Lernberger & Stafsing

Lernberger & Stafsing

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

85 produkter
85 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
Lernberger & Stafsing Toner 120 ml
Medlemspris
206,21 kr.274,95 kr.Spar 69,-
SPAR 25%
NYHED
Lernberger & Stafsing The Beauty Of Giving Gaveæske
Medlemspris
224,96 kr.299,95 kr.Spar 75,-
SPAR 25%
Lernberger & Stafsing Hard Wax 90 ml
Medlemspris
157,46 kr.209,95 kr.Spar 52,-
SPAR 25%
KUN ONLINE
Lernberger & Stafsing Silver Conditioner Blonde 250 ml
Medlemspris
164,96 kr.219,95 kr.Spar 55,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hårpleje og skønhed fra Lernberger & Stafsing

Bag det succesfulde svenske brand Lernberger & Stafsing står Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. Begge har mere end 20 års erfaring med hårstyling og makeup. Desuden er de kendt for deres fantastiske makeover-events, trend-seminarer og generelt for et passioneret engagement. Lernberger & Stafsing blev stiftet i troen på, at de rette produkter kan bringe det bedste frem i os.

Vi fortjener alle en luksuriøs hverdag, der gør, at vi har det godt med os selv.Produkterne produceres med hjerte, hjerne og samvittighed ud fra et fokus på performance, kvalitet og miljø. Ved at fokusere på både det indre og det ydre leverer brandet produkter af høj kvalitet til den moderne, kvalitetsbevidste forbruger. Den holistiske tilgang går igen i alt, hvad Lernberger & Stafsing foretager sig. Brandet satser blandt andet benhårdt på bæredygtige ingredienser – både for kundernes og miljøets skyld. Alle produkter fra Lernberger & Stafsing er bl.a. baseret på økologiske olier. Ydermere er alle produkter 'made in Sweden'.

Favoritter fra Lernberger & Stafsing

​​​​​​​​​​​​​​

 • Lernberger & Stafsing Leave-in Treatment BB Cream
  Denne er simpelthen uundværlig for dit hår. Det er en nærende leave-in creme, der fjerner krus og giver naturlig glans. Den fugter, reparerer, beskytter og glatter hårstrået. Produktet indeholder C-vitamin, som styrker og bevarer farven længere i dit hår og desuden jojobaolie, kokosolie og rapsolie, som giver naturlig glans og pleje. BB-cremen er varmebeskyttende og forbereder dit hår til styling. Cremen har desuden en en vidunderlig duft af en blanding af neroli, mandarin, fersken, rose, jasmin og vanilje – for at fremhæve et par stykker.

  Tip: Hvis du har tykt og ustyrligt hår, så bland leave-in behandlingen med deres pasta til øget kontrol og stabilitet. Hvis du har tørt hår, så bland med et par dråber af deres oliebooster for ekstra pleje, fugt og naturlig glans. Påfør den ønskede mængde i fugtigt hår. Arbejd det igennem med fingrene eller en hårbørste.

 • Lernberger & Stafsing Dryclean
  Denne tørshampoo giver dit hår øjeblikkelig volumen og masser af tekstur. Den fjerner desuden lugt og overskydende olie, som kan ophobe sig i hovedbunden.Lernberger & Stafsing Dryclean efterlader dit hår og din hovedbund med en frisk følelse. Tørshampoo er ideel at anvende mellem hårvaskene, så du hele tiden opnår en lækker styling. Dette er en ægte time-saver med skønne duftnoter, der bl.a. inkluderer pære, æble og vanilje. Til dig, der også ønsker at restyle dit hår, kan den anvendes i både langt og kort hår og er god til alle hårtyper.

 • Lernberger & Stafsing Primer
  Dette er hverdagskuren til alle hårtyper. Den modvirker filtret hår, forbereder håret før styling og giver en fantastisk glans. Den unikke blanding af proteiner, aminosyrer og ceramider styrker og fugter håret, mens ekstrakt af vindrue- og solsikkekerne beskytter håret mod skader forårsaget af varme og UV-stråling. Brug den inden andre stylingprodukter som en slags hårserum.

 • Lernberger & Stafsing Shampoo for Volume​​​​​​
  ​​​​​​​Lernberger & Stafsing Shampoo For Volume rengør håret og hovedbunden skånsomt og tilfører samtidig volumen, struktur og glans. Proteiner og aminosyrer styrker, nærer og opbygger håret. Brug gerne Lernberger & Stafsing Conditioner for Volume sammen med shampooen. Det er en balsam fra samme serie, som tilfører håret masser af fugt og næring.


Find dine favoritprodukter i din Matas eller på Matas.dk. Vi står altid klar til at vejlede dig.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.