Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Det skal du vide om hudpleje til hud med bumser

I denne LIVE sætter vi fokus på uren hud, bumser og andre problemer i huden, man kan opleve som udfordrende og irriterende. Vores ekspert guider til en god hudplejerutine og ikke mindst gode produkter, der kan afhjælpe den urene hud og gøre en stor forskel. Vi giver dig selvfølgelig også en masse vejledning, så du føler dig klædt på til at passe godt på din hud.
Hudpleje
Vi sendte LIVE mandag d. 04/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Derfor skal du huske C-vitamin i din hudpleje

Matas LIVE

Derfor skal du huske C-vitamin i din hudpleje

Vi kender Caroline Hannibal som en skarp beauty-nørd, der på TikTok deler ud af tips, tricks, produkter - og alt hvad der rører sig indenfor den store beauty-verden. Caroline er dygtig, og vi er flere på redaktionen, der troligt følger med og afprøver det, Caroline foreslår. Derfor har vi inviteret hende i studiet, hvor hun afslører nogle af hendes favoritter, når det kommer til både hud og hår. Hun har blandt andet en helt særlig vitamin C-serum fra Revitalift med. Den vil du prøve!

Læs Mere
Det skal du vide om pleje af netop din hudtype

Matas LIVE

Det skal du vide om pleje af netop din hudtype

Af Matas

I denne LIVE stiller Salli skarpt på forskellige hudtyper: tør og sart hud, pigmentforandringer, anti-age samt glød og udstråling. Hun får hjælp af en kyndig ekspert, Mie, fra Beauté Pacifique, der guider dig til den bedste pleje af din hudtype. De lærer dig også, hvordan du kan komme udfordringer i din hud til livs, så du kan genfinde glæden ved din hud. Mie udfører også en hudanalyse på Salli, der giver hende unik viden om hendes hud, hun kan bruge til at optimere hendes hudpleje. Se med!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek