Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Få Karina von d'Ahés anti-age hudplejerutine
Du kender helt sikkert glamourøse Karina von d’Ahé fra TV, hvor hun gennem de seneste sæsoner har været fast inventar i det populære TV-program “Forsidefruerne”. Men vidste du, at Karina også ved virkelig meget om hudpleje og makeup? I dag gæster hun Matas LIVE, hvor hun vil løfte sløret for, hvordan hendes egen hudplejerutine ser ud. Hun har fokus på intens anti-age og en smuk, jævn hud. Se med, og stil hende spørgsmål undervejs!
Hudpleje
Vi sendte LIVE torsdag d. 20/01

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Hvad er den bedste anti-age hudpleje til en moden hud?

Der findes en lang række livstilsfaktorer som bl.a. UV-stråling, rygning, miljøforurening, stress og mangel på søvn, der udover den naturlige ældning i huden, også er med til at bidrage til rynker. Derfor er det en god ide først at sikre, at du beskytter dig selv mod, eller undgår, disse livstilsfaktorer i kampen mod rynker.


Herefter kan du kigge på den gode hudplejerutine, der har anti-age egenskaber. For med de rette produkter, kan du faktisk komme mange ældningstegn i forkøbet og sikre, at huden ældes med ynde. Men husk, at ældes med ynde betyder bestemt ikke en fuldstændig rynkefri hud! Det handler først og fremmest om en hud, der fremstår sund, i balance og med en skøn udstråling.


I denne Matas LIVE har vi besøg af dygtige Karina von d'Ahé, der om nogen har en smuk hud. Karina går meget op i hudpleje, og ønsker kun at tilføre sin hud det bedste af det bedste. Hun har derfor sammensat en komplet anti-age hudplejerutine, der har sikret, at hendes hud i dag føles og ser mere ungdommelig ud.

Step 1: Dobbelt-rens

Lige meget hvilken alder du er i, skal du altid starte din rutine med at rense huden fri for makeup og snavs. Sensai har skabt en helt fantastisk duo af to produkter, der fungerer som hvert sit trin i renserutinen. Duoen består af en olie, efterfulgt af en sæbe, og tilsammen sikrer de, at huden renses i dybden, samt efterlades blød og smidig.


Start med at benyt Silky Purifying Oil på en tør hud. Olien smelter hurtigt ind i huden og medvirker til, at makeuppen nemt bliver opløst.


Skyl ansigtet, og benyt derefter Silky Purifying Milky Soap. Det er vigtigt, at ansigtet er vådt, når du benytter sæben, således, at du lader den skumme godt op. Afslut renserutinen med at skylle rensesæben af og tør huden med et håndklæde.

Step 2: Kemisk peeling

Når huden er renset og blevet tør igen, er det blevet tid til at gå ind med en kemisk peeling. Dette er et must i alle anti-age hudplejerutiner, da kemisk peeling har en lang række fordele for huden - bl.a. at styrke hudens cellefornyelse. Har du lyst til at lære mere om kemisk peeling? Så læs denne artikel, der gør dig klogere på syre-peeling.


Filorga Oxygen-Peel er en mikro-peeling lotion, der er udviklet til dagligt brug. Peelingen ilter huden, øger cellefornyelse og har en let eksfolierende effekt. Derudover bidrager den med masser af fugt, og forbereder huden på at optage de efterfølgende pleje-produkter bedre.

  

Ønsker du lidt mere peeling i din rutine, kan du 1-3 gange om ugen benytte Sensai Silky Purifying Peeling, som er en dybdegående enzympeeling, der blidt fjerner døde hudceller og urenheder, og giver huden en fornyet udstråling. Produktet fungerer således, at du kommer 1 portion ud i hånden og blander det op med lidt lunkent vand. Bland det godt sammen og påfør det på huden i cirkulære bevægelser. Derefter fjerner du det igen ved brug af en fugtet klud.


De aftner, hvor du anvender peelingen fra Sensai, skal du ikke benytte peelingen fra Filorga. Dette vil højst sandsynligt være for meget for din hud.

Er din hud moden til anti-age produkter?

Vi guider

Er din hud moden til anti-age produkter?

Det sker for os alle før eller siden – tiden sætter sine spor på vores hud. Men hvorfor ældes huden egentlig, hvordan bremser du for tidlig ældning og hvilke hudplejeprodukter kan hjælpe dig med at ældes med ynde? Få svarene her.

Læs også

Step 3: Anti-age serum

Når rens og peeling er overstået, er det tid til at gå ind med et serum. Filorga har udviklet en revolutionerende serie, NCEF, der er perfekt til dig, der har brug for anti-age.


Start med at benyt Ncef-Essence, som er et såkaldt 'før-serum', der forbereder huden til serummet, og sikrer, at huden låser fugten inde.


Benyt derefter Ncef-shot. Shottet fungerer som en 10-dages behandling, der indeholder en ultra-koncentreret mængde NCEF, som giver en intensiv og komplet anti-ageing-effekt, takket være en formel, som målrettet arbejder på at modvirke og pleje udtrykket af rynker og porer i huden.

