Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Do's and dont's: Ceramider, peptider og e-vitamin

Det skal handle om ceramider, peptider og e-vitamin, når Zita igen går i dybden med hudplejeingredienser, der er vigtige at kende – og endnu vigtigere at kende brugen af. Der er mange ingredienser og begreber inden for hudpleje, og det er vigtigt ikke bare at kaste sig over de forskellige, men derimod forstå hvad de kan og ikke kan. Og vigtigst af alt: Hvordan man faktisk bruger dem. Og det er dét, Zita svarer på her.
Hudpleje
Se med mandag d. 26/08 kl. 20:00

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Vi guider: Solcreme under makeup og andre SPF-tips

Matas LIVE

Vi guider: Solcreme under makeup og andre SPF-tips

Af Matas

Hvilken solcreme er den bedste under makeup? I hvilken rækkefølge skal man påføre makeup og solcreme? Holder solcremen hele dagen? Der er mange spørgsmål, når det kommer til noget så vigtigt som solcreme - og vi har sat vores kosmetiker til at svare dig på dem alle, så du kan gå sæsonen i møde med skarpe tips, der gør hudplejen nemmere, bedre og mere effektiv.

Læs Mere
Førstehjælp til bumser: Bumseplaster & spot sticks

Matas LIVE

Førstehjælp til bumser: Bumseplaster & spot sticks

Af Matas

Hvad gør man, når man får en bums - og gerne vil have den væk hurtigt? Det svarer vi på i denne LIVE, hvor det skal handle om pimple patches, som du måske kender fra TikTok, spot sticks og al andet førstehjælp, der forkorter dine bumsers livs.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek