Hairstudio
Redaktionen tester: Kevin Murphy StyleBox By Matas
Jeg har fået et nyt favorit hårpleje brand! Nemlig Kevin Murphy, som er en af de største hårplejehelte. Nu har det australske vidunderbrand fundet hele vejen til matas.dk, og jeg har inviteret en helt særlig serie med ind på mit badeværelse. Den kommer du til at høre mere om i indslaget her, hvor jeg også introducerer dig til nogle af de andre serier fra Kevin Murphy, så du kan finde den serie, der passer nøjagtig til dit hår.

I denne artikel dykker Amalie fra Stories redaktionen ned i nogle af de aller mest populære serier fra Kevin Murphy. Læs med, og lad dig inspiere til din hårplejerutine!

Repair-Me.Wash Shampoo & Conditioner

Kalder alle med slidt, tørt og skadet hår: jeg har fundet to superhelte, der genopbygger og fugtmætter håret på bedste vis. Som overskriften afslører, henviser jeg naturligvis til Repair-Me.Wash Shampoo & Conditioner, der har givet mit hår en beskyttende kappe af fugtgivende og styrkende næringsstoffer. Med andre ord: da jeg masserede den silkebløde shampoo i håret efterfulgt af den velduftende conditioner, blev mit hår mere glansfuldt, og da jeg kørte mine fingerspidser igennem, kunne jeg mærke, hvor blødt og velplejet det var blevet.

Trænger dit hår til et ekstra fugtgivende boost? Så tror jeg, at dit hår vil synes om den vægtløse leave-in conditioner, der indeholder nogle reparerende, plejende og genopbyggede ingredienser. Udover at give håret yderligere glans og styrke, sørger den også for at omfavne hvert et hårstrå, så dine lokker bliver plejet til punkt og prikke.


Blonde.Angel.Wash Shampoo & conditioner

Hvis du har blondt, bleget, gråt hår eller fået det lysnet, så har jeg en helt særlig shampoo og conditioner, jeg vil introducere dig for. Min kære kollega, Michelle, har netop testet de to produkter i serien, og hun siger:

"Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige silvershampooer, men det er de færreste, der kan måle sig med Blonde.Angel.Wash. Ikke nok med, at mit hår får en fin, mere kølig farve; det bliver også silkeblødt og glansfuldt. Nogle silvershampooer kan virke lidt udtørrende på mit hår, men det er ikke tilfældet med den her, hvorfor der er tale om en ægte win-win - og en shampoo, der helt sikkert skal genkøbes, når de dyrebare, violette dråber er opbrugt’’.

Om Angel.Rinse Conditioner lyder det fra Michelle:

’’Angel.Rinse fra Kevin Murphy er ét af de der produkter, du ville ønske, du havde hørt om noget før. Mit fine, lyse hår (med blonde striber) tager i hvert fald særdeles godt imod den skønne balsam, der efterlader mine lokker bløde og utroligt medgørlige. Angel.Rinse indeholder mango, kakaosmør og tangerine olie, der tilsammen plejer tørt og/eller farvet hår med en masse fugt og gør det mere smidigt’’.​​​​


Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisørs favoritter fra professionel hårpleje.

Læs også

Young.Again. Shampoo & Conditioner

Ligesom der er skræddersyet hudpleje til moden hud, har Kevin Murphy skabt en serie med et tredelt system, der har til formål at modvirke ældning af håret. Smart!

Young.Again.Wash har en genopbyggende effekt, og sørger for at efterlade håret fugtmættet med hjælp fra ingrediensen masque. Young.Again.Rinse Conditioner indeholder mango seed butter og masque, der tilfører fugt og protein til håret. Derudover har den et indhold af vitamin A, C og E, som har en styrkende virkning på håret. Sidst er det værd at fremhæve, at den indeholder phospholipider, som effektivt arbejder på at stramme håret godt op.

Som nævnt indeholder Young.Again. serien et tredelt system, så udover shampoo og conditioner indeholder serien også en blødgørende olie: Young.Again Treatment Oil. Oilen skal bruges i håndklæde tørt hår som det allersidste trin. Med hjælp fra immortelle, grapefrugt og bur olier, bliver håret blødt og glansfuldt, og så er den varmebeskyttende.

Plumping.Wash og Plumping. Rinse

Om du har ultra fint hår eller blot ønsker lidt ekstra fylde til dine lokker, så er jeg overbevist om, at du vil synes godt om Plumping serien. Plumping.Wash får håret til at føles endnu tykkere og mere kraftigt – blandt andet med hjælp fra de magtfulde aminosyrer, ingefær og nælde, der styrker hårsækken.


Plumping.Rinse conditioner har jeg faktisk testet tidligere. Udover at den efterlader håret med den skønneste duft, er den virkelig effektiv – hvad end om man har tyndt/fint hår eller ej. Det første jeg bemærkede, da jeg havde skyllet Plumping.Rinse Conditioner ud af mit hår, og det var blevet tørt, var, at det både så kraftigere ud og føltes mere fyldigt. Ingredienserne, der spiller en central rolle, er himsleya rod og oleanic antioxidanter, som bidrager til at genopbygge håret, så det bliver kraftigere og stærkere.

Test: Purely Professional - StyleBox By Matas

Vi guider

Test: Purely Professional - StyleBox By Matas

Purely Professional er et dansk beauty-brand, hvis plejeprodukter er geniale, hvis du har en mere sensitiv og følsom hud. Jeg har de sidste par uger testet en fuld hårplejerutine fra brandet hjemme på mit badeværelse – læs med her, og hør, hvordan det gik!

Læs også

Volume Spray og Heat Protection

Inden du begynder at style dit hår, har jeg et helt særligt produkt, jeg lige vil fremhæve. Anti.Gravity.Spray Volume Spray, som både sørger for at tilføre glans og fylde til håret, og takket være indholdet af manuka honning ekstrakt forsegles fugten i håret, så det bliver endnu blødere.

Herudover har den et indhold af lavendelolie, som regulerer talgproduktionen i hovedbunden, hvorfor den er ideel til tørt og fedtet hår. Den sprayes i håret efter hårvask, mens dit hår stadig er en smule fugtigt.

Sidst – men absolut ikke mindst – vil jeg fremhæve én af mine absolut musthaves, når det handler om at beskytte håret. Nemlig et varmebeskyttende produkt, så jeg med god samvittighed kan bruge diverse styling tools som en hårtørrer og glattejern.

Med Heated.Defense Leave-in Heat Protection får dit hår glæde af en ny teknologi anvendt i en usynlig letvægtsskum. Når du har fordelt skummen i det fugtige hår, forsvinder den med-det-vons og varmebeskytter op til 232 grader.

Andre favoritter fra Kevin Murphy:

Relaterede artikler

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Af Maria Bech-Jensen

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisørs favoritter fra professionel hårpleje.

Læs Mere
Den store Olaplex guide - StyleBox By Matas

Hairstudio

Den store Olaplex guide - StyleBox By Matas

Af Amalie Schiller

Hvordan laver du en Olaplex behandling derhjemme? I artiklen her giver jeg en step-by-step guide til, hvordan du bruger de forskellige Olaplex produkter, hvilken rækkefølge du bruger dem i samt min egen personlige vurdering af de top populære produkter. Og så kommer vores frisør Mike med sine bedste tips til brug af Olaplex.

Læs Mere
Redaktionen anbefaler: GHD

Hairstudio

Redaktionen anbefaler: GHD

Af Ida Hinchely Kyhn

GHD er kendt for at skabe super effektive produkter, som samtidig har et lækkert og brugervenligt design. Så om du er på jagt efter det perfekte glattejern eller et tool, der kan skabe lækre krøller, så har GHD det helt rette produkt til dig, så du kan skabe de fineste looks til både hverdag og fest. Læs med her, så guider jeg dig til et par forskellige looks med GHD's stylingtools, og du får de bedste tips og tricks fra vores frisør Maj.

Læs Mere
Redaktionen tester Milk_Shake

Hairstudio

Redaktionen tester Milk_Shake

Af Ida Hinchely Kyhn

Vi her på redaktionen har testet to af Milk_shakes serier for jer: Moisture Plus og Silver Shine, så du kan blive inspireret til, hvilken én du måske skal prøve. Og lad os også dykke ned i, hvorfor de her Whipped Creams er så superpopulære - læs med!

Læs Mere