KYLIE COSMETICS

I Kylie Cosmetics findes der en lang række af fantastiske, lækre produkter. Kylie Jenner ønsker, at det skal være nemt at forvandle din enkle, hverdagsmakeup til en mere festlig og glamourøs aftenmakeup, blot ved at ændre eller tilføje få produkter. Ikke nok med at hendes produkter er langtidsholdbare og højt pigmenterede, så er de samtidig også utrolig plejende for huden og indeholder nøje udvalgte ingredienser, som ikke går på kompromis med kvalitet.

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Indhold

Certificeringer

Form

Finish

Størrelse

Bedømmelser

Farve

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
Kylie by Kylie Jenner Kylighter Illuminating Powder 010 Quartz
KUN I MATAS
010 Quartz
Kylie by Kylie JennerKylighter Illuminating Powder
+ 5 farver
249,95 kr.
(28)

KYLIE COSMETICS

I hendes makeupserie findes der en lang række af fantastiske, lækre produkter. Hendes verdenskendte stjerneprodukt er hendes Lip Kit, som også var det første hun lancerede i sin tid. Det er en duo af matchende læbestift og lipliner. Sættet kan fås i mange, flotte nuancer - og det er et klart musthave! Med sættet får du op til 8 timers holdbarhed, nem påføring af både læbestift og lipliner, som med det samme binder sig til læberne og dét er uden at efterlade dine læber udtørrede.

Kylie Jenner ønsker, at det skal være nemt at forvandle din enkle, hverdagsmakeup til en mere festlig og glamourøs aftenmakeup, blot ved at ændre eller tilføje få produkter. Ikke nok med at hendes produkter er langtidsholdbare og højt pigmenterede, så er de samtidig også utrolig plejende for huden og indeholder nøje udvalgte ingredienser, som ikke går på kompromis med kvalitet.

Blandt hendes bedst sælgende makeupprodukter kan nævnes:

Hvis du er blevet nysgerrig på Kylie Jenners unikke og spændende univers, kan du købe produkterne her på Matas.dk eller i udvalgte Matas butikker.


Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.