Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sådan kan du mindske rødme og bumser

Oplever du rødme, bumser og generelt udfordringer med din hud i ansigtet? Hvis ja, skal du se med i denne LIVE. Her guider vores dygtige kosmetiker, Zita, dig i hudpleje, der er målrettet netop rødme og bumser. Hun fortæller og forklarer blandt andet om en helt særlig LED ansigtsmaske, der kan gøre en forskel for dig. Se med!
Hudpleje
Vi sendte LIVE torsdag d. 15/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Spørg eksperten: Alt om syre i din hudpleje

Matas LIVE

Spørg eksperten: Alt om syre i din hudpleje

Af Matas

Du har helt sikkert hørt om syre i forbindelse med hudpleje. Men syre? Og så i ansigtet? Hvordan bærer man sig ad med det? I denne LIVE skal det handle om syre - og alt derimellem. Vores dygtige ekspert, Zita, fortæller og forklarer om syre, BHA, AHA - og hvad der ellers rører sig inden for den (måske lidt svære) del af hudpleje-junglen. Og så står Zita til rådighed for dig, så du kan stille hende alle de spørgsmål, du måtte have om netop syre.

Læs Mere
Eksperten guider: Hudpleje-rækkefølge

Matas LIVE

Eksperten guider: Hudpleje-rækkefølge

Af Matas

Hudpleje er en jungle. Der er mange produkter, tips, tricks og måder, man kan gøre tingene på - og vi på Matas LIVE redaktionen forstår, at det kan være svært at finde rundt i. Derfor guider vi dig sammen med en kosmetolog og hudplejeekspert til at skabe den ultimative hudplejerutine for dig. Vi fortæller og forklarer selvfølgelig også, hvordan du får det bedste ud af alle produkterne i rutinen. I én LIVE lærer du altså, hvordan du opbygger og bruger alle dine produkter i den bedste rækkefølge.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek