Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Helt nyt: Ecooking Beauty Brand Box

Endelig er den her! Det danske succesbrand Ecooking er kendt for økologiske ingredienser, allergivenlig kosmetik – og ikke mindst ingredienslister, der virker. Sidst, men ikke mindst, er det et af de brands, som allerflest af jer har ønsket en brandboks med – og nu har vi lyttet til jeres ønsker. Vær klar på tasterne, når vi unboxer vores special-edition Beauty Trend Box, som er fyldt med Ecooking-produkter til ansigt, krop og sjæl. Vi ses!
Vi sendte LIVE mandag d. 07/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Beauty Brand Box: Ecooking

Er du vild med produkter, der virker og indeholder naturlige og økologiske ingredienser? Så vil du elske alt, hvad denne Beauty Brand Box lokker med.


Denne Beauty Brand Box er skabt af Matas i samarbejde med det populære danske brand Ecooking. Og glæd dig - den er proppet med skønne favoritter, du ikke kan leve foruden.


Dyk ned og udforsk de 8 skønne full size produkter, der samlet har en værdi på over 1.200,-

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Få Karina von d'Ahés anti-age hudplejerutine

Matas LIVE

Få Karina von d'Ahés anti-age hudplejerutine

Af Matas

Du kender helt sikkert glamourøse Karina von d’Ahé fra TV, hvor hun gennem de seneste sæsoner har været fast inventar i det populære TV-program “Forsidefruerne”. Men vidste du, at Karina også ved virkelig meget om hudpleje og makeup? I dag gæster hun Matas LIVE, hvor hun vil løfte sløret for, hvordan hendes egen hudplejerutine ser ud. Hun har fokus på intens anti-age og en smuk, jævn hud. Se med, og stil hende spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Gun-Britt: Sådan plejer og styler du tørt hår

Matas LIVE

Gun-Britt: Sådan plejer og styler du tørt hår

Af Matas

Trist hår, spaltede spidser, stride strithår. Hvis dit hår er tørt, bliver det svært at arbejde med – og det kan virke som en umulig opgave at vække det til live igen. Men heldigvis kender vi en ekspert, som ved, hvad der skal til for at trylle et tørt og trist hår om til en velplejet hårpagt med masser af fylde og shine. Se med i denne live, hvor selveste Gun-Britt Zeller med det altid-så-smukke hår gæster studiet og deler ud af sine bedste råd til at pleje og style tørt hår.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek