• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Beauty Trend Box: En hyldest til hverdagen

Er du klar? Årets først Beauty Trend Box lander på Matas LIVE, og den er spækket med fantastiske produkter som altid! Årets første Beauty Trend Box er en hyldest til hverdagen og dens selvforkælelsesstunder. For selvom vi ofte drukner i hverdagens trummerum og mange gøremål, kan hverdagen være magisk – hvis altså du husker at nyde den.

Vi sendte LIVE onsdag d. 02/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Beauty Trend Box: Hverdagsmagi

Mens vi venter på foråret, kan vi vel lige så godt pifte det hele lidt op!


Denne Beauty Trend Box er en hyldest til hverdagen og dens selvforkælelsesstunder. For selvom vi ofte drunker i hverdagens trummerum og mange gøremål, kan den være magisk - det kræver blot, du husker at nyde den.


Dyk ned og udforsk de 14 skønne produkter, der samlet har en værdi på over 1.500,-

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Christianes guide til en sund og glødende hud

Matas LIVE

Christianes guide til en sund og glødende hud

Af Matas

Få vintergløden frem i kinderne med Christiane Schaumburg-Müllers bedste hudplejetips! I denne live gæster den danske businesswoman, influencer og rollemodel studiet, og det skal handle om hendes smukke hud, bedste plejetips – og ikke mindst koden bag hendes evige glød. For selvom vinteren kan være hård ved os, kan den rette plejerutine for både krop og sjæl gøre underværker for hudens vitalitet og dit generelle velvære. Se med, og bliv inspireret af Christiane Schaumburg-Müllers brugbare råd!

Læs Mere
Få Karina von d'Ahés anti-age hudplejerutine

Matas LIVE

Få Karina von d'Ahés anti-age hudplejerutine

Af Matas

Du kender helt sikkert glamourøse Karina von d’Ahé fra TV, hvor hun gennem de seneste sæsoner har været fast inventar i det populære TV-program “Forsidefruerne”. Men vidste du, at Karina også ved virkelig meget om hudpleje og makeup? I dag gæster hun Matas LIVE, hvor hun vil løfte sløret for, hvordan hendes egen hudplejerutine ser ud. Hun har fokus på intens anti-age og en smuk, jævn hud. Se med, og stil hende spørgsmål undervejs!

Læs Mere

Efterårstoner

Årstiderne skifter og naturen følger med. Smukke, brændte efterårstoner pibler frem, mens vi indendørs tænder stearinlys og pakker os ind i hyggetæpper.


Denne Beauty Trend Box indeholder produkter, der er perfekte til at gå efteråret i møde med. Du finder alt fra skønne dufte til fugtgivende cremer, der kan holde din hud fin vinteren igennem. Vi håber, du vil tage en hyggestund for dig selv og gå på opdagelse i boksen når du får den hjem. Må vi anbefale en varm kakao i den ene hånd og Trend Boxen i den anden?


Dyk ned og udforsk de 19 skønne produkter, der samlet har en værdi på over 1.700,-