Menu

Hudpleje

Mærker Kunkeei
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Hudtype

Specialbehov

Indhold

Egenskaber

Bedømmelser

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Kunkeei - Dansk hudpleje af højeste kvalitet.

Kunkeei er et dansk holistisk hudpleje brand med 100% naturlig oprindelse.

Produkterne indeholder højteknologiske og nærende ingredienser som blandt andet fermenteret honning og præ-, pro-, og postbiotika. Produkterne er udviklet til at styrke hudens evne til at reparerer sig selv og komme i balance. Med Kunkeei hudpleje vil du opleve en mere afbalanceret, stærkere og sundere hud.

Kunkeei hudpleje kan bruges af alle aldre og alle hudtyper, og er ikke tilsat parfume eller æteriske olier. 

Stort sortiment af hudpleje fra Kunkeei

Den smukke og enkle hudpleje serie fra Kunkeei består af 5 produkter, der alle udviklet til at arbejde i synergi med hinanden. Det er en hudpleje serie til dig der ønsker højteknologisk, effektiv og naturlig hudpleje, men som samtidig er enkel og simpel.

Derudover hjælper et serum også med at fremme optagelsen af dine øvrige hudplejeprodukter.

Her finder du en oversigt over d 5 produkter:

Nourishing Cleansing Balm

Denne Præ- og Postbiotiske balm-to-milk cleansing balm er en blid men dybdegående rens, der hjælper med at bevare hudens mikrobiom og vigtige lipider. Balmen renser huden effektivt fri for snavs, makeup og forurening, og efterlader huden blød og næret uden at efterlade en fedtet hinde.

Indhold

 • Aloe Vera - Lindrer hudirritation og inflammation i huden. Giver samtidig huden masser af fugt og efterlader huden blød og gennemfugtet.
 • Fermenteret honning - Genopretter hudens naturlige mikroflora og styrker hudens naturlige barriere.
 • Moringafrøolie - Beskytter huden mod forurening, grundet sit høje indhold af antioxidanter.

Hydrate & Balance Essence

Denne Essence indeholder beskyttende planteekstrakter der fremmer optagelsen af dine øvrige hudpleje produkter.

Hydrate & balance Essence bruges som et step 0, efter rens og før serum for den optimale virkning.  

Indhold

 • Fermenteret granatæble - Indeholder højt indhold af antioxidanter.
 • Rødalger - Beskytter huden mod forurening, giver en klare og mere ensartet hud og reducere synligt forstørrede porer.
 • Ekstrakt af damascenerrose - Opfrisker og beroliger huden, samt ensarter hudtonen og beskytter cellerne mod miljøbelastning.

Revive Eye Contour

En super nærende men let øjencreme der fugter og frisker huden op omkring øjnene.

Indhold

 • Ekstrakt af boghvedefrø - Rig på omega 6- og 9- fedtsyre.
 • Hydrolyseret hyaluronsyre - Tilfører dybdegående fugt til huden og virker udglattende.
 • Moringafrøolie - Beroliger huden samtidig med at den fugter og får huden omkring øjnene til at se mere frisk og veludhvilet ud.

Replenish & Restore Serum

Denne serum hjælper med at bevare et sundt mikrobiom. Den giver huden en fantastisk glød samtidig med at den har en opstrammende effekt og fugter huden i dybden.

Indhold

 • Kakadueblomme - Naturlig kilde til C-vitamin der giver huden en smuk glød, samtidig med at den øger hudens fasthed, styrker kollagenproduktionen og bringer hudens mikrobiom i balance.
 • Fermenteret honning - Tilfører dybdegående fugt til huden og virker udglattende.
 • Moringafrøolie - Beskytter mod nedbrydning af kollagen og giver huden intensivt fugt.

Essential Repair Cream

En Nærende creme til både dag og nat. Cremen virker beroligende på huden og hjælper den til at blive mere modstandsdygtig. Med denne creme vil du opleve at huden bliver klare og mere ensartet, og så beskytter den samtidig huden mod fugttab og beskytter hudens barriere.

Til denne creme kan der købes Refill

Indhold

 • Estolider fra meadowfoam - Naturligt alternativ til syntetisk fremstillede ceramider og giver fugt og næring til huden. det hjælper huden med at binde fugt, styrke cellefornyelsen og beskytte mod skader.
 • Fermenteret honning - Genopretter hudens naturlige mikroflora og styrker hudens naturlige barriere.
 • Moringafrøolie - Beskytter huden mod forurening, grundet sit høje indhold af antioxidanter.

Pas godt på din hud med Kunkeei

Huden er kroppens største organ og har stor betydning for vore sundhed. Huden har mange funktioner såsom regulering af temperatur og som værn mod kemikalier, bakterier og virus. Den yderste del af huden sidder hudens barrierer og er den som beskytter huden mod udefrakommende påvirkninger. Hvis denne barriere bliver ødelagt øger det risikoen for infektioner i huden.

Det er derfor super vigtigt at passe godt på sin hud. Med en god daglig hudpleje rutine kan du sikrer at din hud holder sig sund, stærk og smidig. Brug produkter der passer til din hudtype eller tilstand og lyt altid efter hvad din hud fortæller dig.

Hvis huden bliver rød og irriteret, er det et tegn på at der er noget i vejen, og det er derfor vigtigt at sørge for at bruge produkter der mindsker denne irritation. Det samme gælder hvis din hud pludselig bliver ekstra tør, det er et tegn på at din hudbarriere har svært ved at holde på fugtet, og du skal derfor tænke i mere nærende hudpleje produkter.

De vigtigste step i en hudpleje rutine er rens og fugt. Derefter kan man altid supplere med mere målrettede produkter efter behov.

Husk også altid at beskytte din hud i mod de skadelige uv-stråler.

Kunkeei hudpleje passer til alle hudtyper og er virkelig effektive til at holde huden i balance og bevare en stærk hudbarriere.

Guide: Find den perfekte hudpleje til din alder

Vi guider

Guide: Find den perfekte hudpleje til din alder

Af Ida Hinchely Kyhn

Huden forandrer sig hele livet, og der kan derfor være stor forskel på, hvad din hud har brug for, når du er i 20erne fremfor 50erne. Med Matas Striberne er det gjort meget nemt – her finder du nemlig hudpleje skræddersyet til præcis der, du er i livet. Læs med her, så guider vi til de forskellige serier, og hvad de kan gøre for din hud.

Læs Mere
Eksperten Guider: Hudplejerutine til uren hud

Nyhed

Eksperten Guider: Hudplejerutine til uren hud

Af Matas

Forstørrede porer, fedtet hud og bumser. Uren hud kan være rigtig irriterende, men heldigvis er der i mange tilfælde råd for det. Se med i denne LIVE, hvor farmakonom Stephanie Berg gæster studiet for at rådgive om de helt rigtige produkter, ingredienser og vaner, som giver den urene hud kamp til stregen.

Læs Mere
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs Mere