Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Ultimativ anti-age: Vi guider

Se med, når kemiingeniøren og ernæringseksperten guider til anti-age indefra og udefra. Plaisir lancerer nogle helt særlige nyheder som hjælper med at booste din daglige hudplejerutine, og det vil ernæringsekspert Pernille Tørnes fortælle meget mere om. Find også ud af, hvad kemiingeniøren vil anbefale at du supplerer din hudplejerutine med, hvis du ønsker øget elasticitet og fasthed i huden. Vi har desuden sikret et helt særligt tilbud under LIVEN, hvor du får 35% på alt fra Plaisir!
Sundhed & Velvære
Vi sendte LIVE torsdag d. 17/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE taler vi om de sprit nye kosttilsud fra Plaisir, som er perfekte i din beauty-rutine. De har hver især fantastiske egenskaber, som effektivt bidrager til dine behov. I den forbindelse har vi teamet op med Pernille Tørnes, hovedet bag de tre nye kosttilskud, som vil dele alle hjælpsomme tips til, hvordan du får mest muligt ud af de nye kosttilksud i din hverdag. Nedenfor kan du læse om de tre nye kosttilskud:


  • Hair & Nail Power
  • Hyaluron Boost
  • Collagen Optimizer


Derudover deler vi den ultimative hudplejerutine i kampen mod rynkerne, hvor vores helt egen Kemiingeniør, Cecilia Demant, har udvalgt de bedste produkter fra Plaisir.


Plaisir Inner Beauty Hair & Nail Power

Plaisir Inner Beauty Hair & Nail Power indeholder et højt indhold af biotin og zink.


Biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Vores fårfollikler har brug for en bestemt række vitaminer og mineraler, så de er i stand til at opretholde en normal hårvækst.

Zink bidrager til at vedligeholde normale negle.


SPAR 150,-
90 tabletter
PlaisirInner Beauty Hair and Nail Power
149,95 kr.299,95 kr.

Plaisir Inner Beauty Hyaluron Boost

Plaisir Inner Beauty Hyaluron Boost er et kosttilskud baseret på den klinisk veldokumenterede og patenterede ingrediens SkinAx² ™, samt den patenterede ingrediens Dermial® (Hyaluronsyre).


Dermial® er rig på hyaluronsyre.

SkinAx² ™ indeholder vindruekerneekstrakt, melonekstrakt, vitamin C og Zink. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde normal hud.


Plaisir Inner Beauty Collagen Optimizer

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, som er utrolig vigtigt ofr din krop. Det er en uunværlig byggesten til brusk og knogler. Kollagen bliver også dannet i hudcellerne i dermis (læderhuden) og sørger for, at kollagenet i bindevævet holder din hud elastisk, fast og giver den ungdommelig fylde.


Hvorfor mister jeg kollagen?

Den naturlige produktion af kollagen i kroppen bliver svækket efter 25-års alderen, og du begynder så småt at få fine linjer og rynker i ansigtet. Det er en naturlig proces, som rammer os alle. Men der er andre udefrakommende påvirkninger, som nedbryder kollagenet i huden - bl.a. UV-lys og rygning.


Plaisir Inner Beauty Collagen Optimizer

Plaisir Collagen Optimizer er baseret på de klinisk veldokumenterede og patenterede ingredienser VERISOL® og SkinAx² ™.

VERISOL® består af kollagenpeptider, der reducerer fine linjer. Kollagen er en af hudens vigtigste byggesten. Ens egen naturlige kollagenproduktion begynder at aftage i 35-års alderen. Dette er en naturlig proces, men med dette kosttilskud kan du give din krop et tilskud, som bidrager til at holde din hud mere ungdommelig og frisk.

SkinAx² ™ indeholder vindruekerneekstrakt, melonekstrakt, vitamin C og Zink. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde normal hud.

Shop de bedste anti-age produkter fra Plaisir her

100 ml
PlaisirStay Fresh Facial Mist
84,95 kr.
(81)

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Nyt fra Ole Henriksen: Gæster Matas LIVE

Matas LIVE

Nyt fra Ole Henriksen: Gæster Matas LIVE

Af Matas

Hudplejeguru Ole Henriksen vender tilbage! Se med, når han gæster Matas LIVE og fortæller om en masse skønne produktnyheder, sine egne favoritter samt hjælper seerne med deres hudproblemer. Vil du have anbefalinger til den optimale hudplejerutine fra manden bag det ikoniske brand, er dette en fantastisk mulighed! Vi har også en helt særlig konkurrence på dagen – og en fantastisk gave til dig når du shopper…

Læs Mere
Mesterparfumør gæster Matas LIVE: Mød Zarko

Matas LIVE

Mesterparfumør gæster Matas LIVE: Mød Zarko

Af Matas

Zarko Pavlov er manden bag den danske parfumesucces Zarkoparfume. Hans dufte bliver solgt verden over, og har taget Danmark med storm. I dag har vi æren af at byde Zarko velkommen i Matas LIVE, hvor du har muligheden for at stille spørgsmål til en af landets skarpeste næser. Se med, og få svar på, hvordan man udvælger den rigtige duft og bruger den optimalt – og meget, meget mere. Vi har også sikret dig en helt særlig gave når du shopper i dag.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek