• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Dennis Knudsens ultimative guide til fyldigt hår

Se med, når en af Danmarks ubetinget dygtigste frisører gæster Matas LIVE! Dennis Knudsen vil i dette program dele sine bedste teknikker til at skabe fylde og volumen i ethvert hår – selv det fine, skandinaviske. Stil ham alle de spørgsmål du vil undervejs og få et unikt indblik i hans nye, eksklusive produktserie - DENNIS KNUDSEN PRIVATE.

Vi sendte LIVE mandag d. 10/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Lær de bedste teknikker af kongen inden for hår

I dagens Matas LIVE har vi besøg af af en af Danmarks dygtigste frisører, som til dagligt farver og sætter håret på Danmarks kendisser. Dennis Knudsen har en masse fantastiske teknikker gemt i ærmet, og i dag vil han eksklusivt dele nogle af dem. Derudover har han lanceret en sprit ny produktserie, Dennis Knudsen Private, som han vil dele med os.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN fra Dennis Knudsen Private. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få Dennis Knudsens egne råd og teknikker til, hvordan du opnår et smukt, fyldigs og glansfuldt hår.

Dennis Knudsen Private med caviar

Dennis Knudsens PRIVATE serie er beriget med fantastiske ingredienser som Kaviar, Østers, Keratin og Brunalger. De bidrager til, at dit hår får masser af fugt & glans samt gnistrer af vitalitet, så du nemt kan skabe et fantastisk look.

Stimulating Anti Hair Loss Treatment

Denne revolutionerende Anti Hair Loss formulering bidrager effektivt til at bekæmpe hårtab. Serummet indeholder bl.a. koffein, der har en stimulerende effekt på hårsækkene, samt ekstrakter fra Østers og Kaviar, der tilfører fugt og livskraft, så du opnår et stærkere og kraftigere hår.


PRIVATE tip: Ryst inden brug. Massér ind i hovedbunden én gang dagligt. Skal ikke skylles ud.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Eksklusivt: Jim Lyngvild gæster Matas LIVE

Matas LIVE

Eksklusivt: Jim Lyngvild gæster Matas LIVE

Af Matas

Se med, når vi eksklusivt får besøg af multitalentet Jim Lyngvild! Jim vil personligt guide dig til den optimale anti-age rutine, dele historien bag sit populære skønhedsbrand Raunsborg, svare på spørgsmål undervejs – og selvfølgelig tage dig med tilbage i Danmarks fascinerende (beauty)historie.

Læs mere
Frisøren guider til at gro et sundt og stærkt hår

Matas LIVE

Frisøren guider til at gro et sundt og stærkt hår

Af Matas

Vi udtrykker rigtig meget af os selv gennem vores hår, og hvem drømmer ikke om sunde og stærke lokker? I dag deler frisøren Maj sine bedste tips til at få det bedste ud af sit hår og kommer hele vejen rundt om alt fra pleje, til styling og kost, så du kan minimere slitage og booste dit hårs sundhed.

Læs mere