Filorga Ncef-Essence 150 Ml
434,95 kr.
Filorga Ncef-shot 15 ml
664,95 kr.

Step 4: Fugt

Det sidste step i den komplette hudplejerutine er at fugte huden. Og ligesom det kan være godt at dobbelt-rense huden, samt i to steps at forberede huden på serum, har det også sine fordele at have et to-step-system når det kommer til at fugte huden.  


Start med at benyt Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment, der fungerer som en anti-ageing lotion, som målrettet arbejder på at reducere fine linjer og give huden et blødere og glattere udtryk. Den sikrer, at den efterfølgende ansigtscreme som du påfører, bliver optaget bedre i huden.


Gå derefter ind med Sensai Cellular Perfomance Cream, som er en rig og luksuriøs ansigtscreme, der er fyldt med anti-ageing ingredienser. Cremen øger hudens elasticitet, forbedrer dens udstråling og bekæmper intensivt tørhed.

Step 5: Glem ikke at pleje læberne!

Det er nemt at glemme, at ligesom resten af huden ældes, så ældes læberne også med tiden. Heldigvis har Sensai udviklet Total Lip Treatment, der er en anti-ageing creme til læberne og læbeomgivelserne. Det er et meget unikt produkt, der udover at reducere fine linjer samt rynker omkring læberne, også fremmer mikrocirkulationen i læberne, der medvirker til, at læberne fremstår mere fyldige.

Sådan får du flot gråt hår

Hairstudio

Sådan får du flot gråt hår

Gråt hår er superflot til både unge og ældre kvinder. Men uanset om dine lokker er naturligt grå, eller dit hår er farvet, så kræver det ekstra pleje. Vi har talt med Frisør Gun-Britt, som giver dig sine råd, hvis du overvejer at gå grå.

Læs også

Hvad sker der med huden når den ældes?

Huden er kroppens største organ, og fungerer som en ca. 3,6 kilo beskyttelsesdragt, der forhindrer, at kroppens vand fordamper og, at bakterier samt skadelige stoffer trænger ind i kroppen. Idet, at huden har så vigtig en funktion for vores krop, er det derfor en rigtig god ide at passe godt på den.


For at forstå, hvad der sker med huden når den ældes, bliver vi nødt til at kigge på hudens tre lag individuelt, da det er forskellige processer, der forekommer i hvert lag. De tre hudlag hedder; overhuden, læderhuden og underhuden.

Hvad sker der i overhuden?

Overhuden er hudens tyndeste lag, og det er her, at de nye hudceller dannes. Cellefornyelsen i overhuden er med til dannelsen af fedtstoffer, der fungerer som en barriere mod ydre påvirkninger og sikrer, at hudens naturlige fugt ikke fordamper. Med alderen daler produktionen af nye celler og dermed mængden af naturlige fedtstoffer. Huden kvitterer bl.a. med en mere mat og uensartet hudtone, samt med flere tørhedslinjer.

Hvad sker der i læderhuden?

Læderhuden er hudens mellemste lag, hvor de to vigtige fibre kollagen og elastin produceres. Disse fibres fornemmeste opgave er, at vedligeholde din huds fasthed og give den elasticitet. Desværre sker der det, at allerede fra 25-års-alderen bliver huden dårligere til at producere kollagen og elastin. Når dette sker, bliver læderhuden gradvis tyndere, og taber sin styrke og smidighed.

Hvad sker der i underhuden?

Underhuden er bl.a. bygget op af fedtceller, der fordeler sig i tynde bindevævslag med små blodkar. Fedtlaget giver huden sin naturlige fylde, og virker desuden isolerende og som en slags "stødpude" mod diverse slag og knubs. Med alderen udtyndes dette fedtlag, og huden bliver dermed mere slap og rynket.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Christianes guide til en sund og glødende hud

Matas LIVE

Christianes guide til en sund og glødende hud

Af Matas

Få vintergløden frem i kinderne med Christiane Schaumburg-Müllers bedste hudplejetips! I denne live gæster den danske businesswoman, influencer og rollemodel studiet, og det skal handle om hendes smukke hud, bedste plejetips – og ikke mindst koden bag hendes evige glød. For selvom vinteren kan være hård ved os, kan den rette plejerutine for både krop og sjæl gøre underværker for hudens vitalitet og dit generelle velvære. Se med, og bliv inspireret af Christiane Schaumburg-Müllers brugbare råd!

Læs Mere
Eksperten Guider: Effektiv anti-age hudplejerutine

Matas LIVE

Eksperten Guider: Effektiv anti-age hudplejerutine

Af Matas

Det kan hjælpe dig yndefuldt gennem årene, hvis du booster din hud med lækre produkter, der udsætter tidens tegn, og hvis du sørger for at forsyne din hud med pleje, der giver glød. Men hvornår skal man begynde at bruge anti-age i sin hudpleje, hvilke ingredienser er mest effektive, og hvor begynder jeg? Se med i denne live, hvor materialist og kosmetiker Zita Gaston står klar til at guide dig gennem den optimale anti-age hudplejerutine og du kan stille hende spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.