• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Bæredygtige skønhedsvaner du kan starte i dag

I dag sætter vi fokus på bæredygtighed, når vi får besøg af influencer Johanne Kohlmetz. Johanne Kohlmetz er ambassadør for Origins, som er et af de mærker, der gør mest for hele tiden at rykke standarden for, hvad bæredygtig skønhed er. Se med, for at få Johannes bedste tips til selv at få grønnere vaner - og hør, hvilke produkter fra Origins hun bestemt ikke vil være foruden.

Vi sendte LIVE torsdag d. 15/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Plant et træ med Matas & Origins - Vi elsker naturen

April er international Earth Month og det fejrer vi ved at plante træer. Til dags dato har Origins plantet 1,3 mio. træer. Har du lyst til at hjælpe, kan du lige nu købe vores miljøvenlige shoppingnet og dermed donere 1 træ.  


Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE har vi fokus på bæredygtighed og, hvordan man skaber lette og overskuelige bæredygtige vaner i sin hverdag. Vi har derfor allieret os med forfatter og influencer Johanne Kohlmetz, som for tiden samarbejder med Origins, der om nogen er et brand, som gør meget ud af bæredygtig produktion og grøn omstilling,


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få Johanne Kohlmetz' tips til, hvordan du kan gøre din egen skønhedsrutine grønnere, samt hvilke favoritter hun ikke kan leve uden fra Origins.


Husk også læberne...

(13)
Beauté Pacifique Lip Balm Peppermint 15 ml
129,95
Du optjener 13 point
(7)
Beauté Pacifique Lip Balm Vanilla 15 ml
129,95
Du optjener 13 point

Giv huden lidt ekstra forkælelse

(22)
Beauté Pacifique Superfruit Serum 20 ml
299,95
Du optjener 30 point
(23)
Beauté Pacifique La Forte 60 tabl.
399,95
Du optjener 40 point
(363)
Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe 30 ml
399,95
Du optjener 40 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sisley og Nicci Welsh: Den perfekte hverdagsmakeup

Matas LIVE

Sisley og Nicci Welsh: Den perfekte hverdagsmakeup

Af Matas

Se med, når vi får besøg af en af landets dygtigste makeupartister, Nicci Welsh. Nicci har arbejdet over hele verden og med et utal af berømtheder, så det er et scoop, at du i dag kan lære fra hende. I samarbejde med Sisley deler hun tips og tricks til den mest flatterende og glødende makeup alle kan bruge til hverdag, og som en lille ekstra treat har vi i dagens anledning en helt særlig rabat...

Læs mere
Den ultimative guide til mineralmakeup

Matas LIVE

Den ultimative guide til mineralmakeup

Af Matas

Marianne Tromborg er dronningen af mineralmakeup, og hendes produkter topper favoritlisterne hos skønhedsentusiaster landet over. I dag gæster Marianne Tromborg Matas LIVE og deler al sin viden. Vi skal bl.a. tale om, hvordan man lægger en helt naturlig base, hvad der gør mineralmakeup så særligt og, hvordan du kan få dit look til at holde hele dagen. Du kan stille Marianne spørgsmål undervejs, og hun medbringer også en helt særlig gave i dagens anledning.

Læs mere