Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Eksperten forklarer: Hvad er dobbelt rens?

Hvad er dobbelt rens? Og hvad gavner det? Dobbelt rens, som man også kalder dobbelt cleansing, er en metode, der kommer fra k-beauty, og som særligt de seneste måneder er stormet frem på særligt de sociale medier. I denne LIVE guider vores kosmetiker, Zita, dig til netop en hudplejerutine, der gør brug af dobbelt cleansing metoden, og gør dig meget klogere på effekten - og hvordan du gør.
Seneste LIVES
Vi sendte LIVE mandag d. 15/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan kan du mindske rødme og bumser

Matas LIVE

Sådan kan du mindske rødme og bumser

Af Matas

Oplever du rødme, bumser og generelt udfordringer med din hud i ansigtet? Hvis ja, skal du se med i denne LIVE. Her guider vores dygtige kosmetiker, Zita, dig i hudpleje, der er målrettet netop rødme og bumser. Hun fortæller og forklarer blandt andet om en helt særlig LED ansigtsmaske, der kan gøre en forskel for dig. Se med!

Læs Mere
Spørg eksperten: Alt om syre i din hudpleje

Matas LIVE

Spørg eksperten: Alt om syre i din hudpleje

Af Matas

Du har helt sikkert hørt om syre i forbindelse med hudpleje. Men syre? Og så i ansigtet? Hvordan bærer man sig ad med det? I denne LIVE skal det handle om syre - og alt derimellem. Vores dygtige ekspert, Zita, fortæller og forklarer om syre, BHA, AHA - og hvad der ellers rører sig inden for den (måske lidt svære) del af hudpleje-junglen. Og så står Zita til rådighed for dig, så du kan stille hende alle de spørgsmål, du måtte have om netop syre.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek