Kunkeei
Et dansk high perfomance hudplejebrand af 100% naturlig oprindelse, der udvikler innovative produkter og kosttilskud, med bio-aktive ingredienser af højeste kvalitet. Ved at kombinere essentielle næringsstoffer sammen med præ-, pro-, og postbiotika, støttes hudens evne til at afbalancere, beskytte og reparere sig selv. KUNKEEIs holistiske tilgang giver et dybere niveau af pleje til huden, hvor de nøje udvalgte næringsstoffer får lov til at virke både ude- og indrefra. Resultatet er en fastere og mere ensartet hud i perfekt balance, hvor hudens naturlige processer får lov til at virke optimalt. Alle produkter er uden tilsat parfume og æteriske olier, men har stadig en behaglig mild duft af de naturlige ekstrakter, der er blevet brugt.

Kunkeei

Kunkeei er et dansk high perfomance hudplejebrand af 100% naturlig oprindelse, der udvikler innovative produkter og kosttilskud, med bio-aktive ingredienser af højeste kvalitet. Ved at kombinere essentielle næringsstoffer sammen med præ-, pro-, og postbiotika, støttes hudens evne til at afbalancere, beskytte og reparere sig selv. KUNKEEIs holistiske tilgang giver et dybere niveau af pleje til huden, hvor de nøje udvalgte næringsstoffer får lov til at virke både ude- og indrefra. Resultatet er en fastere og mere ensartet hud i perfekt balance, hvor hudens naturlige processer får lov til at virke optimalt. Alle produkter er uden tilsat parfume og æteriske olier, men har stadig en behaglig mild duft af de naturlige ekstrakter, der er blevet brugt.

Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
Sara
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Kunkeei: innovation og natur i harmoni

Kunkeei er et dansk hudplejebrand der udvikler innovative produkter, med indhold af bio-aktive ingredienser. Kunkeei kombinerer præ-, pro-, og postbiotika med essentielle næringsstoffer. Denne kombination støtter hudens evne til at reparerer og beskytte sig selv.

Naturlige ingredienser og urter har længe spillet en rolle i medstifter Charlotte Deckmann liv. Hun voksede op på en gård i Jylland, hvor hendes mor lærte hende fordelen ved planter og urter, gennem hjemmelavede sunde opskrifter og midler, de hentede fra landet omkring dem.

Navnet Kunkeei kommer af deres patenterede mælkesyrebakterier, Lactobacillus Kunkeei, der findes i honning.

Kunkeei blev inspireret og fascineret af blomsternes sarthed og vedholdenhed i naturen og forskede derfor i, hvordan disse planter både trives og tilpasser sig i modgang. Det førte til en hypotese om, at en bred vifte af gavnlige bakterier, kan regulere balancen mellem de forskellige mikroorganismer i blomsterne, og derved sikrer overlevelse og sundhed af planternes celler. Forskerholdet opdagede at de gavnlige bakterier ikke blot kom fra blomsterne selv, men også fra mikroorganismer der stammer fra honningbier.

Ved at kombinerer videnskaben med naturlige ingredienser fokuserer Kunkeei på, at genoprette ligevægt og balance i huden, så du kan føle dig tilpas i din egen hud.

I Kunkeeis produkter finder du aldrig

Kunkeei tager ansvar for den verden vi lever i. Derfor går de aldrig på kompromis med ærlighed, gennemsigtighed og kvalitet. Derfor finder du aldrig disse ting i Kunkeeis produkter:

  • Parabener
  • Silikone
  • PEG/macrogol
  • Phthalater
  • Petrokemikalier
  • Kunstige farvestoffer, kunstige duftstoffer eller æteriske olier.

Kunkeeis naturlige produkter

Du kan i Kunkeeis udvalg både finde renseprodukter, serum, creme og øjencreme. Fælles for deres produkter er at de skaber resultater med fokus på en mere fast og ensartet hud i balance. Alle deres produkter er uden tilsat parfume og uden æteriske olier. Produkterne har en behagelig mild duft som er fra de naturlige ekstrakter der er brugt i produkterne.

Nourishing Cleansing Balm

Er en rensebalm der renser din hud for makeup, solfaktor, fedtstoffer og snavs. Den er blid mod huden, men giver dig også en dybdegående renseoplevelse. Rensebalmen er inspireret af honning og hjælper med at bevare hudens naturlige mikrobiom og styrker den naturlige barriere. Den er derudover formuleret med Fermenteret Honning, Moringafrøolie og Aloe Vera, der sikrer at huden er både næret og fugtet. Og så efterlader den ingen fedtet hinde.

Hydrate & Balance Essence

Er en essence beriget med beskyttende planteekstrakter. Denne essence fremmer optagelsen af dine resterende hudplejeprodukter og virker både fugtgivende, beskyttende og ensartende. Dette skyldes ekstrakterne af Rødalger, Fermenteret Granatæble og Damascenerrose. Resultatet ved brug af dette produkt er en mere ensartet og strålende hud.

Replenish & Restore Serum

Er et serum der aktivt hjælper din hud med at bevare et sundt miljø. Et naturligt indhold af Vitamin C og Kakadublomme giver din hud masser af glød og virker ensartende. Hyaluronsyre og Hørfrøekstrakt giver intens fugt i dybden og virker derudover også opstrammende. Sammensætningen af planteekstrakterne hjælper huden med at genoprette dens naturlige balance og styrker dens forsvarsevne.​​​​​​​

Essential Repair Cream

Er Kunkeeis dag- og natcreme. Cremen virker beroligende og skaber en modstandsdygtig hud. Dette skyldes de aktive ingredienser fermenteret honning, moringafrøolie og estolider fra engskum. Cremen reducerer både fugttab, beskytter hudens barriere og fremmer en mere modstandsdygtig hud. Derudover giver den huden en ungdommelig glød.

Revive Eye Contour

Er en let og nærende øjencreme der virker både opfriskende og fugtgivende. Indholdet af ekstrakter af Katostblomst, Boghvede og Hyaluronsyre giver den en opstrammende effekt. Både hævelser og mørke rander reduceres, så du vil se frisk og veludhvilet ud.

Den optimale hudplejerutine til normal hud

Vi guider

Den optimale hudplejerutine til normal hud

Af Cecilia Demant

Normal hud er ganske vist mere medgørlig end mange andre hudtyper, men det betyder ikke, at den ikke har god for god pleje af den årsag. I dag guider vi til de bedste produkter du kan vælge, hvis du har en normal hud.

Læs Mere
Hudplejerutine til dig med kombineret hud

Matas LIVE

Hudplejerutine til dig med kombineret hud

Af Matas

En kombineret hud kan være udfordrende, fordi den har flere behov – men frygt ej! Har du tendens til at fedte i T-zonen og have tørhed i kinderne, er det her liven for dig. Vi guider dig gennem de helt rigtige produkter til den kombinerede hud sammen med vores hudplejeekspert Zita Gaston, som er materialist og uddannet kosmetiker. Se med, og få inspiration til din nye hudplejerutine!

Læs Mere
Eksperten Guider: Hudplejerutine til uren hud

Nyhed

Eksperten Guider: Hudplejerutine til uren hud

Af Matas

Forstørrede porer, fedtet hud og bumser. Uren hud kan være rigtig irriterende, men heldigvis er der i mange tilfælde råd for det. Se med i denne LIVE, hvor farmakonom Stephanie Berg gæster studiet for at rådgive om de helt rigtige produkter, ingredienser og vaner, som giver den urene hud kamp til stregen.

Læs Mere