Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sisley og Nicci Welsh: Den perfekte hverdagsmakeup

Se med, når vi får besøg af en af landets dygtigste makeupartister, Nicci Welsh. Nicci har arbejdet over hele verden og med et utal af berømtheder, så det er et scoop, at du i dag kan lære fra hende. I samarbejde med Sisley deler hun tips og tricks til den mest flatterende og glødende makeup alle kan bruge til hverdag, og som en lille ekstra treat har vi i dagens anledning en helt særlig rabat...

Vi sendte LIVE mandag d. 15/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE guider vi dig til, hvordan du lægger en smuk, naturlig og dækkende hverdagsmakeup. Vi har allieret os med den internationale makeupartist Nicci Welsh, der i samarbejde med Sisley, viser os alle sine bedste tips og tricks til den perfekte hverdagsmakeup. Det er ikke hver dag, at du kan få råd og vejledning LIVE af Nicci Welsh, så husk at sug al information til dig!


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN, og få alle Nicci Welshs fantastiske tips og tricks, der med sikkerhed gør dig klogere på, hvordan du kan tage din hverdagsmakeup til et højere niveau.


Step 1: Prep og prime huden

Step 2: Læg en smuk, naturlig og dækkende base

Step 5: Påfør læbestift for mere fyldige og definerede læber

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Matas Fødselsdag SPECIAL

Matas LIVE

Matas Fødselsdag SPECIAL

Af Matas

Matas har fødselsdag, og vi skyder den i gang med et brag på Matas LIVE! Se med for en aften fuld af eksklusive tilbud, konkurrencer, helt særlige gæster og selvfølgelig masser af fest og farver! Aftenens program bliver lidt længere end du er vant til - vi står klar til at underholde dig fra kl. 20:00 - 21:30. Vi glæder os til at se dig!

Læs Mere
Den ultimative guide til mineralmakeup

Matas LIVE

Den ultimative guide til mineralmakeup

Af Matas

Marianne Tromborg er dronningen af mineralmakeup, og hendes produkter topper favoritlisterne hos skønhedsentusiaster landet over. I dag gæster Marianne Tromborg Matas LIVE og deler al sin viden. Vi skal bl.a. tale om, hvordan man lægger en helt naturlig base, hvad der gør mineralmakeup så særligt og, hvordan du kan få dit look til at holde hele dagen. Du kan stille Marianne spørgsmål undervejs, og hun medbringer også en helt særlig gave i dagens anledning.

Læs Mere