller pleje til hovedbunden har Kevin Murphy et produkt der kan hjælpe dig.

Produkterne kan inddeles i følgende serier eller kategorier.

Angel
Angel serien er til dig med fint eller farvet hår, der ønsker mere volume.

Serien består af shampoo, balsam og hårkur. Specielt Angel Wash Shampoo er populær, da den tilfører masser af fugt til håret uden at tynge det.

Blonde.Angel
Blonde Angel er en serie til dig med det lyse hår, som ønsker at mindske uønskede gule toner i håret ved hjælp af lilla farvepigmenter.

Hydrate-me
Hydrate-me serien er en skøn serie til alle hårtyper, som har brug for ekstra fugt. Her er særligt Hydrate Me Masque et af ikon produkterne. Masken er en udglattende, genopbyggende og yderst fugtgivende, grundet blandt andet hyben og primula-olie.

Plumping
Plumping Wash Shampoo og Plumping Rinse Conditioner er to produkter udviklet til dig med fint hår, som ønsker mere tæthed i håret.

Ved hjælp af aktive ingredienser og magtfulde kilder til aminosyre hjælper serien til at styrke hårrødder og skabe vækst, samt giver følelsen af et kraftigere og tykkere hår.

Repair-me
Repair-me serien er en serie til dig, der ønsker at genopbygge og reparere håret. Serien genopbygger hårets overflade og danner en fugtgivende og beskyttende kappe på håret, der efterlader håret super glansfyldt. Især Leave-in Repair Nourishing Treatment er fantastisk til alle, der ønsker ekstra genopbyggelse af håret.

Smooth.Again
Denne blødgørende anti frizz serie er ideel til dig, der oplever at håret kruser. Serien består blandt andet af Smooth.Again Anti Frizz Treatment som er et multi leave-in produkt. Den indeholder både stylende egenskaber, modvirker frizz, blødgører og beskytter håret mod varmebehandling.

Young.Again
Young.Again er en unik serie der modvirker ældningstegn i håret. Produkterne virker utrolig genopbyggende på håret, der efterlader det silkeblødt og med fornyet liv. For maksimal genopbyggelse og næring er det Young.Again Masque og Young.Again Treatment Oil du skal forkæle dit hår med.

Autumn.Angel
Autum.Angel er en serie bestående af treatments, der indeholder farvepigmenter. Pigmenterne er udvalgt til det formål at vedligeholde eksisterende nuancer, neutralisere uønskede toner og forlænge farvens holdbarhed uden at farvepigmenterne ophober sig i håret.

Special pleje
Ud over de faste serier i Kevin Murphys sortiment, har han også udviklet en række special produkter, for at afhjælpe et givent problem. Det kan blandt andet være produkter med ekstra fokus på hovedbundsproblemer. I denne kategori finder du også Maxi Wash, som er en skånsom detox shampoo, der renser håret i dybden for fedt, snavs og gamle styling produkter.

Styling

Kevin Murphy er især kendt for sine forskellige og helt unikke styling produkter.

Specielt er han kendt for sine produkter til at skabe det eftertragtede "Beachy look" med produkter som Hair Resort Spray og Hair Resort Beach Texturiser.

Nogle andre af Kevin Murphys bedst solgte styling produkter er:

Bedroom Hair som giver håret tekstur og giver det sexede morgenhår-look.

Killer Curls for flotte bouncy krøller, der holder hele dagen.

Anti Gravity Spray som er en vægtløs volume spray til glans og fylde i håret.

Rough Rider og Night Rider er to af de bedst solgte hårvoks fra Kevin Murphy og er især elsket af mænd for deres exceptionelle holdbarhed.

Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje